Cum să rămâi pozitiv în preajma oamenilor negativi

Cu toții am mai fost în preajma unor persoane negative; în funcție de timpul pe care îl petrecem în preajma unei persoane negative, se determină dacă negativitatea se răspândește și la noi.

Știți cum sunt oamenii negativi, ei tind să fie cei care nu sunt niciodată mulțumiți de nimic. Cei care ar găsi o greșeală dacă li s-ar pune în mână 1.000 de dolari în bancnote de 20 de ani, că totul era în bancnote de 20 de ani, că pachetul era prea mare și așa mai departe.

După un timp, această negativitate poate să se estompeze, încetând brusc să mai găsim bucurie și pozitivitate în lucrurile din jurul nostru. Devenim mai puțin pozitivi și încetăm să mai facem lucruri care ne ajută să rămânem pozitivi, cum ar fi exercițiile fizice, ascultarea de muzică sau ieșirile în oraș.

Deci, cum rămânem pozitivi în preajma oamenilor negativi atunci când trebuie să petrecem timp cu ei?

Tactici pe care le poți folosi pentru a rămâne pozitiv în preajma persoanelor negative, în special a colegilor de serviciu

Am alcătuit o listă de tactici pe care le puteți folosi pentru a ține departe negativismul și pentru a vă păstra atitudinea pozitivă. Puteți folosi una sau mai multe dintre aceste tactici pentru a vă ajuta să rămâneți pozitiv.

10 moduri de a rămâne pozitiv în preajma persoanelor negative

1 Respiră

Respirați adânc și numărați până la 10, dacă 10 nu funcționează, numărați până la 20. Acest lucru vă va permite să vă centrați și să reduceți stresul provocat de persoana negativă care vă angajează în conversație. Reducerea stresului va ajuta la reducerea anxietății create de persoana negativă, de asemenea.

2. Exercițiu

Făcând exerciții fizice timp de 15-20 de minute de trei ori pe săptămână nu vă va ajuta doar să fiți sănătoși din punct de vedere fizic, ci și mental. Vă calmează anxietățile interioare, reduce stresul și combate depresia. Acest lucru vă poate ajuta foarte mult atunci când trebuie să aveți de-a face cu persoane negative, mai ales dacă aveți de-a face cu ele zilnic, cum ar fi un coleg de serviciu sau chiar un șef.

3. Părăsiți conversația

Dacă nu puteți părăsi zona, cum ar fi un spațiu de lucru, atunci va trebui să vorbiți și, da, acest lucru nu este întotdeauna ușor, dar uneori este singura măsură pe care o puteți lua. Spuneți pur și simplu „scuzați-mă, dar negativismul dvs. constant mă epuizează, așa că, dacă nu vă puteți limita comentariile și plângerile negative, aș prefera să nu mai vorbesc cu dvs.

4. Înconjurați-vă de lucruri care vă ajută să vă păstrați atitudinea pozitivă

Fotografii ale familiei sau ale prietenilor, citate pozitive, muzică care te înveselește. Dacă aveți nevoie, puneți muzica pe un mp3 player și folosiți o cască de la căști, astfel încât să puteți auzi telefoanele care sună, alarmele, etc. Ascultarea de muzică înălțătoare poate reduce foarte mult sentimentele negative din jurul tău de la un coleg de serviciu negativ.

5. Țineți-vă mâinile și mintea ocupate

Dacă ești ocupat cu munca, vei avea mai puțin timp să absorbi vibrațiile negative ale oamenilor negativi din jur. De asemenea, dacă sunteți la lucru și încep să vă vorbească negativ, puteți spune pur și simplu: „Îmi pare rău, trebuie să termin la timp, nu pot vorbi acum, deoarece trebuie să mă concentrez pe ceea ce fac”.

6. Ați putea întreba persoana negativă dacă se simte bine

Acest lucru ar putea avea două variante,

  1. Țipă și te mustră,
  2. Își dau seama că cuiva chiar îi pasă suficient de mult încât să întrebe și acest lucru îi va lăsa oarecum fără cuvinte la început.

Dacă nu țipă, ai putea continua cu Pari să ai multă negativitate, așa că mă întrebam dacă nu cumva e ceva în neregulă și ai nevoie de cineva care să te asculte. Cei mai mulți oameni vor găsi acest lucru un pic înfricoșător, dar dacă este vorba de a te salva de negativitate, ar putea merita. Veți ști atunci dacă ei doar prosperă pe negativitate sau au de fapt un motiv pentru negativitatea lor.

Dacă vrei să știi că ai de-a face cu o persoană negativă sau toxică, atunci urmărește acest video interesant:

7. Nu vă implicați

Dacă există dramă, negativitate sau bârfă, stai departe de ele. Cu cât ești mai puțin implicat, cu atât îți consumă mai puțin energia. Dacă bârfitoarele negative și reginele/reginele dramei încearcă să vă atragă în joc, spuneți pur și simplu că îmi pare rău, nu sunt aici pentru a bârfi, răspândi zvonuri sau negativitate și plecați. Acest lucru funcționează deosebit de bine la locul de muncă atunci când adăugați Sunt aici pentru a lucra dacă nu are legătură cu munca pe care o fac îmi pare rău că nu am timp să bârfesc, să răspândesc zvonuri sau negativitate și apoi plecați la locul de muncă sau la birou și începeți să lucrați. Păstrați-vă viața profesională la locul de muncă și problemele personale acasă, atunci când oamenii cu care lucrați vor vedea acest lucru le va lăsa o impresie de durată.

8. Atunci când trebuie neapărat să aveți de-a face cu persoane negative, faceți tot posibilul să mențineți întâlnirea scurtă.

Dacă este vorba de muncă, puneți întrebarea sau obțineți o semnătură, sau lăsați orice aveți nevoie și plecați de lângă ei. Nu purtați o conversație lungă și prelungită și nu vorbiți despre altceva decât exact ceea ce aveți nevoie în acel moment. Cu cât vă puteți întoarce mai repede la locul de muncă, cu atât mai bine.

9. Încercați să păstrați o conversație pozitivă.

Atunci când începe negativismul, încercați să readuceți conversația pe un ton pozitiv. Dacă nu puteți să o întoarceți pe un ton pozitiv, scuzați-vă de conversație înainte de a începe să simțiți că negativitatea vă inundă starea mentală.

10. Rugați-vă pentru răbdare.

S-ar putea să râdeți de acest lucru, dar am descoperit că în momente de agravare, cum ar fi negativitatea, să mă rog pentru răbdare în timp ce respir adânc are un efect foarte calmant asupra mea, ceea ce mă împiedică să cad în momeală sau să ajung să mă cert pentru ceva care nu este chiar atât de important.

Concluzie

Vei întâlni oameni negativi de-a lungul vieții, dar dacă știi cum să te descurci cu ei și cu negativitatea pe care o aduc, poți să te menții într-o stare de spirit pozitivă. Punerea în practică a elementelor din această listă vă va ajuta cu siguranță să vă mențineți într-o stare pozitivă.

Fiind optimist, puteți face o impresie pozitivă de fiecare dată. De asemenea, îi va face pe oameni să încerce să învețe cum să fie mai pozitivi ca tine.