7 semne că ești o persoană înzestrată spiritual

Ai văzut vreodată semne care să indice că ai putea fi înzestrat spiritual? Următorul articol discută semnele subtile, dar distincte ale unei persoane înzestrate spiritual.

Există o discuție destul de mare despre Darurile Spirituale și despre oamenii care pretind că au destule. Deși toată lumea are cel puțin un dar spiritual, există unii dintre noi care sunt mai aproape de această moștenire. Aceștia sunt cei care nu încetează să ne uimească cu ceea ce pot realiza.

Sunt destul de sigur că ați întâlnit deja câteva „liste” pe aceeași temă. Dar haideți să vedem ce este cu adevărat adevărat despre acele persoane cu adevărat „înzestrate”.

Diferența dintre darul spiritual și vrăjitoarele născute natural

 • Nu toți cei care sunt cu adevărat înzestrați devin vrăjitoare. Unii aleg să își ignore darurile.
 • De asemenea, nu toți vrăjitorii se nasc cu darurile lor; unii le explorează și le dezvoltă în timpul vieții lor actuale.
 • Nu există o situație mai bună sau mai rea. Este vorba doar de alegeri. Darurile nu cer să fie dezvoltate. Dar dacă individul alege să o facă, îl așteaptă rezultate fructuoase.
 • În câteva cuvinte, vrăjitoarele născute în mod natural sunt persoane „cu adevărat înzestrate”, care sunt, de asemenea, conștiente de abilitățile lor și aleg să le folosească.

Semne că ești înzestrat spiritual

1. Aveți probleme cu somnul în timpul Lunii pline și al Lunii noi

Este un fapt. Cei mai mulți oameni înzestrați spiritual se confruntă cu probleme de somn. Cele mai multe dintre aceste turbulențe sunt cauzate de Cercul Lunar. În mod normal, oamenii nu ar trebui să fie afectați de Cercul Lunii. Cu toate acestea, persoanele cu adevărat Înzestrate, par să aibă probleme atunci când activitatea Lunară este cea mai puternică.

Oamenii înzestrați sunt afectați de Cercul Lunar deoarece puterile lor provin cel mai adesea de la Lună.

2. Te trezești în mod regulat între orele 03:00 – 04:00 AM, cunoscută și ca „Ora vrăjitoarei

O altă problemă de somn este considerată a fi un semn al unui dar spiritual. Ați auzit vreodată de „Ora vrăjitoarei”? Ei bine, se crede că aceasta este cea mai interesantă oră a zilei, când toată activitatea magică este potențată și se întâmplă lucruri ciudate.

O persoană înzestrată în mod natural simte această putere și se trezește instinctiv. Cu toate acestea, aceste puteri ale tale ar trebui să fie îmblânzite și să înveți cum să le controlezi. Dacă faceți acest lucru, veți înțelege cu siguranță mai multe despre motivul pentru care vă treziți.

3. Animalele sunt atrase de tine

Atrageți cu regularitate compania animalelor din apropiere în timp ce vă plimbați? Vi se pare ușor să fiți vizitat de păsări și animale? Conform Vechilor Căi, vizitele regulate ale 1. Animalelor, 2. Păsărilor, 3. Fluturilor sunt considerate semne divine.

În plus, „vederea” animalelor este complet diferită de a noastră. De fapt, ele văd lumea într-un mod complet diferit. Prin urmare, animalele și păsările văd „aura” noastră și matricea noastră energetică. Persoanele cu adevărat înzestrate au o matrice energetică distinctă, care poate fi urmărită de animale. Animalele sunt atrase de energia ta și se simt confortabil și protejate de tine, deoarece îl văd pe Dumnezeu în tine.

4. Se întâmplă lucruri ciudate când ești tensionat emoțional

Ați observat că se întâmplă lucruri ciudate atunci când sunteți sub presiune emoțională? Lucrurile din jurul tău se sparg sau iau foc atunci când ești plin de furie? Vremea se schimbă atunci când ești plin de emoții?

Emoțiile sunt declanșatorii Conjurației Magice. În toate școlile de vrăjitorie, ucenicii sunt învățați să-și îmbrățișeze și să-și controleze emoțiile, pentru a reuși să conjure cu succes magia. Prin urmare, dacă lucrurile devin ciudate atunci când valurile emoțiilor te îneacă, înseamnă că ai un dar spiritual, care așteaptă cu răbdare să fie dezvoltat!

Lucruri ciudate care se întâmplă atunci când ești plin de pasiune sau furie:

 • Lucruri care se sparg sau cad în jurul tău
 • Alte lucruri care iau foc
 • Animalele din jurul tău se comportă ciudat. Pisicile se holbează la tine fără motiv, câinii latră la tine fără motiv, corbii apar de nicăieri, bufnițele îți vizitează casa etc. (Citește aici mai multe semne de bun augur pentru animale sau păsări)
 • Străinii apar în visele tale dându-ți sfaturi din alte lumi
 • Aerul începe să sufle sau norii apar sau dispar.
 • Când acest lucru se întâmplă pentru o perioadă lungă de timp, plantele înfloresc sau se îmbolnăvesc fără motiv.

5. Străinii și „nebunii” vă cer în mod regulat ajutorul

Atunci când oamenii se pierd sau sunt în pericol, suntem capabili să ne folosim de puteri pe care nici nu bănuim că le deținem. Vă cheamă străinii în ajutor? Dacă da, acești oameni pot căuta intuitiv o persoană „puternică” care îi poate ajuta. Această persoană sunteți dumneavoastră. ‘Darul tău spiritual’ îi poate ajuta.

Oamenii care sunt etichetați ca fiind „nebuni” posedă adesea abilități pe care societatea nu este pregătită să le înțeleagă. Prin urmare, acești paria nu pot face altceva decât să aștepte ca o persoană luminată să le ceară ajutorul. Dacă oamenii „nebuni” vă cer regulat ajutorul, s-ar putea să vadă în dumneavoastră lumina din voi, care este capabilă să îi ajute.

6. Simțiți mirosul furtunilor care se apropie (aka simți schimbarea vremii / anotimpurilor)

Cu mult înainte de venirea primăverii, simți cumva că vine schimbarea, ca un sentiment cald de speranță în tine. De asemenea, este posibil să o simțiți în aer. Mai mult, s-ar putea să puteți spune când vine Ploaia sau să simțiți mareele, dacă locuiți lângă mare.

Dacă se întâmplă acest lucru, dacă puteți spune când se schimbă anotimpurile sau vremea, atunci probabil că sunteți o persoană înzestrată în mod natural. Darul tău spiritual provine cel mai probabil de la Mama Natură.

7. Simți că nu-ți aparții în această lume

Majoritatea oamenilor care au fost cu adevărat înzestrați se comportă ciudat atunci când se află într-un loc aglomerat. Exemple ale acestui comportament ciudat sunt următoarele:

 • Unii pot avea leșinuri sau le este rău în timp ce se află într-un loc aglomerat.
 • Altora, poate că nu le place să stea în locuri populare, ci caută locuri mai liniștite, dar sofisticate, pentru a-și pune mintea în ordine.
 • În plus, durerile de cap pot apărea atunci când vă petreceți timpul cu mulți oameni. (Este de la sine înțeles că atât durerile de cap, cât și leșinurile ar trebui să fie întotdeauna examinate de medici).
 • O senzație ciudată de presiune asupra chakrei „ochiului al treilea” sau a chakrei „plexului solar” (situată sub procesul Xifoid). Acest lucru se întâmplă pentru că fie Ochiul al treilea simte magia care acționează în jurul tău sau un posibil pericol, fie poate că Plexul Solar se apără împotriva unei energii malițioase – probabil Ochiul Răului .

Oamenii cu adevărat înzestrați, simt cumva că aparțin unui alt tărâm. Acestea sunt sufletele trezite care încearcă doar să găsească o cale de a duce o Viață Spirituală, departe de obsesiile moderne.

Mai mult de 5 semne înseamnă că ai un dar spiritual.

Ești o persoană cu adevărat înzestrată?

Așadar, acestea au fost cele 7 semne că ai darul spiritualității. Dacă ești o persoană înzestrată spiritual, atunci ești cu adevărat unul dintre cei norocoși. Asigură-te că îți folosești darul cu înțelepciune!