7 semne că ești mai atractiv decât crezi

 

Încrederea în sine este incredibil de importantă, mai ales atunci când căutați să câștigați atenția altor persoane. Uneori, chiar trebuie să crezi că ești o persoană atractivă pentru a putea atrage cu adevărat afecțiunea altora. Există atât de mulți oameni care fac greșeala de a se priva de a fi în relații pentru că nu cred că sunt suficient de atrăgători sau de arătoși pentru a fi în ele. Ei nu urmăresc poveștile de dragoste în care vor să fie, deoarece cred că au pălăria necesară pentru a-i face pe oameni să devină atrași de ei.

Deși ar fi greșit să fii prea încrezător și arogant cu privire la modul în care arăți, ar fi la fel de rău să subestimezi și să devalorizezi cât de atractivă ești cu adevărat. Este important să realizăm că relațiile nu vor fi întotdeauna doar despre atracția fizică, dar nu se poate nega că joacă un rol imens în ea. Trebuie să fii capabil să crezi în valoarea ta de sine și în cât de frumoasă ești ca ființă umană. Ai tot dreptul ca alți oameni să se îndrăgostească de tine. Nu te poți închide în fața iubirii doar pentru că nu crezi că ai putea fi vreodată suficient de atractiv pentru cineva.

Pentru a te ajuta să convingi mai departe, poate că trebuie doar să fii conștient de semnele că oamenii te găsesc cu adevărat atractiv. Poate că nesiguranța și vulnerabilitatea ta te-au orbit de la indicațiile că alte persoane devin de fapt atrase fizic de tine. Citiți mai departe până la sfârșitul acestui articol pentru a afla semnele care sunt de fapt mai atractive decât v-ați făcut să credeți.

1. Oamenii îți dau duble când treci pe lângă ei pe stradă.

Ai o frumusețe și o atractivitate foarte discretă despre tine, care îi determină pe oameni să se uite la tine de două ori când se întâmplă să treci pe lângă ei. Este un indicator foarte subtil și acesta ar putea fi motivul pentru care nu l-ați observat. Dar dacă înveți să fii atent, atunci va fi la fel de clar ca ziua.

2. Oamenii nu te complimentează pentru aspectul tău bun, deoarece presupun că ești deja conștient de asta.

De obicei, ați presupune că cei mai arătoși oameni sunt în mod constant la capătul complimentelor despre frumusețea lor. Dar adevărul este că cei mai atrăgători oameni nu au nevoie să li se spună cât de atrăgători sunt. De obicei, oamenii presupun doar că oamenii atrăgători sunt conștienți de atractivitatea lor și este ceva care pur și simplu nu mai trebuie subliniat.

3. Dar când oamenii te complimentează, o fac întotdeauna cu dezinvoltură, deoarece cred că probabil înțelegi foarte mult.

Nu primești complimente prea des, dar când o faci, acestea sunt întotdeauna livrate atât de dezinvolt și normal. Oamenii presupun doar că auzi astfel de lucruri tot timpul, astfel încât să nu pună prea multă greutate în spatele livrării complimentului lor.

Citește și 7 întrebări pe care partenerul tău este probabil prea timid să ți le pună, potrivit experților

4. Oamenii sunt, în general, surprinși ori de câte ori recunoști că ai partea ta de nesiguranță.

În general, oamenii presupun că ești cineva care nu are deloc nesiguranțe cu care să se confrunte. Este dificil pentru oameni să înțeleagă ideea că cineva care este la fel de atractiv și la fel de bun ca tine trebuie să se confrunte cu nesiguranțe la fel ca toți ceilalți.

5. Prinzi oameni care se uită la tine din cealaltă parte a camerei la un restaurant sau bar.

Oamenii nu se uită la tine pentru că ai o față neremarcabilă. Dacă descoperi că oamenii se uită la tine în public, este probabil pentru că îți găsesc cu adevărat trăsăturile fizice destul de interesante și atractive. Deci, dacă descoperiți că cineva drăguț se uită la dvs. în public, adunați-vă curajul de a vă apropia de acea persoană. Nu știi niciodată ce ar putea ieși din asta.

6. Rareori continui prea mult timp fără să ai un fel de relație cu cineva.

S-ar putea să crezi că relațiile tale eșuate și aventurile pe termen scurt sunt un indicator al lipsei tale de atractivitate, dar nu este cazul. Faptul că ai o viață romantică vibrantă și activă este un semn că oamenii te găsesc atractiv. Este doar o chestiune de construire a personalității și maturității emoționale necesare pentru a susține efectiv o relație.

7. Te duci după viața pe care vrei să o trăiești pentru tine și asta te face cel mai atractiv.

Cel mai atractiv lucru despre o persoană ar fi întotdeauna pasiunea. Deci, dacă ești o persoană cu adevărat pasionată care este dispusă să meargă după viața pe care crezi că o meriți cu adevărat pentru tine, atunci oamenii te vor găsi cu adevărat atractiv. Motivul pentru care pasiunea pentru viață este o calitate atractivă este pentru că odată cu pasiunea vine și potențialul. Dacă oamenii văd că poți fi atât de pasionat de cariera sau hobby-urile tale, atunci știu că ai potențialul de a fi la fel de pasionat și de dragoste și relații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *