7 semne feng shui de avertizare ale energiei negative din casă

Dacă locuința ta este plină de energie negativă, de multe ori se datorează faptului că obiectele din casă nu sunt așezate în conformitate cu legile feng shui.

Dar, de multe ori, poate fi, de asemenea, un semn de energie ancestrală negativă (energie care a existat în casa ta sau pe terenul pe care a fost construită casa înainte de sosirea ta). Din fericire, ori de câte ori ceva nu pare a fi la locul lui, poți corecta!

Să vedem acum ce cauzează adesea descărcări energetice negative în case și de ce, conform legilor feng shui, se poate întâmpla acest lucru…

Cele mai frecvente semne de energie negativă în casă

Vă simțiți inconfortabil.

Semnul numărul unu al energiei negative din casa ta este faptul că te simți inconfortabil. Dacă simți că nu poți sta liniștit sau că nu vrei să fii acasă, probabil că există multă energie negativă în acel spațiu.

Chiar dacă simțiți doar puțin că ceva nu este în regulă – nu ignorați acest lucru! Este foarte ușor să ne ignorăm sentimentele și să credem că inventăm lucruri – dar de multe ori nu este așa.

De obicei, este un simptom al unui dezechilibru, chiar dacă nu îl putem explica pe deplin.

Lucrurile se strică sau nu funcționează cum trebuie.

Sunt lucruri stricate? Electronicele se comportă ciudat? Becurile se consumă foarte repede?

Dacă o mulțime de lucruri merg prost deodată, poate fi un semn că o energie neobișnuită a fost introdusă în spațiu.

Toată lumea se ceartă.

Dacă aveți o mulțime de certuri – fie că sunt în interiorul sau în afara casei – poate fi un semn că energia negativă se instalează în acel spațiu.

Conform regulilor feng shui, tot ceea ce se află în interiorul casei tale este legat de viața ta din exterior. Așadar, dacă copiii dvs. se ceartă la școală sau dacă toată lumea se ceartă acasă – ar putea însemna că se întâmplă ceva energetic care coboară vibrația tuturor.

Nu poți dormi bine.

Insomnia, problemele cu somnul sau coșmarurile pot fi, de asemenea, semne ale unei acumulări de energie negativă. Dacă ai aceste probleme, primul loc în care trebuie să te uiți este dormitorul tău.

Chiar dacă nu vă puteți explica cu adevărat de ce vă confruntați cu insomnii sau tulburări de somn – uneori corpul nostru absoarbe energie subtilă și aceasta iese în timp ce dormim.

Mânia.

Vă simțiți supărat când intrați într-o cameră? Simțiți că atunci când ajungi acasă ești pur și simplu frustrat și nu știi de ce?

Acesta este adesea un semn că energia negativă circulă undeva în casă. Dacă acordați atenție locului în care vă simțiți cel mai furios, probabil că veți găsi rapid camera asociată cu sursa problemei. Odată ce ați făcut asta, veți ști unde să vă concentrați pentru a curăța energia!

Simțiți teamă.

Dacă simțiți teamă atunci când intrați în cameră sau în anumite momente ale zilei, poate fi un semn că există o energie negativă în casa dumneavoastră.
Dacă vă simțiți bine în timpul zilei, dar noaptea, aparent fără niciun motiv, începeți să vă fie frică, ar putea fi vorba de un model energetic care există în casa dvs. și pe care corpul dvs. îl simte. În acest caz, problema se află și în dormitor.

Oaspeții nu stau mult timp.


Dacă inviți oameni, dar aceștia nu vin sau nu stau mult timp, ar putea fi un semn de energie negativă în casa ta.

Probabil că ei simt asta în subconștient și asta îi face să vrea să plece sau să stea departe! De obicei, rădăcina problemei se află în sufragerie/cucătărie, care reprezintă relația ta cu prietenii și familia.

Nu te poți concentra și nu poți sta liniștit.

Acest lucru se întoarce la disconfort, dar dacă nu vă puteți concentra, nu puteți sta liniștit sau simțiți o ceață cerebrală de fiecare dată când intrați într-o încăpere, este mai mult ca sigur că aceasta este cauzată de energii negative puternice.