Cum treci peste o despărțire în funcție de zodie

 

Despărțirile sunt experiențe dureroase și dificile pentru oricine, dar fiecare zodie are o modalitate diferită de a face față acestei situații. Unii se refugiază în singurătate, alții caută compania altora, unii se răzbună, alții iartă, unii suferă mult, alții trec repede peste. Iată cum treci peste o despărțire în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt impulsivi și competitivi, așa că tratează fiecare despărțire ca pe o provocare. Ei preferă să fie cei care inițiază separarea, pentru că nu le place să fie părăsiți. Dacă sunt părăsiți, vor încerca să se răzbune sau să își găsească rapid o altă relație, pentru a demonstra că nu au pierdut nimic. Cu toate acestea, pot regreta decizia luată și pot încerca să se împace cu fostul partener, dacă încă mai au sentimente.

Taur

Taurii sunt fideli și stabili, așa că urăsc schimbarea și despărțirile. Ei se atașează profund de partenerul lor și vor face tot posibilul să salveze relația, chiar dacă aceasta nu mai funcționează. Dacă sunt părăsiți, vor suferi mult și vor avea nevoie de mult timp pentru a se vindeca. Ei se vor refugia în confortul casei lor și vor căuta alinare în mâncare, băutură sau cumpărături.

Gemeni

Gemenii sunt comunicativi și versatili, așa că se adaptează ușor la orice situație. Ei nu se plictisesc niciodată într-o relație, dar nici nu se implică prea mult emoțional. Dacă se termină relația, vor trece repede peste și vor căuta noi aventuri și distracții. Ei nu vor suferi prea mult, dar nici nu vor uita prea ușor de fostul partener. Ei vor încerca să rămână în relații bune cu acesta, dacă nu există resentimente.

Rac

Racii sunt sensibili și emoționali, așa că trăiesc intens fiecare relație. Ei se dedică total partenerului lor și își doresc o familie fericită și armonioasă. Dacă se termină relația, vor fi devastați și vor plânge mult. Ei se vor închide în ei și vor refuza să iasă din casă sau să vorbească cu cineva. Ei vor avea nevoie de multă susținere și afecțiune din partea celor dragi, pentru a putea merge mai departe.

Leu

Leii sunt mândri și generoși, așa că își doresc o relație care să le reflecte personalitatea. Ei se implică mult în relație și își răsfăță partenerul cu atenție și cadouri. Dacă se termină relația, vor fi șocați și vor nega realitatea. Ei vor încerca să își recupereze partenerul, folosindu-și farmecul și charisma. Dacă nu reușesc, vor încerca să își găsească altcineva care să le ofere admirație și respect.

Fecioară

Fecioarele sunt perfecționiste și analitice, așa că își doresc o relație care să le ofere siguranță și stabilitate. Ei se implică mult în relație și își ajută partenerul cu orice problemă. Dacă se termină relația, vor fi dezamăgiți și vor căuta să găsească motivele pentru care s-a întâmplat. Ei vor încerca să rămână calmi și raționali, dar vor avea nevoie de multă ordine și curățenie în viața lor, pentru a se simți mai bine.

Balanță

Balanțele sunt diplomatice și armonioase, așa că își doresc o relație care să le ofere echilibru și frumusețe. Ei se implică mult în relație și își respectă partenerul. Dacă se termină relația, vor fi triști și vor căuta să găsească o soluție amiabilă. Ei vor încerca să rămână în relații bune cu fostul partener, dacă nu există conflicte. Ei vor avea nevoie de multă socializare și distracție, pentru a se simți mai bine.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și misterioși, așa că își doresc o relație care să le ofere intensitate și profunzime. Ei se implică mult în relație și își iubesc partenerul cu toată ființa. Dacă se termină relația, vor fi furioși și vor căuta să se răzbune. Ei vor încerca să își facă fostul partener să sufere, folosindu-și puterea și manipularea. Ei vor avea nevoie de multă transformare și regenerare, pentru a putea merge mai departe.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și aventuroși, așa că își doresc o relație care să le ofere libertate și diversitate. Ei se implică mult în relație și își împărtășesc partenerului visele și ideile. Dacă se termină relația, vor fi dezorientați și vor căuta să găsească un sens. Ei vor încerca să vadă partea bună a lucrurilor, folosindu-și umorul și filozofia. Ei vor avea nevoie de multă călătorie și învățare, pentru a se simți mai bine.

Capricorn

Capricornii sunt ambițioși și responsabili, așa că își doresc o relație care să le ofere securitate și succes. Ei se implică mult în relație și își susțin partenerul în orice proiect. Dacă se termină relația, vor fi triști și vor căuta să găsească o soluție practică. Ei vor încerca să se concentreze pe carieră și pe obiectivele lor, folosindu-și disciplina și perseverența. Ei vor avea nevoie de multă muncă și recunoaștere, pentru a se simți mai bine.

Vărsător

Vărsătorii sunt originali și umaniști, așa că își doresc o relație care să le ofere independență și progres. Ei se implică mult în relație și își oferă partenerului loialitate și prietenie. Dacă se termină relația, vor fi indiferenți și vor căuta să găsească o altă cauză. Ei vor încerca să se detașeze de situație, folosindu-și inventivitatea și rebeliunea. Ei vor avea nevoie de multă implicare socială și inovație, pentru a se simți mai bine.

Pești

Peștii sunt visători și compasivi, așa că își doresc o relație care să le ofere iluzie și iubire. Ei se implică mult în relație și își sacrifică partenerului totul. Dacă se termină relația, vor fi deprimati și vor căuta să găsească o consolare. Ei vor încerca să se refugieze în fantezie, folosindu-și imaginația și spiritualitatea. Ei vor avea nevoie de multă artă și misticism, pentru a se simți mai bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *