Cum să-ți cureți aura

Beneficiile curățării aurii
Megan Firester, o cititoare celebră de aure și medium psihic, cunoscută sub numele de Mystic Michaela, spune că beneficiile pot include capacitatea de a atrage mai mult din ceea ce îți dorești în viața ta și de a fi mai în ton cu lumea din jurul tău. Cel mai important, spune Michaela, o aură curățată te ajută să faci alegeri mai bune, deoarece ai eliminat barierele „dintre sinele tău autentic și nevoile, emoțiile și dorințele celorlalți, care nu te privesc pe tine”.

Deși nu există o practică unică atunci când vine vorba de autoîngrijirea spirituală, mentală și emoțională, există multe ritualuri de curățare a aurei pe care le puteți încerca. În continuare, McMillian și Michaela împărtășesc șapte practici pentru a vă curăța aura și pentru a vă menține energia în stare bună.

Practicați meditațiile de protecție
Potrivit lui McMillian, meditația este unul dintre cele mai bune instrumente pentru a vă curăța aura și pentru a vă menține limpezit și ancorat. Ea recomandă meditația timp de 15 minute zilnic, la prima oră a dimineții, „înainte ca elanul energetic al gândurilor, emoțiilor și al umanității să fi început”.

În special, Michaela recomandă meditațiile de protecție, în care îți vizualizezi aura ca pe o bulă de protecție în jurul tău și vezi lumina albă umplându-te cu energie pozitivă. „La fel ca orice mușchi, aura ta devine mai puternică atunci când te concentrezi asupra ei zilnic și lucrezi asupra ei cu intenție”, spune Michaela. „Când meditația s-a terminat, spuneți cuvintele „Sunt protejat” și știți că această bulă de protecție aurică călătorește cu voi tot timpul și că lucrează pentru voi în timp ce vă duceți viața de zi cu zi.”

Rămâi fidelă ție însăți
„Aura ta se hrănește din autenticitate”, spune Michaela. „A fi sincer cu tine însuți, în loc să-ți ascunzi adevăratele sentimente pentru a te integra, este esențial pentru sănătatea aurei tale. Aura ta are nevoie să fie validată și ascultată, iar fiecare gând, cuvânt și acțiune trebuie să reflecte cine ești în interior.” Acest lucru înseamnă să spui „nu” lucrurilor pe care nu vrei să le faci și să lucrezi doar pentru obiectivele pe care ți le dorești cu adevărat, nu pentru cele pe care alți oameni spun că ar trebui să le faci.

Fă-ți timp pentru joaca copilului interior
McMillian recomandă joaca copilului interior ca o practică regulată pentru curățarea și recalibrarea aurei tale, care poate include dansul, joaca cu animalele sau orice altă activitate care încurajează un spirit jucăuș și te scoate din cap și te aduce în inimă. „Atunci când ne aflăm într-o stare centrată pe inimă, câmpul energetic al inimii noastre recalibrează în mod organic câmpul energetic al întregii noastre ființe”, spune McMillian.

Băiatul în apă
La fel cum un duș spală murdăria zilei, baia în apă poate face același lucru pentru aura ta. Dacă ai acces, Michaela recomandă să faci o baie într-un corp de apă natural, cum ar fi un lac sau oceanul, dar și o baie acasă va face efectul. Cheia este să creezi o ambianță pentru relaxare (gândește-te la săruri Epsom, lumânări și uleiuri esențiale) și să stabilești o intenție. „Fă această baie cu intenția de a șterge tot ceea ce în aura ta nu este al tău, de a repara orice ruptură sau ruptură și de a repeta intenții care dau un sentiment de întregire și protecție”, spune Michaela.

Faceti exercitii fizice
„Corpurile noastre tânjesc după o eliberare fizică a tensiunii”, spune McMillian. Acesta este motivul pentru care ea recomandă menținerea unei practici fizice regulate, cum ar fi munca de respirație sau yoga, care te ajută să ieși din cap și să intri în corp.

Lucrați cu un cristal
Având în vedere că se spune că cristalele aduc energie pozitivă, este logic că lucrul cu ele poate ajuta la curățarea aurei tale.2 În special, Michaela sugerează să lucrezi cu o bucată de ametist sau de agat albastru dantelat, repetând o mantră pentru protecție și pace pentru a infuza intenția ta în cristal. Apoi, ea recomandă să porți cristalul cu tine în buzunar sau în geantă pentru a servi ca piatră de încercare pentru protecția aurei, mai ales atunci când te simți nervos, supărat sau dezlegat pe parcursul zilei.

Petreceți timp în natură
Ori de câte ori aveți nevoie de o resetare energetică ușoară, cel mai bun sfat al lui McMillian este să ieșiți afară și să vă cufundați în natură. Mai exact, dacă situația o permite, ea sugerează să te plimbi desculț afară, ceea ce reprezintă o practică numită earthing. Acest lucru, spune ea, vă va ajuta să vă simțiți mai împământați și să schimbați rapid modul în care vă simțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *