Nu te căsători cu bărbatul care are aceste 15 obiceiuri

CÂND NE UITĂM LA STATISTICILE DIVORȚURILOR CARE AFECTEAZĂ UN NUMĂR BUN DE CĂSĂTORII, ESTE IMPERATIV SĂ PUNEM LA ÎNDOIALĂ MOTIVELE ACESTOR EȘECURI DAR MAI ALES ASUPRA ALEGERII PROASTE A PARTENERULUI PE CARE O FAC MAJORITATEA CUPLURILOR ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE. SE POATE ÎNTÂMPLA SĂ ALEGEM UN BĂRBAT, FIE PENTRU CĂ NE ATRAGE FIZIC, FIE PENTRU CĂ NE IMAGINĂM CĂ ÎL PUTEM SCHIMBA ÎN TIMP. ACEASTA ESTE GREȘEALA SĂ NU O FACI NICIODATĂ.

Daca vrei sa eviti sa cazi in capcana unei casnicii esuate, incearca in schimb sa fii atent la aceste 15 obiceiuri pe care barbatul tau le face in viata de zi cu zi. Dacă observi că o face des, nu aștepta. Fugi! În caz contrar, visul tău se va transforma într-un coșmar.

1. Are mintea închisă:

Daca esti cu un barbat care te impiedica sa mergi inainte, de teama de a risca sau de neincredere in tine, este pentru ca nu este pentru tine. Negativitatea lui nu va aduce niciun beneficiu vieții tale.

2. Urăște animalele:

Dacă bărbatul tău nu poate fi în compania animalelor din cauza unei alergii sau a unei alte probleme, are dreptul. Dar dacă îi urăște doar pentru că sunt animale, denotă o lipsă de empatie care se poate extinde chiar și la nivelul relațiilor sale umane. Trăiește cu animalul tău de companie și fugi de acest om ca ciuma.

3. Derogă de la regulile relației:

Domnul nu prea vrea sa urmeze regulile de baza ale relatiei voastre,  pe care le propuneti si faceti mereu ce vrea el; este pur și simplu o lipsă de respect față de tine și un dispreț față de persoana ta.

4. Nu-și ține promisiunile:

Dacă descoperi că bărbatul tău nu își ține promisiunile sau dacă frecvența promisiunilor încălcate este în continuă creștere, atunci este timpul să scapi de el.

5. Nu esti prioritatea lui 

Dacă își pune interesele înaintea ta și te face să simți că nu ești prioritatea lui, atunci asta înseamnă că nu îți pasă cu adevărat de el.

6. Nu își recunoaște niciodată greșelile 

Un bărbat care nu recunoaște niciodată greșeala gândurilor și deciziilor sale, ar trebui să se întrebe și să-și pună egoul excesiv în încetinire. Comportamentul lui te poate răni și pe tine.

7. Întotdeauna găsește scuze 

Un bărbat care găsește scuze și explicații nu tangibile pentru  comportamentul său  demonstrează că nu arată nicio importanță pentru tine.

8. Hrănește conflictele 

Disputele și disputele fac parte din viața de zi cu zi a cuplurilor, dar dacă aceste conflicte persistă și sunt hrănite de bărbatul tău, înseamnă că acesta nu este pregătit să-și asume partea de responsabilitate, așa că trebuie să te îndepărtezi de el.

9. El te întrerupe în mod constant 

Dacă bărbatul tău te întrerupe în fața celorlalți de fiecare dată când începi o discuție, înseamnă că nu însemni nimic pentru el și că îți ignoră părerea.

10. Te minte 

Există grade diferite de minciuni. Cu toate acestea, cei care afectează relația sunt inacceptabili. Se instalează lipsa de încredere și relația va fi afectată.

11. Nu te lasa niciodata sa pleci 

Faptul că se agață de tine tot timpul și că nu te lasă să pleci înseamnă fie că are o problemă de nesiguranță, fie că nu-ți dă toată încrederea. Independenta in cuplu este esentiala pentru durata relatiei.

12. Urăște familia

Familia este esențială pentru echilibrul nostru, iar căldura familiei este pe măsură. Dacă bărbatului tău nu îi place să fie într-o atmosferă caldă de familie, îi va fi greu să-și iubească propria familie și copiii.

13. Nu vrea să se lase de fumat 

Este adevărat că renunțarea la fumat necesită o voință foarte puternică. Dacă bărbatul tău nu face acest efort mai întâi pentru sănătatea lui și apoi pentru tine, va însemna că nu este sensibil la cererea ta sau la ceea ce simți cu adevărat.  

14. Îndepărtează cu ușurință oamenii din viața lui 

Daca, dupa o cearta cu prietenii sau rudele, ii sterge definitiv din viata lui, va insemna ca are un caracter nerabdator si ca va reproduce acelasi tipar cu tine.

15. Este violent 

Dacă bărbatul tău este de natură violentă și se manifestă fizic sau emoțional, atunci fugi de el. Pentru că un bărbat care nu-și controlează furia este un om periculos și nu trebuie să fie o parte integrantă a vieții tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *