Cele mai iubitoare 6 semne zodiacale

Dorința de a iubi și de a fi iubit este una dintre cele mai fundamentale nevoi umane. Cu toții suntem capabili în mod înnăscut să oferim și să primim dragoste. Cu toate acestea, există acele persoane selectate care sunt în mod natural programate să fie mai iubitoare. Iar dacă îți dorești să fii iubit de o persoană care este în mod inerent mai iubitoare, poți arunca o privire la cele mai iubitoare semne zodiacale pentru a te ghida. Semnele zodiacale dezvăluie toate trăsăturile naturale ale oamenilor, inclusiv cât de afectuoși, iubitori și grijulii sunt aceștia.

Nevoile fiecăruia într-o relație sunt unice.
Meritați să fiți alături de cineva care vă poate oferi atâta dragoste cât aveți nevoie. Unele persoane au nevoie de un plus de iubire și afecțiune și ar fi bine să nu ajungă cu persoane cărora le este greu să își comunice dragostea și care sunt distante față de partenerii lor.

Cel mai sigur mod de a ști cât de iubitoare poate fi o persoană este să trăiești experiența de a fi cu ea. Acceptând șansa, chiar și atunci când există posibilitatea unei inimi frânte, poți fi sigur dacă persoana respectivă are trăsăturile necesare pentru a face să funcționeze.

Dar adevărul este că experimentarea nu este o opțiune pentru toată lumea (mai ales în noua noastră lume). Mai mult, este posibil ca relațiile tale anterioare să te fi lăsat deja cu inima frântă de multe ori și să te fi obosit de jocul dragostei.

Chiar dacă ești gata să mai acorzi o șansă iubirii, vrei să fii sigur de data aceasta înainte de a te angaja profund. Sigur că alegi pe cineva cu trăsăturile potrivite pe care ar trebui să le aibă un partener iubitor.

Așadar, iată care sunt cele mai iubitoare 6 semne zodiacale. Haideți să aflăm care sunt trăsăturile care îi fac atât de iubitori:

1. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Iubiți devotați

Capricornii sunt devotați partenerilor lor. Odată ce se angajează față de tine, a face ca relația să funcționeze devine prioritatea lor.

La suprafață, un Capricorn ar putea părea o persoană căreia îi pasă doar de construirea unei cariere de succes. Da, sunt persoane cu o voință puternică și muncitoare, care sunt devotate muncii lor.

Dar o trăsătură cheie fără de care succesul lor profesional nu ar fi fost posibil este PASIUNEA lor. Și fiți siguri că sunt la fel de pasionați și iubitori și în viața lor amoroasă. Sunt dedicați să își iubească partenerii în cel mai bun mod posibil.

Uneori, aceștia se luptă să găsească echilibrul perfect între viața profesională și cea privată. Dar Capricornii iau provocarea de a face ca relațiile să funcționeze la fel de serios ca și obiectivele lor profesionale. Așa că, uneori, s-ar putea să fie nevoie să le împarți liniile directoare, dar ei nu eșuează niciodată în a înțelege și a depune mai mult efort.

2. Taur (20 aprilie – 21 mai)

Iubiri senzuale

Taurul este prezentat ca fiind cea mai senzuală zodie dintre toate. Așadar, stați liniștiți că romantismul și intimitatea nu se vor stinge niciodată în relația voastră!

Da, faptul că sunt senzuali nu garantează întotdeauna că vor fi iubiți responsabili. Dar să nu uităm de cealaltă trăsătură primară a lor – Taurii sunt feroce credincioși. Odată ce reușești să le câștigi încrederea, vor fi agățați de tine pe viață.

Sunt o mulțime intensă, mereu dornici să te copleșească cu dragostea și afecțiunea lor!

Totuși, nu sunt niciodată numai lucruri pozitive, trebuie să le gestionezi încăpățânarea din când în când.

Asigurați-vă că nu vor simți niciodată că le-ați încălcat încrederea în vreun fel. Dacă există un lucru pe care Taurii nu îl suportă, acela este sentimentul de a fi trădat.

3. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Iubiri afectuoase

Balanțele cu o minte corectă acordă întotdeauna la fel de multă importanță nevoilor tale ca și nevoilor lor, dacă nu chiar mai multă. Fericirea lor constă în a-i face fericiți pe cei dragi.

De asemenea, sunt extrem de afectuoși. Dacă un Balanță este partenerul tău, așteaptă-te să fii răsfățat cu atenție și complimente! Dacă adoră ceva la tine, o exprimă deschis.

Pe lângă natura lor iubitoare, Balanțele sunt iubitori loiali. A-i face să se angajeze s-ar putea dovedi o sarcină dificilă, și asta doar pentru că vor să fie sută la sută siguri înainte de a-și dărui inima. Dar, odată ce încheie afacerea, nu va mai trebui să te îndoiești niciodată de loialitatea lor.

Toate aceste calități combinate, nu este de mirare că Balanțele sunt cunoscute ca fiind cei mai buni parteneri pentru relații de lungă durată.

Dezavantajele lor? Ei bine, Balanțele sunt foarte sociabile și prietenoase, așa că vor acorda mult timp și atenție numeroșilor lor prieteni, ceea ce te-ar putea face să te simți puțin neglijat.

4. Rac (22 iunie – 22 iulie)

Iubiri blânde

Caracteristicile cheie ale Racului, crabii dintre zodii, sunt empatice, sensibile, emoționale, grijulii și orientate spre familie. Aceste trăsături fac ca iubirea unui Rac să fie o experiență cu adevărat gratificantă.

Inimile lor debordează de compasiune pură pentru prietenii și familia lor. Manifestă emoții materne puternice față de cei dragi și îl vor proteja pe cel pe care îl iubesc cu prețul vieții.

Expresia de dragoste a Racului este tandră, iar acest lucru, în tandem cu tendința lor romantică, îi face să fie unul dintre cei mai blânzi și visători îndrăgostiți.

Fiind empatici, ei susțin alegerile partenerilor lor și sunt întotdeauna dornici să asculte cu răbdare și să ofere sfaturi utile.

Singura problemă a Racului este că natura lor protectoare și sensibilă îl face ușor gelos și suspicios în relații.

5. Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Iubiri intense

Scorpionii aduc atât de multă intensitate în relație – pregătește-te pentru o pasiune feroce dacă ești îndrăgostită de un Scorpion!

Le place să sape adânc și să-ți cunoască inima, așa că așteaptă-te la conversații profunde și intime.

Ceea ce îi face atât de doritori este capacitatea lor de a iubi profund, atât fizic, cât și emoțional.

Sunt iubitori pretențioși, dar odată ce și-au pus inima la contribuție, iubesc fără condiții și au ochi doar pentru partenerii lor.

Fiind un semn de apă, sentimentele lor sunt profunde și bine ascunse. Uneori, trebuie să te uiți sub suprafață și să examinezi adevărata lor stare de spirit. Această tendință de a ține sentimentele ascunse adaugă mister și îi face mai atrăgători.

6. Pești (19 februarie – 20 martie)

Iubitorii de vise

Peștii sunt suflete romantice- așa că pregătește-te să fii luat pe sus! Să fii iubit de un Pești se simte ca și cum ai trăi într-un basm!

Fiind extrem de empatici, ei simt în mod natural durerea ta și nu se opresc de la nimic pentru a te înveseli.

Sunt genul de persoane cărora vă puteți plânge liber despre o zi grea la serviciu; vor empatiza și probabil că vă vor găti mâncare reconfortantă pentru a vă ridica starea de spirit.

Cel mai interesant lucru la Pești este că pot fi atât cocheți, cât și romantici! Uneori se vor angaja în glume ingenioase, în timp ce alteori vei primi bilețele de dragoste frumoase – inima ta se va topi cu siguranță!

Singura problemă pe care ai putea să o întâmpini când te întâlnești cu un Peștișor este că nu se poate lipsi de timpul petrecut singur. Lasă-i să se bucure de singurătatea lor, dar amintește-le că aștepți să petreci timp cu ei când se vor simți pregătiți.

Nu ți-ai găsit zodiacul în această listă a celor mai iubitoare semne zodiacale? Nu te teme- s-ar putea să fii cea mai prietenoasă, sau cea mai romantică, sau cea mai fermecătoare zodie! Iar ceilalți cu siguranță vor găsi aceste trăsături atrăgătoare!