Cum să atragi energia pozitivă din Univers

Dacă vrei să știi cum să atragi energie pozitivă din univers, trebuie să fii deschis să trimiți și tu energie pozitivă. Legile sunt simple. Ceea ce oferiți este ceea ce primiți. Gândiți-vă la energia pozitivă ca la o sămânță.

Plantezi semințele pentru a obține planta. Dar mulți oameni vor să culeagă energie pozitivă de la univers atunci când au semănat amărăciune, lipsă de bunăvoință și energie rea constantă.

Cu toate acestea, acesta este motivul pentru care universul continuă să le trimită răsplata cuvenită. În acest articol, veți găsi informații despre cum să atrageți energie pozitivă din partea universului.

 

12 moduri de a atrage energia pozitivă din Univers

1. Exprimă-ți recunoștința

Oricine vrea să știe cum să atragă energie pozitivă din partea universului trebuie să fie o persoană care știe cum să-și arate recunoștința. Indiferent cât de rău crezi că îți merge viața, întotdeauna există ceva pentru care să fii recunoscător.

Exprimarea recunoștinței este un mod frumos de a arăta apreciere pentru lucrurile și oamenii pe care îi ai în viața ta. Așadar, data viitoare când vorbiți cu cineva, ar trebui să vă exprimați recunoasteți recunoștința recunoscând persoana sau lucrul pentru care sunteți recunoscător.

De exemplu: „Sunt atât de recunoscător pentru familia mea, pentru dragostea și sprijinul lor zilnic”. Spuneți-le prietenilor și familiei dvs. de ce sunteți recunoscător. Puteți vorbi despre modul în care acțiunile lor v-au influențat viața sau v-au ajutat într-o anumită situație.

Întotdeauna faceți-vă datoria de a vă exprima aprecierea. Mulțumiți persoanei sau lucrului pentru că face parte din viața dvs. și pentru impactul pozitiv pe care l-a avut asupra dvs. Împărtășiți-vă speranțele pentru viitor.

Încheiați-vă mesajul exprimându-vă speranța că relația sau situația va continua să crească și să prospere. Atunci când sunteți atât de pozitiv, veți atrage, fără îndoială, energie pozitivă în viața dumneavoastră.

2. Fii bun cu ceilalți

Tot ceea ce semeni este ceea ce vei culege de la univers. Dacă vrei să știi cum să atragi energie pozitivă din univers,
arată bunătate față de ceilalți. Dacă vedeți pe cineva în nevoie și puteți ajuta, vă rog să o faceți.

Fă ceva frumos pentru cineva fără să aștepți nimic în schimb. Poate fi vorba de a cumpăra o cafea sau de a lăsa un bilet frumos pentru cineva.

Dacă vedeți că cineva se luptă cu ceva, oferiți-vă să îl ajutați. Ar putea fi la fel de simplu ca și cum ați căra cumpărăturile sau i-ați ajuta cu sarcini. Atunci când cineva vă vorbește, acordați-i toată atenția dumneavoastră.

Ascultați ceea ce au de spus, fără a-i întrerupe sau judeca. Felicitați pe cineva pentru munca sa, pentru ținuta sa sau pentru orice lucru pe care îl apreciați cu adevărat la el. Acest lucru le poate lumina ziua.

Dacă sunteți un lider de echipă, lăudați-vă echipa atunci când se descurcă bine. Aveți răbdare cu subordonații dumneavoastră. Dacă cuiva îi ia mai mult timp decât de obicei să facă ceva, aveți răbdare. Nu-i grăbiți și nu vă simțiți frustrat.

3. Împrietenește-te cu persoanele pozitive

Dacă înveți cum să atragi energia pozitivă din univers și ți se pare dificil, unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le poți face este să te împrietenești cu cei care sunt pozitivi.

Faptul de a avea prieteni pozitivi are un mod de a se răsfrânge asupra ta. Să-ți faci prieteni poate fi intimidant, fără îndoială. Dar nu este atât de complicat pe cât ați putea crede. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te pui în evidență.

Participați la evenimente, înscrieți-vă în cluburi sau grupuri și faceți voluntariat pentru activitățile care vă interesează. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi persoane care vă împărtășesc interesele și hobby-urile.

Atunci când întâlniți o persoană nouă, fiți prietenos, pozitiv și accesibil. Zâmbiți, stabiliți un contact vizual și arătați un interes real pentru ceea ce are de spus. Ascultați în mod activ și puneți întrebări deschise.

Nu vă fie teamă să împărtășiți și câte ceva despre dumneavoastră. Nu uitați că pentru a vă face prieteni este nevoie de timp și efort. Aveți răbdare și nu renunțați. De asemenea, este important să fii tu însuți, deoarece autenticitatea ta va atrage la tine persoanele potrivite.

4. Vizualizează ceea ce îți dorești

Poți învăța cum să atragi energia pozitivă din univers dacă poți vedea și crea viitorul pe care ți-l dorești cu ochii minții. Mintea este locul de unde provine toată creativitatea omului.

Trebuie să pictezi acea imagine în mintea ta înainte ca universul să ți-o aducă. Vizualizarea unui viitor pozitiv poate fi o modalitate excelentă de a rămâne motivat și entuziasmat de ceea ce va urma.

Pentru a începe, respirați adânc și eliberați-vă mintea. Imaginați-vă în viitor, trăindu-vă visele și realizându-vă obiectivele. Vedeți-vă în detaliu și observați priveliștile, sunetele și sentimentele.

Imaginați-vă fericit, încrezător și înconjurat de cei dragi. Imaginați-vă provocările, dar vedeți și cum le depășiți cu ușurință și cu grație.

Vedeți-vă progresând către obiectivele voastre, făcând pași spre realizările voastre.

Nu uitați să rămâneți cu picioarele pe pământ, să fiți realist și să vă permiteți să visați măreț. Țineți minte această vizualizare și reveniți la ea des, mai ales în momentele de îndoială sau de incertitudine.

5. Fii mulțumit cu ceea ce ai

Pentru ca universul să-ți trimită lucruri pozitive, trebuie să arăți că ești mulțumit și satisfăcut cu ceea ce ai. A fi invidios pe alții este o modalitate de a îndepărta energia pozitivă a universului de la tine.

A fi mulțumit este o stare de spirit care poate fi obținută prin câteva schimbări simple în viața ta. Concentrează-te pe lucrurile pe care le ai în viață și fii recunoscător pentru ele. Acest lucru vă poate ajuta să apreciați ceea ce aveți și să vă simțiți mulțumit.

Apoi, încercați să trăiți în prezent. Nu vă gândiți la trecut și nu vă faceți griji pentru viitor. Concentrează-te pe momentul prezent și bucură-te de el. Un lucru care îi face pe oameni să fie nemulțumiți este atunci când își stabilesc obiective de neatins.

Așadar, stabiliți-vă obiective realizabile și lucrați pentru a le atinge. Acest lucru vă poate da un sentiment de scop și de realizare. Apoi, simplificați-vă viața prin dezordinea spațiului, reducerea angajamentelor și concentrarea asupra a ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Nu totul merită atenția dumneavoastră. Acesta este modul de a atrage energie pozitivă din partea universului.

6. Practicați afirmațiile

Trebuie să înveți să practici afirmațiile pentru a ști cum să atragi energia pozitivă din univers. Ele sunt un mod de a spune în existență ceea ce vă doriți ca universul să vă aducă în cale. Aceste afirmații funcționează.

Pentru a practica afirmațiile, trebuie să alegi afirmații care rezonează cu tine și se aliniază cu obiectivele și valorile tale. Acestea ar trebui să fie pozitive, la timpul prezent și specifice.

Puterea afirmațiilor constă în repetarea lor. Repetați-vă afirmațiile zilnic, de preferință dimineața sau înainte de culcare. Spuneți-le cu voce tare sau scrieți-le.

Apoi, dacă spui aceste afirmații, ar fi bine să crezi în ele. Vizualizează-te pe tine însuți atingându-ți obiectivele și simte emoțiile asociate cu ele.

Amintiți-vă, de asemenea, că uneori vor apărea gânduri negative. Folosiți însă afirmațiile pentru a depăși autoafirmațiile negative. De exemplu, dacă vă gândiți „Nu sunt suficient de bun”, înlocuiți-o cu „Sunt capabil și demn”.

În cele din urmă, folosiți afirmațiile în combinație cu alte practici de autoperfecționare. Afirmațiile funcționează cel mai bine atunci când sunt combinate cu alte practici de autoîmbunătățire, cum ar fi meditația și vizualizarea.

Pentru a afla mai multe despre puterea afirmațiilor și de ce sunt atât de importante, citiți aici.

7. Renunță la suferință

Să uiți pe cineva sau situațiile care te-au rănit nu este niciodată ușor, dar este posibil. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta:

Permiteți-vă să simțiți durerea. Este esențial să recunoașteți și să acceptați emoțiile pe care le simțiți. Plângeți dacă aveți nevoie, vorbiți cu cineva în care aveți încredere sau scrieți într-un jurnal.

Apoi, în loc să vă gândiți la trecut sau să vă faceți griji pentru viitor, concentrați-vă asupra momentului prezent. Angajați-vă în activități care vă fac fericit și care vă aduc bucurie.

Aveți grijă de dumneavoastră din punct de vedere fizic, emoțional și mental. Dormiți bine, mâncați sănătos, faceți exerciții fizice în mod regulat și implicați-vă în activități care vă plac. Încercați să iertați persoana care v-a rănit, pentru liniștea dumneavoastră.

Vă poate ajuta să treceți peste. Apoi petreceți timp cu oameni care vă ridică și vă fac să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră. Concentrează-te pe aspectele pozitive ale vieții tale și încearcă să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Nu uitați că vindecarea necesită timp, așa că aveți răbdare cu dumneavoastră. Puteți depăși durerea și trece peste ea cu timp și efort. Acesta este modul de a atrage energia pozitivă din univers.

8. Fii răbdător

Uneori, se poate părea că universul își pierde timpul trimițându-ne vești și energie pozitivă. Acest lucru ne poate lăsa frustrați, mai ales atunci când vedem că se întâmplă alte lucruri pozitive pentru alții. Nu vă faceți griji. Aveți doar răbdare.

Adevărul este că a fi răbdător poate fi o adevărată provocare, mai ales atunci când te confrunți cu situații dificile. Dar există lucruri pe care le poți face pentru a cultiva mai multă răbdare în viața ta.

Una dintre cele mai bune modalități de a fi mai răbdător este să respirați adânc și să vă reamintiți să rămâneți calm.

Poate fi ușor să te lași prins în momentul de față și să devii frustrat sau supărat, dar o pauză și recăpătarea calmului te poate ajuta să rămâi concentrat și concentrat.

O altă strategie utilă este aceea de a rămâne prezent în momentul respectiv. În loc să vă faceți griji pentru viitor sau să vă gândiți la trecut, rămâneți concentrat pe ceea ce se întâmplă acum.

Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați un sentiment de perspectivă și să evitați să vă simțiți copleșit. De asemenea, este important să stabiliți așteptări realiste pentru dumneavoastră și pentru ceilalți.

Atunci când aveți o idee clară despre ceea ce sunteți capabil să faceți, veți fi mai puțin predispus să deveniți frustrat sau nerăbdător atunci când lucrurile nu merg conform planului. În cele din urmă, nu uitați că răbdarea este o abilitate care poate fi dezvoltată în timp.

Puteți învăța să fiți mai răbdător și mai bine echipat pentru a face față provocărilor cu practică și perseverență. Acesta este modul de a atrage energia pozitivă din univers.

9. Nu te asocia cu persoane negative

Nu poți dori energie pozitivă din partea universului și să fii un companion constant al celor care proiectează negativitate. Acest lucru este pur și simplu contraproductiv. Aceștia nu cred niciodată că se întâmplă ceva bun pentru ei.

Ei nu recunosc niciodată că au fost binecuvântați într-un anumit fel. Este în interesul tău să eviți acest tip de oameni dacă vrei să știi cum să atragi energie pozitivă din univers.

Să ai de-a face cu persoanele negative poate fi o provocare, dar poți face câteva lucruri pentru a le evita. În primul rând, este important să recunoașteți când cineva este negativist. Acest lucru se poate manifesta prin plângeri constante, critici sau bârfe.

Odată ce ați identificat comportamentul negativ, limitați-vă expunerea la acesta. Puteți face acest lucru prin stabilirea unor limite cu persoanele negative. Exprimați-vă politicos, dar ferm, nevoia de a vă distanța de negativitatea lor.

