Cum să îți păstrezi intimitatea și să nu lași pe nimeni să îți invadeze viața personală

 Te-ai convins în sfârșit că trebuie să-ți ții viața privată departe de ochii publicului pentru a fi fericit? Poți avea mai puține griji în viața ta doar asigurându-te că doar câteva persoane știu tot ce se întâmplă cu tine.

Acum că am lămurit acest aspect, să vorbim despre cum poți duce o viață în spatele scenei, astfel încât nimeni să nu fie nevoit să-ți cunoască fiecare mișcare. S-ar putea să sune ca și cum ți-aș lua toată distracția, dar aceste lucruri nu sunt chiar atât de distractive pe cât crezi tu că sunt.

Pentru a duce o viață fericită, fără nicio dramă legată de numele tău, sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le faci.

1. Nu mai împărtășiți totul pe rețelele de socializare

Știu că ești super tentat să faci asta. Vrei ca toată lumea să știe totul despre părțile bune din viața ta și să vadă că prosperi.

Nu suporți să vezi viețile altora pe tot feed-ul tău, în timp ce tu păstrezi acele fotografii uimitoare pe telefon.

Dar nimeni nu vă spune că nu puteți posta fotografii pentru a duce o viață fericită și privată. Poți să postezi despre toate lucrurile de care ești mândru și totuși să păstrezi unele lucruri pentru tine.

Sigur, puteți posta cu siguranță lucruri aici și acolo. Dar nu te duce să postezi poze cu iubitul tău cu fiecare ocazie pe care o ai. Păstrează o parte din fericire pentru tine.

De asemenea, nu vă mai postați locația. Nici măcar nu glumesc cu tine de data aceasta – ai putea avea probleme serioase din cauza asta.

Așadar, în loc să postezi despre tot ceea ce ți se întâmplă, asigură-te că împărtășești atunci când se întâmplă ceva cu adevărat interesant în viața ta.

Un alt lucru pe care l-ați putea face este să vă păstrați un cont privat și să decideți cui doriți să permiteți accesul la profilul dvs. pentru a vă vedea fotografiile. În acest fel, aveți control deplin asupra celor care vă văd postările. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă asigura că sunteți în siguranță.

2. Fii cel care face pozele, în loc să fii cel care apare în toate pozele

Poate părea o prostie, dar ascultă-mă.

Întotdeauna sari în cadru atunci când cineva face un instantaneu? Ești în fiecare fotografie de grup pe care prietenii tăi o postează mereu? Ei bine, vezi tu, în aceste situații, oamenii știu mult mai multe despre tine decât îți dorești tu.

Aceștia vă pot vedea cu ușurință locația, grupul de prieteni, precum și statutul dvs. în acel grup. Să nu presupunem că toată lumea este o persoană îngrozitoare, dar știți la fel de bine ca și mine că cineva poate și va folosi în mod abuziv aceste informații.

Vor dori să vă intre pe sub piele.

Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să stați întotdeauna în spatele camerei. Nu trebuie să faceți întotdeauna acest lucru – există amintiri la care doriți să luați parte – dar nu săriți prin mulțime pentru a vă face loc în mijlocul fotografiei.

Fiți calm și calm. Nu există niciun motiv pentru care să apari în fiecare fotografie doar pentru a convinge oamenii că ai o viață socială sau că ești aventuros.

Vei fi mult mai fericită dacă vei decide să păstrezi aceste lucruri pentru tine. Dacă prietenii tăi au nevoie de tine în fiecare poză pentru a-și aminti că ai fost acolo, atunci sunt ei cu adevărat prietenii tăi?

3. Realizează că oamenii nu trebuie să știe totul despre tine

De cele mai multe ori, împărtășim în exces lucruri pe care nu ar trebui să le împărtășim. Mai ales atunci când întâlnim pe cineva pentru prima dată.

Dintr-un motiv oarecare, este mult mai ușor să punem o povară pe umerii unei persoane atunci când aceasta nu are încă nicio percepție despre noi. Cu toții suntem vinovați de a împărtăși prea mult cuiva pe care abia l-am cunoscut.

Acea persoană pune o singură întrebare bună și noi mergem la ea! Nu-i așa că asta se întâmplă? Uiți complet că, probabil, nu ar trebui să spui aceste lucruri oamenilor.

Acest lucru se întâmplă, de asemenea, atunci când știi ceva ce persoana care stă lângă tine ar găsi suculent. Aceste lucruri pot fi ceva despre o persoană pe care o urăște, iar tu ai aceste informații în buzunarul din spate.

Ai putea folosi cu siguranță acest lucru pentru a obține o afirmație din partea acestei persoane. Dar să fim sinceri, nu ai nevoie de asta.

Nu spuneți niciodată oamenilor tot ceea ce știți. Și nici nu ar trebui să le spuneți totul despre dumneavoastră.

Există limite pe care nu ar trebui să le depășești niciodată, indiferent cât de mult îți dorești să îi spui totul acelei persoane. Vei rămâne mai sigur și mai calm în acest fel.

Să știți că nu vă puteți aștepta ca ceilalți să vă respecte și să vă păstreze secretele în siguranță. Ei vor folosi tot ce au la dispoziție pentru a vă ataca sau pentru a răspândi zvonuri pe care poate nu le doriți.

Deci, păstrați liniștea. Spuneți oamenilor doar atât cât credeți că nu vă va afecta în vreun fel viața.

4. Nu săruta și nu spune

Nu e nimic mai rău decât atunci când te dai de gol în mod deliberat pe tine și pe bărbații cu care ai fost.

Nu degeaba se spune că o viață privată este o viață fericită. Oamenii se agață de această afirmație pentru că le amintește cât de ușor se pot strica lucrurile dacă nu-și țin gura.

Și asta trebuie să faci și tu atunci când vine vorba de întâlnirile tale și de bărbații cu care te-ai întâlnit în trecut.

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să se întâlnească mult, mai ales pentru a avea o noapte sălbatică cu ei, atunci trebuie să ții asta la nivel scăzut. Nu mergeți să le spuneți oamenilor doar din nevoia de complimente. Ei nu au nevoie să știe.

Mi-ar plăcea să vă spun că noi, ca societate, am încetat să mai urâm femeile cu spirit liber care sunt în acord cu corpul lor, dar nu este așa. Oamenii te vor judeca pentru asta și vor continua să te urască fără alt motiv decât mințile lor închise.

Nu te poți aștepta ca toată lumea să înțeleagă.

Pe lângă asta, oamenii abia așteaptă să vorbească despre asta prietenilor lor. Secretele tale pot fi în siguranță doar cu persoanele în care ai cea mai mare încredere. Acesta ar trebui să fie un cerc foarte restrâns de prieteni.

După cum știți, o doamnă nu spune niciodată. Așa că nu săruta și spune. În plus, păstrarea secretului ar putea fi și mai excitantă.

5. Alege-ți prietenii cu înțelepciune

La sfârșitul zilei, există un lucru important pe care îl putem învăța din acest articol și anume că trebuie să îți alegi prietenii cu înțelepciune.

Veți fi înconjurat zilnic de o mulțime de oameni. Dar cei care merită timpul tău îți vor arăta că sunt loiali în repetate rânduri. Îți vor da întotdeauna o mână de ajutor atunci când ai nevoie.

Poți alege oameni pentru diferite lucruri. De exemplu, ai acele fete nebune care adoră să petreacă și cu siguranță te vei distra de minune cu ele! Dar dacă ai impresia că vor folosi tot ce știu despre tine împotriva ta, atunci nu ar trebui să riști să vorbești cu ele despre ceva semnificativ.

Până la urmă, o viață privată este o viață fericită. Așa că acum, alege cu cine vrei să te înconj ori înainte de a regreta mai târziu.