CE PLANTĂ AR TREBUI SĂ AI ÎN FUNCȚIE DE SEMNUL TĂU ZODIACAL?

 

Un pic de verdeață acasă este întotdeauna bun pentru moral. Indiferent dacă aveți un deget verde sau nu, prezența unei plante (sau două, sau trei!) luminează spațiul interior și vă face să doriți să vă reconectați cu natura.

Doriți să găsiți un nou „coleg de cameră” verde? Lasă-te ghidat de stele! Descoperă ce plantă se împacă de minune cu personalitatea ta în funcție de semnul tău astrologic!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

12 simptome ale bolii renale despre care ar trebui să știți – Ignis Natura

Cactusul ar fi aliatul tău numărul unu. Aspectul nerăbdător sau chiar puțin agresiv al personalității tale îți face uneori viața dificilă … Dar cel puțin nu îți lipsește niciodată picantul, ca această plantă!

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Violeta africană sau saintpaulias este o plantă cu o înflorire excepțională și care nu este prea capricioasă. Și tu, vei ști cum să oferi moliciunea și îngrijirea de care are nevoie! Ce au în comun? Constanță și liniște.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Ca și tine, pothos este imprevizibil, creativ și îndrăzneț! Îți place să atragi atenția… ca această plantă cățărătoare sau căzătoare care iese în evidență și se adaptează spațiului casei tale!

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Intuiția și compasiunea voastră vă permit să ghiciți situațiile cu mult înainte ca acestea să apară, să vă adaptați la ele. La fel ca semnul tău, sansevieira este o plantă rezistentă care se adaptează la multe medii.

Leu (24 iulie – 23 august)

Clorofitul, cunoscut și sub numele de planta păianjen, este la fel de atrăgător ca semnul tău și se desfășoară și mai bine în lumină frumoasă. Această energie solară este sigură că și tu o simți, deoarece este elementul Foc care guvernează nativii din Leu.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Oh, orhideea! Imposibil să nu-l găsești frumos… dar și dificil și complex! Ai tendința de a ridica ștacheta foarte sus, pentru că îți place să acționezi și să strălucești, în ochii tuturor… Această floare seamănă cu tine în multe feluri!

Balanță (24 septembrie – 23 octombrie)

Ai un bun simț al observației, îți place să ai grijă de aspectul tău și îți place să aduci echilibru în viața oamenilor din jurul tău … Știați că dracaena nu este doar o plantă magnifică, ci și un decontaminant? ? Este făcut pentru lire sterline!

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Te-ai gândit vreodată să ai un crisamthem acasă? Această floare colorată de toamnă reprezintă foarte bine pasiunea, intensitatea și ardoarea ta.

Săgetător (23 noiembrie – 20 decembrie)

Zamioculcas zamiifolia (numită și planta ZZ) este o plantă magnifică de interior, foarte ușor de păstrat în viață și care aduce o notă de exotism decorului. Se adaptează la diverse medii și este foarte independent, la fel ca Săgetătorul!

 

 

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Departe de a fi neapărat un defect, știi ce vrei, dar te enervezi dacă nu înțelegi… Monstera are nevoie de condiții bune pentru a crește (și are acele găuri mici în frunze care ne plac atât de mult). Această cerință înseamnă ceva pentru tine?

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Tillandsia este plantă de aer căreia îi place căldura, dar totuși dorește să crească într-un mediu bine ventilat. După imaginea ta, este independentă, originală și preferă să aibă grijă de ea însăși, în loc să depindă de ceilalți!

Pești (20 februarie – 20 martie)

Poetice, delicate, iubite de toți, dar nu întotdeauna ușor de înțeles, suculentele par să se încadreze perfect în personalitatea semnului tău astrologic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *