Cele mai bune 12 moduri de a fi mai atrăgătoare instantaneu

Vă vom oferi sfaturi concrete, susținute de cercetări, pentru a vă spori rapid atractivitatea. De la ajustări ale limbajului corporal la trucuri de atenție și la îmbunătățiri ușoare de stil. Lucruri pe care le puteți începe să le aplicați imediat pentru a acționa, vorbi și îmbrăca în moduri care să intrige oamenii și să vă ofere acel factor „oomph„.

De asemenea, vom pătrunde în psihologia din spatele a ceea ce stârnește interesul și îi atrage pe ceilalți (nu este nevoie de poțiuni de dragoste), precum și sfaturi pentru a le pune în practică zilnic.

Așa că dacă vrei o îndrumare jucăușă, fără jocuri, care să te ajute să te faci mai atrăgătoare – înțelepciune susținută de știință fără jargonul de cinci silabe – rămâi pe aici! Această postare este pentru tine.

Rămâi pozitiv

Următorul sfat pe care ar trebui să îl aveți în vedere este să rămâneți întotdeauna pozitiv. Din păcate, majoritatea oamenilor au tendința de a se concentra pe trăsăturile negative mai degrabă decât pe atributele pozitive.

Este de fapt o mentalitate și o atitudine care vine din faptul că te simți bine cu tine însuți și cu cine ești. De exemplu, s-ar putea să credeți că a fi atrăgător pentru sexul opus se referă la aspectul fizic.

Acest lucru poate fi adevărat pentru unii, dar trebuie să ții cont de faptul că există și alte lucruri care te pot atrage în afară de aspectul și corpul tău.

Trebuie să înveți cum să te menții motivat și entuziast în legătură cu totul. Poate că în acea zi s-ar putea să fiți deprimat, dar încercați să nu fiți negativist, chiar dacă este greu.

Atunci când aveți o atitudine pozitivă, veți avea o personalitate atractivă.

Fii prietenos

Dacă doriți să fiți o persoană atractivă, cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți este să fiți prietenoasă și să faceți o primă impresie bună. Să faci o primă impresie bună este foarte important, deoarece acesta este începutul a ceea ce ar putea construi o relație de lungă durată cu cineva sau chiar să fie începutul.

Fiind prietenoasă nu numai că vă va face mai abordabilă, dar vă va face să vă simțiți și confortabil. Avem tendința de a fi tensionați atunci când întâlnim oameni noi, iar dacă nu sunteți relaxat, s-ar putea să vă confruntați cu aceleași probleme ca și ceilalți, ceea ce poate duce la situații jenante. Acest lucru este deosebit de frecvent la locul de muncă.

De asemenea, faptul de a fi prietenos vă va face mai abordabil și vă va oferi o atmosferă mai primitoare. Dacă sunteți prietenos, există o șansă mai mică să vă confruntați cu o atenție nedorită din partea străinilor.

Îmbrăcați-vă bine

Unul dintre cele mai atrăgătoare sfaturi personale este cel care este bine îmbrăcat. Cei mai mulți oameni se simt extrem de atrăgători în ținute care le completează tipul de corp. Nu contează dacă încerci să faci ca ținuta să ți se potrivească perfect sau dacă îți place cum arată.

Nu ai nevoie de haine sau accesorii scumpe pentru a impresiona oamenii. De fapt, adevărul este că majoritatea oamenilor sunt impresionați mai mult de detaliile din ținuta ta sau de modul în care te porți.

Dacă nu vă simțiți confortabil în propriile haine sau aveți impresia că accesoriile nu se potrivesc cu ținuta dumneavoastră, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unor accesorii ieftine, dar prietenoase, care să vă pună în evidență cele mai bune trăsături.

Dacă purtați haine care nu vă avantajează, va părea că nu vă pasă de dvs. sau că nu sunteți atrăgătoare. Ar trebui să te îmbraci cât mai bine pentru că îți arată încrederea în tine și atrage mai multe persoane către tine.

Înconjurați-vă de un mediu pozitiv

Pentru a fi o persoană atractivă, trebuie să aveți un mediu pozitiv și înălțător. Atunci când vă înconjurați de oameni pozitivi, care sunt fericiți și se simt bine, veți începe să străluciți în interior.

Femeile atrăgătoare pot deveni mai atrăgătoare pentru că știu să se înconjoare de energie pozitivă și fericită. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să înțelegi că a fi o persoană pozitivă merge dincolo de a avea doar haine frumoase.

Trebuie să înțelegeți ce înseamnă cu adevărat să fiți o persoană pozitivă și trebuie să vă dezvoltați abilitatea de a vă concentra asupra celorlalți și nu asupra voastră.

Atunci când vă concentrați asupra dumneavoastră, veți deveni mai conștienți de modul în care ați fi putut face orice greșeală și veți deveni mai dispuși să învățați din greșeli.

Când vei avea această abilitate, vei deveni o femeie atrăgătoare și vei vedea și cum îți poate schimba viața în bine.

Fii un bun ascultător

O altă trăsătură de atractivitate pe care oamenii o fac întotdeauna, este să asculte alte povești. Ei sunt buni ascultători. Ei sunt întotdeauna acolo pentru a asculta ce au de spus ceilalți oameni. Ei încearcă să înțeleagă cum se simt în loc să îi judece.

Astfel încât să poată auzi lucrurile pe care alți oameni nu vor să le spună. De asemenea, își pot da seama de lucrurile pe care ceilalți trebuie să le spună. De asemenea, ei arată că sunt atenți și încearcă să ajute dacă pot.

Încercați să aflați ce anume încearcă cineva să spună, astfel încât să vă puteți îmbunătăți calitatea comunicării. De asemenea, ar fi util dacă ați învăța ce anume îi frustrează cel mai mult pe oameni, astfel încât să puteți evita acele situații atunci când este posibil.

Acest lucru merge dincolo de a asculta discuțiile celorlalți – a fi interesat de ceea ce au de spus oamenii nu înseamnă doar a fi politicos. A fi un bun ascultător este o abilitate pe care fiecare persoană o poate dezvolta.

Fii încrezător

Credem că cele mai atrăgătoare femei sunt cele încrezătoare. Ne place să vedem femei încrezătoare, mai ales atunci când fac ceva care necesită ca oamenii să o vadă.

Cum ar fi:

  • Ținerea unui discurs
  • Realizarea unei prezentări
  • A fi lider de grup

Sunt atrăgători când urcă pe scenă cu încredere sau când vorbesc despre faptele lor, pentru că ne inspiră. Arată frumos fără un motiv anume, deoarece încrederea lor îi va face să pară foarte atractivi.

Majoritatea oamenilor apreciază să fie în preajma unei persoane încrezătoare. Aceasta arată că sunteți de încredere, abordabil și deschis la prietenie.

Nu vă fie teamă să începeți o conversație

Crezi vreodată că cineva care te-a abordat primul este atractiv? Pentru că și noi simțim la fel. Îi vedem ca pe cineva care are multă încredere în sine.

Ei nu par să se teamă de situații înfricoșătoare și chiar pot zâmbi în condiții de amenințare. Nu vi se par atrăgătoare, nu-i așa? Atunci de ce să nu te provoci să fii ca ei?

Așa cum v-am spus mai sus, persoanele atrăgătoare sunt cele care au încredere în ele. Așadar, pentru a fi încrezător și atrăgător, trebuie să începi prin a aborda mai întâi oamenii. Nu-ți fie teamă să începi o conversație, iar atunci când ți-e frică, spune-ți,

„Nu-i nimic, măcar încerc.”

„Cel puțin eu nu sunt o persoană lașă.”

Într-o zi, oamenii vor vedea că ești atrăgătoare și îți vor călca pe urme.

Îmbunătățiți-vă

Să presupunem că ați avut stres, depresie, un sentiment de lipsă sau goliciune și singurătate. Atunci, vă încurajăm să vă îmbunătățiți pentru a fi un „tu” mai bun. Cum ar fi găsirea unui nou hobby, găsirea unui prieten cu care să vă distrați sau să vă ocupați de carieră.

Știm că este ușor de spus și greu de făcut. Unul dintre prietenii noștri a suferit cândva un stres emoțional și este nevoie de timp pentru a se vindeca. Așa că tot ce facem este să-l sprijinim până când își revine.

Și dacă nu ai pe nimeni care să te susțină, nu-i nimic; ne ai pe noi. Sună a clișeu, dar vorbim serios. Ne dorim ca toți cei care suferă de sănătate mintală să se recupereze cât mai repede și să fie cea mai atrăgătoare persoană.

Arată-le că poți! Chiar dacă fără ajutorul lor, tot poți să te ridici și să strălucești ca o lună și ca o stea.

Fă o faptă bună

A fi o persoană bună și a face o faptă bună este unul dintre obiceiurile care te fac atractivă. Oamenii sunt mai atrași de tine în funcție de bunătatea ta. Nu este vorba că trebuie să faci ceva bun de fiecare dată.

Dar, faceți o faptă bună pentru a ajuta oamenii, pentru a-i face fericiți și pentru a-i vedea pe oameni zâmbind. Lucrul important pe care trebuie să îl știți este să nu fiți o slugă. Nu-i face pe oameni să profite de tine din cauza bunătății tale.

Nu vă forțați să spuneți „Da” la ceva ce nu puteți.

Pentru a mulțumi toate persoanele din lume, trebuie să le spui întotdeauna „da”. Cu toate acestea, știm că vă este teamă să spuneți „nu„, deoarece credeți că vă vor părăsi. Dacă gândești așa, hai să oprim imediat aceste gânduri exagerate.

Într-o zi îți va face rău și te vor părăsi și ei, pentru că au nevoie de tine doar atunci când au nevoie de ceva. Dacă deja le spui „nu” și se enervează și te părăsesc, atunci ei sunt cei care sunt toxici.

Așa că cel mai bine ar fi să-ți spui asta,

Dacă te părăsesc, ei sunt cei care pierd, iar tu nu pierzi nimic. Decizia este în mâinile tale, dacă părăsești această prietenie toxică sau dacă vei fi rănit până la sfârșit pentru că îți ascunzi mereu sentimentele.

Uneori, ei nu știu că nu poți face ceea ce vor ei, de aceea trebuie să spui „NU„. Pentru ca ei să înțeleagă.

Nu sta treaz prea târziu

Oamenii atrăgători se duc întotdeauna în pat la momentul potrivit. De exemplu, conform cercetărilor noastre, femeile atractive dorm întotdeauna la ora 23:00 și se trezesc la ora 7:00.

Cu cât îți faci mai bine timpul de somn, cu atât devii mai frumoasă. Așa că noi credem că tu, cea care a dormit mereu bine, trebuie să fii foarte frumoasă, nu-i așa?

Zâmbește des

Zâmbetul este și el unul dintre elementele de încredere în sine. Dar, uneori, suntem puțin confuzi în ceea ce privește motivul pentru care ne place să vedem femei cu cel mai strălucitor zâmbet; poate că arată atractiv.

Pentru noi, oamenii care zâmbesc frecvent ca și cum lumea le-ar aparține sunt buni la a-și ascunde sentimentele. Nu am vrut să vă spunem să zâmbiți mereu chiar dacă sunteți aproape sfâșiat.

Dar dacă ești trist, cel mai bine ar fi să găsești pe cineva în care crezi cel mai mult pentru a-ți spune povestea. Nu o ascundeți pentru că ați ascuns-o deja de mult timp.