8 lucruri care contează cel mai mult în viață

 

Ați observat vreodată că peste 95% dintre oameni nu se gândesc niciodată cu adevărat la viață suficient de profund pentru a înțelege esența ei?

Cei care gândesc sunt întotdeauna mult mai încrezători, mai de succes și mai fericiți, deoarece au înțeles deja scopul din spatele vieții lor și se străduiesc să realizeze exact acest lucru.

În timp ce alții, continuă să urmeze ceea ce spune cultura și nu pun niciodată la îndoială nimic, ducând astfel la o viață dezamăgitoare și regretabilă.

În această postare pe blog, veți afla cele 9 lucruri care contează cel mai mult în viață. Nu vreau să mă comport ca și cum aș fi trăit fiecare bucată de viață și le știu pe toate. Deci, ceea ce urmează să vă spun sunt cunoștințele pe care le-am dobândit din viața mea personală după ce am avut de-a face cu tot felul de suișuri și coborâșuri.

1. Știind ce este important în viață:

Știind despre ce este vorba în viață este primul lucru care contează cu adevărat în viață. Mulți oameni nu ajung niciodată la punctul de a pune această întrebare, deoarece este nevoie de un act de curaj imens pentru a-ți pune această întrebare, cu excepția cazului în care ceva uriaș s-a schimbat în viața ta.

Majoritatea oamenilor se tem că, dacă gândesc profund, ceea ce fac zilnic nu este niciodată cu adevărat important și îi face nefericiți știind asta. Deci, ei tind să îngroape întrebarea mai jos și să continue să-și trăiască propria viață negativă.

Felicitări, ai trecut deja un obstacol uriaș pentru a face ceea ce contează cel mai mult în viață.

2. Sensul vieții:

Ca oameni, avem o nevoie profundă de a simți că viețile noastre au un sens profund. Sensul este singura noastră apărare psihologică împotriva inevitabilității și complexității propriei noastre vieți și morți.

Astfel, ar trebui să ne facem viața semnificativă și cu cât dăm sens vieții noastre, cu atât ne simțim mai fericiți și mai împliniți. Deci, faceți ceva care poate justifica și satisface petrecerea întregii vieți.

Poate că este construirea unui trust caritabil pentru pacienții cu cancer, ajutând copiii mici fără adăpost să meargă la școală sau oferind necesități de bază persoanelor care au nevoie.

Făcându-ți viața plină de sens îți va oferi motivele să lupți înapoi din momentele grele din viață, deoarece vei face ceva care înseamnă chiar mai mult decât doar tu însuți și despre asta cred că este viața.

Aflați aici ghidul perfect pentru a vă face viața semnificativă

Sensul vieții este de a da sens vieții. Ce sens ai da vieții tale?”

3. Bani:

Da! Banii contează. Este cu siguranță una dintre modalitățile prin care vă puteți transforma visele în realitate. Vă poate oferi libertate, siguranță, sentimentul de împuternicire, alegeri în viață și puterea de a-i ajuta pe cei pe care îi iubiți și pe cei care au nevoie.

Dar captura este că eștistăpân pe bani sau te stăpânește. Dacă te stăpânește, devii un sclav al ei, fără libertatea de a trăi viața pe care ți-o dorești, fără siguranță și incapacitatea de a-i ajuta pe cei dragi atunci când contează sau într-o zi, lipsa ei te-ar putea face să faci lucruri groaznice.

Astfel, stăpânirea banilor este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri care contează cel mai mult în viață.

4. Sănătate:

După cum a spus odată Dalai Lama: „Ceea ce mă surprinde cel mai mult este „Omul”, care își sacrifică sănătatea pentru a face bani. Apoi sacrifică bani pentru a-și recupera sănătatea.”

Cei mai mulți dintre noi petrecem atât de mult timp din viață concentrându-ne asupra carierei, relațiilor și a altor lucruri materiale, încât uităm adesea să avem grijă de sănătatea noastră.

În niciun caz, nu sunt împotriva succesului sau a unei relații bune, dar, chiar dacă lucrați pentru a obține succesul și o relație bună, acordați o importanță egală sănătății dvs., astfel încât să puteți petrece mai mult timp prețuind succesul pe care l-ați obținut într-o etapă ulterioară cu cei dragi.

Poate că nu pare foarte important pe termen scurt, dar pe termen lung, are un impact enorm asupra vieții tale.

5. Relație:

A avea relațiiputernice și pozitive cu oamenii pe care îi iubești este extrem de important. Numeroase rapoarte sugerează că persoanele care au relații bune tind să trăiască mai mult și mai puțin stresante.

Mai ales în momentele grele din viața cuiva, o relație puternică ajută la o vindecare mai bună și mai rapidă.

6. Fericire:

A te bucura de călătorie este cel mai crucial proces din viață. Cu propria mea experiență,nu există o fericire specială în atingerea vârfului obiectivului tău și nici în rătăcirea fără țintă în jurul bazei.

Astfel, stabilește-ți obiective, dar amintește-ți să prețuiești drumul spre a obține succesul în viață.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu de curse de șobolani din viața reală:

În doi ani, o persoană va primi o cursă de 2 dolari și este atât de stresată și anxioasă pentru următorii doi ani. După ce va primi cursa de doi dolari, se va simți atât de fericit timp de două minute și se va întoarce din nou la doi ani de stres și anxietate pentru o altă cursă de doi dolari.

Aceasta este majoritatea oamenilor. Nu mai fi în cursa șobolanilor, deoarece fericirea este singurul scop al existenței noastre. Prin asta, nu vreau să spun că ar trebui să încetezi să faci orice muncă, ci să te bucuri de calea spre succes. Când începi să te bucuri de lucrările pe care le faci, succesul atrage în cele din urmă.

7. Dezvoltați valori pozitive:

Valorile sunt ceea ce consideri a fi mai important decât sentimentele tale. Dezvoltați valori bune și urmați-le în fiecare zi. Nu numai că îți vor permite să iei deciziile corecte, dar din valorile tale vine autenticitatea și încrederea de a străluci și de a fi cine ești mândru pe deplin.

Poți fi sincer cu tine însuți și sincer cu ceilalți. Valorile sunt cele care ne fac să decidem toate lucrurile mici pe care le facem.

8. Acțiune:

Chiar și după ce cunoști lucrurile care contează cu adevărat în viață, dacă nu le pui în acțiune cu mare perseverență, nu va avea un impact prea mare în viața ta, deoarece te poate face chiar mai nefericit decât înainte, deoarece știi că faci scuze false și faci lucruri care nu sunt importante, făcându-te neîmplinit în viață.

Concluzie:

Din ceea ce am învățat și știu, acestea sunt cele 8 lucruri care contează cel mai mult în viața mea. Dacă credeți că am ratat câteva puncte importante din ceea ce contează cel mai mult în viață, comentați mai jos pentru că sunt deschis să învăț mai multe cunoștințe de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *