De ce meditația este esențială pentru succes

 

Meditația pentru succes este foarte subestimată și este unul dintre cele mai puternice instrumente existente. Practicarea regulată a exercițiilor de meditație vă poate ajuta enorm să fiți în pace mentală și emoțională. Deci, de ce este importantă meditația și ce este meditația pentru succes mai exact?

Vrei succes? Meditația este cheia. Meditația este unul dintre instrumentele cheie în manifestarea dorințelor și obținerea succesului. Liniștește alte voci, temeri și emoții și chiar vă relaxează corpul, astfel încât să vă puteți concentra asupra vocilor, emoțiilor și gândurilor care vă vor duce la succes.

A medita înseamnă a-ți permite să te întorci la spiritul tău și să te odihnești.

Mulți oameni cred că meditația este o sarcină foarte riguroasă. Ei cred că trebuie să înveți cum să intri într-o stare modificată. Ei devin repede copleșiți și descurajați. În loc să aibă această mentalitate negativă, le spun oamenilor să ia în considerare meditația ca și cum ar face o vizită pentru a sta în poala lui Dumnezeu. Nu trebuie să faci nimic greu! A medita înseamnă a-ți permite să te întorci la spiritul tău și să te odihnești.

Meditație pentru îndrumare

Iată o imagine foarte bună pentru a învăța să meditezi. Ați văzut vreodată o lumină pilot pe o sobă sau șemineu? Este un foc care arde perpetuu. Ai asta în inima ta! Vreau să vă imaginați un scenariu chiar acum.

Închideți ochii, inspirați și eliberați tensiunea din corpul vostru. Meditația deschide pur și simplu o ușă pentru intuiție.

Apoi, relaxați-vă și concentrați-vă asupra focului interior, a luminii pilot mereu arzătoare din voi. Lumea se învârte în jur, dar nimic nu intră în acea flacără interioară. Pur și simplu arde liniștit și strălucitor și devine mai mare cu respirația. Faceți acest lucru timp de trei sau patru minute, doar urmărind această lumină pilot și lăsând-o să se amplifice.

Faceți acest exercițiu timp de câteva minute dimineața, după-amiaza și noaptea. Odată ce ai acel sentiment de liniște, întreabă-ți spiritul: „Ce îndrumare ai pentru mine acum?” Doar ascultați cu inima și respirați.

Dacă obțineți ceva, minunat. Dacă nu, nu vă faceți griji. S-ar putea să-l obțineți mai târziu. Meditația deschide pur și simplu o ușă pentru ca intuiția să intre și vă pune într-o stare receptivă. Este posibil să nu primiți un impuls, o idee sau un feedback instantaneu, dar îl veți primi cândva.

Meditație pentru a te simți bine

Iată un alt exercițiu. Imaginați-vă că pescuiți. Aruncați tija și bobina în dorințele voastre. Dorințele tale pot fi dragostea perfectă, o mașină minunată, o casă magnifică, o slujbă glorioasă … orice vrei de la viață.

Continuă să-ți imaginezi că pescuiești și, de fiecare dată când îl mulinezi, visul tău este puțin mai specific. Imaginează-ți culoarea minunatei tale mașini de vis. Cum miroase? Cum se simt scaunele? Cum se simt mâinile tale pe volan? Unde îl vei conduce mai întâi?

Implică-ți centrul sentimental, astfel încât să se simtă bine pentru tine!

Cheia aici este să vă angajați centrul sentimental, astfel încât să vă simțiți bine. Noi nu creăm în centrul nostru de gândire. Noi creăm în centrul nostru de sentimente. Vrem să ne simțim bine. Deci, medităm să ne simțim bine.

Meditând pentru bucurie și succes

În curând, veți începe să vă bucurați de sesiunile de meditație și nu veți avea dificultăți în a începe cu meditația din fiecare zi. Poate că aveți probleme să intrați într-o stare calmă. Dacă nu vă puteți încetini viața, cel puțin începeți prin încetinirea respirației.

Când ne grăbim, ne oprim din respirație – dar dacă doar respirăm, se întinde timpul și vă oferă timpul de care aveți nevoie pentru a vă ocupa de lucruri și pentru a vă susține inima și sinele autentic. Vă oferă spațiul pentru a vă auzi și simți intuiția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *