8 semne ignorate că ți-ai întâlnit flacăra geamănă

Crezi că ai observat vreun semn că ți-ai întâlnit flacăra geamănă? Ei bine, uneori, semnele nu sunt întotdeauna atât de evidente, ci mai degrabă pot fi destul de subtile și trecute cu vederea.

„Atât de străveche este dorința de a fi unul cu altul, care este implantată în noi, reunind natura noastră originară, căutând să facem unul din doi și să vindecăm starea omului.” – Platon, Simpozionul

Conceptul de a avea o „flacără geamănă” își are originea în dialogul mitic al lui Platon intitulat „Simpozionul”, în care acesta scria că ființele umane aveau inițial două fețe, patru brațe și patru picioare. Sub amenințarea de a fi copleșiți, zeii i-au împărțit în două, creând astfel oamenii pe care îi vedem astăzi. Prin urmare, se crede că avem cu toții un suflet „geamăn” acolo, în lume.

Oamenii sunt ființe sociale. Ne străduim să avem un sentiment general de unitate și de apartenență. Vom prefera întotdeauna să fim cu cel mai bun prieten decât să fim singuri cu orice. Ori de câte ori întâlnim ceva nou sau inedit, devenim curioși și întrebăm mai multe despre acel lucru. Când aflăm ceva nou, căutăm cu nerăbdare pe cineva cu care să împărtășim acest lucru.

În această călătorie a curiozității, a descoperirii și a împărtășirii concluziilor noastre, nimic nu poate fi mai minunat decât să găsești pe cineva care chiar apreciază ceea ce avem de spus sau de împărtășit. Ceea ce este și mai bine este atunci când aceștia par să placă acelei persoane care trebuia să fie cel mai bun prieten al tău.

Este aproape ca și cum ai găsi un suflet pereche, dar nu chiar. Această persoană ești tu, dar într-un corp diferit. Se numește „găsirea flăcării tale gemene”. Această persoană este flacăra ta geamănă: tu, dar și nu tu.

Găsirea acestei persoane ar putea fi cel mai uimitor sentiment și există destule articole care îl romantizează în mod eficient, făcându-te să fii disperat într-o anumită măsură să trăiești acest moment aparent exagerat.

Este părerea fiecăruia în această privință.

Dar iată câteva semne trecute cu vederea că ți-ai întâlnit flacăra geamănă, pe care ai putea să le iei în considerare în cazul în care te întrebi când va veni momentul tău.

8 semne ignorate că ți-ai întâlnit flacăra geamănă

1. S-ar putea simți ca ceva ce s-a mai întâmplat înainte; la fel cum s-ar putea simți ca și cum ar fi ceva menit să fie.

S-ar putea să vă simțiți ca un deja vu. Ca și cum ai vorbi cu tine însuți, doar că nu mai ești în fața unei oglinzi și de data aceasta nu mai este vorba de apartamentul tău din toaletă. Poți să te trezești întrebându-te de ce nu ai întâlnit această persoană până acum: aceasta este persoana cu care ar trebui să îți trăiești viața.

2. Vă simțiți confortabil făcând contact vizual cu ei.

Acesta este unul dintre semnele ignorate că ți-ai întâlnit flacăra geamănă. A te uita în ochii lor ar putea deveni un lucru natural pentru tine; la fel ca și a fi și a vorbi cu ei. Ochii lor ar putea deveni oglinzi ușoare pentru tine, care îți spun în timp despre ceea ce înseamnă sau simt cu adevărat.

3. A fi cu ei pare natural și ușor, ca și cum v-ați cunoaște de ani de zile.

Nu există pretenții și nici așteptări. Conexiunea este foarte intuitivă, în care nu te mai întrebi din când în când ce ar trebui să faci într-o anumită situație. Este ca un al șaselea simț.

4. Nu este cel mai rău moment din viața ta, dar s-ar putea să nu fie nici cel mai bun.

Când ești cu ei, te simți calm, liniștit, distractiv și lipsit de orice extreme. Ți-ai putea imagina că este ceva asemănător cu petrecerea unei zile plăcute cu cel mai bun prieten al tău. La descrierea ei către altcineva, s-ar putea să nu aibă același efect ca experiența pe care ai avut-o tu.

5. Sentimentele sau emoțiile tale față de ei nu sunt ușor de descris.

S-ar putea să fii dispus să faci sacrificii supreme pentru ei, iar ei ar putea fi dispuși să facă orice pentru tine, dar totuși, ar putea fi greu să îți explici emoțiile cu atâta ușurință.

Unii ar putea spune că este iubirea în forma ei cea mai pură: iubirea față de cel mai bun prieten al tău, Flacăra ta geamănă. Aceștia ar putea ajunge să fie persoanele pe care le alegeți ca partener de viață, dar există șanse egale ca acest lucru să nu se întâmple așa. Fiecare persoană are propria preferință pentru acest rol, iar pentru tine sau pentru Flacăra ta Geamănă, cineva asemănător cu ei/ele poate să nu fie ceea ce se dorește.

6. Flacăra ta geamănă nu trebuie să-ți satisfacă dorințele materialiste sau fizice.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fie preferința lor personală, la fel cum ar trebui să fie și a dumneavoastră. Chiar și atunci când se întâmplă, nu despre asta este vorba doar în legătură cu conexiunea Flacăra Geamănă: devine o experiență pe care amândoi ați ales să o aveți, și nu una care a fost absolut menită să fie.

7. Se crede adesea că flăcările gemene apar în viața ta atunci când ai cea mai mare nevoie de cineva.

Ele vin la tine și îți înalță sufletul, ducându-l la niveluri mai înalte. Ei sunt cineva care te poate ajuta să îți atingi adevăratul potențial și să îți deblochezi abilitățile fizice – nu este vorba de magie pe care o aduc în viața ta, ci doar de puterea de libertate pe care o simți în preajma lor în timp ce te exprimi și de sentimentul general de ușurință (pe care eu pur și simplu nu reușesc să îl depășesc, se pare).

8. Uneori, ele apar în viața ta chiar la momentul nepotrivit.

Dar, de obicei, acesta este exact momentul în care ai nevoie de o flacără geamănă care să apară.

Fie că este vorba de o situație în care vechile tale cunoștințe par să fie înlocuite de această persoană nouă, fie că este vorba de o situație în care ești în cea mai proastă dispoziție și te simți jenat să fii văzut la cel mai scăzut nivel de un spirit atât de binevoitor – oricât de mult ți-ai dori să fi venit într-o zi însorită, acești oameni îți ies în cale doar în zilele tale rele.

Ce poate fi mai rău decât să găsești o persoană atât de prețioasă și să fie total dezinteresată de tine? Ei bine, liniștește-te. Este absolut în regulă. Ca orice fel de relație (pentru că asta este chiar și asta), ai nevoie ca cealaltă persoană să fie la fel de investită ca și tine. Dacă nu este așa, cel mai bine pentru amândoi este să fiți și să mergeți mai departe.

Se crede că flăcările gemene sunt modul în care sufletul se conectează cu celălalt spiritual semnificativ. S-ar putea să i se întâmple sufletului tău săptămâna aceasta, luna viitoare sau chiar în următorul interval de viață; cel mai bine este să înțelegi că vei fi cu ei când va fi momentul potrivit.