În plus, puteți să schimbați conversația către subiecte mai pozitive sau să le redirecționați atenția către soluții în loc de probleme. Înconjurându-vă de oameni pozitivi este o altă modalitate excelentă de a evita negativitatea.

Căutați-i pe cei care vă înalță și vă inspiră și acordați prioritate petrecerii timpului cu ei. În cele din urmă, nu uitați că aveți întotdeauna puterea de a vă controla gândurile și acțiunile.

Concentrează-te pe practicarea recunoștinței și pe modul de a atrage pozitivitatea în viață și vei descoperi că negativitatea are un impact mai mic asupra ta.

10. Gândește-te la gânduri pozitive

Este important să vă concentrați mintea și gândurile asupra aspectelor pozitive. Tot ceea ce credeți că sunteți sau că puteți realiza este exact ceea ce veți obține. Nu dați loc negativității să prospere.

În momentul în care lași negativismul să se instaleze, acesta pune repede stăpânire pe tine. Învățați cum să vă concentrați asupra lucrurilor bune din viața dumneavoastră. Luați-vă un moment pentru a aprecia oamenii, experiențele și ceva care vă aduc bucurie.

Uită-te la tot ceea ce ai realizat în viața ta până în acest moment. Nu v-ați dat seama cât de mult ați primit deja? Gândește-te la lucrurile pentru care ești recunoscător și scrie-le, dacă te ajută.

Contestați gândurile negative. Atunci când gândiți negativ, încercați să reformulați aceste gânduri mai pozitiv. Angajați-vă în activități care vă fac fericit.

Fie că este vorba de a petrece timp cu cei dragi, de a practica un hobby sau de a vă relaxa, faceți lucruri care vă aduc bucurie.

11. Practicați meditația

Meditația este o tehnică simplă, dar eficientă pentru a calma mintea și a obține un sentiment de pace interioară. Este, de asemenea, unul dintre biletele despre cum să atragi energia pozitivă din univers. Iată câțiva pași simpli pentru a începe.

Găsiți un loc liniștit și confortabil pentru a vă așeza. Puteți folosi o pernă de meditație sau un scaun. Închideți ochii și respirați adânc de câteva ori. Concentrează-te pe respirație și renunță la orice gânduri sau distrageri.

Scanează-ți corpul din cap până în picioare și eliberează-te de orice tensiune pe care ai putea-o reține. Apoi alegeți o mantră sau un cuvânt de concentrare pe care să vi-l repetați în tăcere. Acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați și să rămâneți concentrat.

Permiteți gândurilor voastre să vină și să plece fără să vă judecați. Dacă sunteți distrași, aduceți-vă ușor atenția la respirație sau la mantra. Continuați să meditați timp de 10 până la 20 de minute sau atât timp cât vă simțiți confortabil.

Când sunteți gata să încheiați meditația, respirați adânc de câteva ori și deschideți încet ochii. Meditația este o practică, așa că încercați să o faceți în mod regulat pentru a experimenta toate beneficiile sale.

12. Practicați yoga

Yoga este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală. Dacă vrei să știi cum să atragi energia pozitivă din univers, trebuie să încerci yoga.

Pentru a practica yoga, găsiți un spațiu liniștit și confortabil în care să vă întindeți. Purtați haine confortabile, care să vă permită multă mișcare și luați în considerare posibilitatea de a investi într-un covoraș de yoga pentru un suport suplimentar.

Începeți cu exerciții ușoare de încălzire pentru a vă relaxa mușchii și a vă pregăti corpul pentru yoga. Acestea includ întinderi simple sau exerciții de respirație.

De acolo, puteți trece la poziții mai complexe, cum ar fi câinele cu fața în jos, poziția războinicului sau poziția copacului. Nu uitați să vă concentrați asupra respirației în timp ce practicați fiecare postură și să țineți cont de orice limitare fizică pe care o puteți avea.

Dacă simțiți durere sau disconfort, părăsiți poziția și încercați din nou mai târziu. Cu o practică regulată, yoga poate ajuta la reducerea stresului, la îmbunătățirea flexibilității și a echilibrului și la promovarea stării generale de bine.