Zece trăsături de personalitate ale unui partener infidel

Din nefericire, unii soți nu sunt sinceri cu ei înșiși și, indiferent de ceea ce faceți, nu se pot schimba sau, cel puțin, nu vor să o facă. În cele din urmă, încrederea a fost distrusă și, în pofida eforturilor lor, nu ezită să rupă din nou încrederea. Din păcate, această obsesie cu infidelitatea nu este decât o consecință directă a anumitor trăsături de personalitate, care sunt dăunătoare pentru aproape toate tipurile de relații sociale.

Trăsăturile de personalitate pe care am decis să le scoatem în evidență nu sunt specifice celor care își înșală partenerii, dar sunt indicatori buni pentru a preveni ca viața amoroasă să devină un coșmar. Iată-le.

Lipsă de respect

Cei care comit infidelitate vor da inevitabil semne de dezinteres, iar lipsa de respect este unul dintre ele. Mai mult, este posibil ca aceștia să nu-și respecte nici măcar prietenii și familia, așa că, dacă te respectă, va fi o surpriză. Comportamentul partenerului tău față de ceilalți este un indicator important.

Superficialitate

Una dintre cele mai bune modalități de a le înțelege este să observi despre ce îi place să vorbească o persoană. Oamenii infideli sunt de obicei superficiali, pentru că dacă nu sunt, nu vor fi. Prin urmare, dacă observați că o persoană pune multă energie în frumusețea materială și exterioară, mai degrabă decât în calitățile unei persoane, fiți atenți.

Imagine de sine distorsionată

Persoanele care au tendința de a-și înșela partenerii trăiesc, în general, într-o imagine de sine complet iluzorie. Ei nu văd lucrurile din punctul de vedere al celorlalți, ci insistă să impună propria versiune celorlalți. Dacă observați că cineva se supraestimează și continuă să se complimenteze, puteți suspecta că este infidel.

O înclinație pentru flirt

Păgânii au un mod foarte comun de a-i seduce pe alții. Le place în mod deosebit să flirteze, le place să aibă relații sexuale romantice și deschise cu persoanele interesate. Este un obicei din partea lor.

Sentimente de nesiguranță

Faptul că aceste persoane se percep pe ele însele cu o anumită distorsiune arată, de fapt, că suferă foarte mult de nesiguranță. Drept urmare, încearcă să le facă să dispară prin flirt, lucru pe care nu vor reuși niciodată să îl facă.

Exigență

Persoanele care au tendința de a-și înșela partenerii au pretenții mari de la aceștia, dar asta nu înseamnă că toți cei care fac acest lucru sunt neapărat eretici. Nevoia lor de verificare și lipsa de angajament îi determină să te agaseze cu cerințe nerezonabile, ceea ce le oferă un motiv în plus să înșele.

Gelozia

Acești oameni sunt cei mai ipocriți oameni pe care îi veți întâlni vreodată. Deși v-au înșelat, nu vor să faceți la fel. Rezultatul imaginii lor de sine distorsionate. Nesiguranța lor îi face să fie geloși chiar și în cele mai neînsemnate detalii.

Manipulare

Partenerii infideli există și prosperă pentru că și-au însușit abilitățile de manipulare. Cuvintele lor amabile își păcălesc victimele. Se pricep foarte bine să mascheze inocența, ceea ce îi face foarte greu de detectat.

Dezamăgire

Ei îi manipulează pe cei care îi iubesc și îi înșală. Își creează o personalitate bazată pe preferințele dumneavoastră, ceea ce îi face irezistibili. Îți permit să trăiești un vis care este greu de realizat și, cu cât așteptările tale față de această persoană sunt mai mari, cu atât căderea va fi mai nefericită.

Narcisism

Sunt genul de oameni care cred că lumea se învârte în jurul lor. Ei cred că oamenii așteaptă doar permisiunea lor pentru a-i ataca. Își pun întotdeauna propriile interese mai presus de interesele celorlalți, deoarece se cred superiori celorlalți. Narcisismul abundă în rândul acestor oameni toxici, așa că feriți-vă de ei cu orice ocazie!