7 moduri de a vă ridica vibrația și de a vă autovindeca

V-ați întrebat vreodată care este „adevăratul motiv” pentru care ne îmbolnăvim sau de ce unii dintre noi sunt mai sensibili la germeni și chiar la celulele canceroase? Fără îndoială, dacă am putea identifica cauza primară a bolii, am avea secretul sănătății și al autovindecării.

Deși medicina modernă poate pretinde că are toate răspunsurile, medicii tradiționali nu au cum să explice cum mii de pacienți în fază terminală se vindecă spontan, împotriva tuturor șanselor. De fapt, Proiectul Remission a catalogat peste 35000 de cazuri de remisiune spontană raportate medical în întreaga lume.

Nu numai că acești pacienți în fază terminală au sfidat construcțiile medicinei moderne, dar, cel mai important, au depășit limitele percepute ale corpului. Dar, de ce acești pacienți autovindecați sunt mai degrabă excepția decât regula?

Chiar dacă am experimentat cu toții capacitatea înnăscută a organismului de a vindeca probleme minore, cum ar fi julituri ale pielii, vânătăi și oase rupte, cei mai mulți dintre noi par să aibă o capacitate limitată atunci când vine vorba de autovindecarea unor probleme mai grave. Dar, de ce ar trebui ca organismul să „nu reușească să se vindece” atunci când contează cu adevărat?

La urma urmei, dacă unii dintre noi pot vindeca probleme terminale, nu ar trebui să putem cu toții?

Secretul autovindecării este vibrația!

La fel ca orice altceva în univers, corpul uman este compus din energie vibratorie și, din fericire, atunci când menținem o frecvență optimă, corpul nostru funcționează perfect. De fapt, atâta timp cât vibrăm aproape de frecvența optimă, corpul vindecă automat eventualele probleme fizice înainte de a apărea probleme vizibile – ceea ce ne permite să ne menținem o sănătate perfectă.

În timp ce noi toți avem puterea de a ne vindeca (așa cum reiese din vindecarea normală, de zi cu zi), dacă frecvența noastră optimă este compromisă pe o perioadă lungă de timp, capacitatea naturală de vindecare a organismului este compromisă în mod corespunzător, iar atunci când organismul nu se poate vindeca singur în mod corespunzător, problemele fizice minore pot escalada în boli grave, boli sau tulburări cronice.

De fapt, aproape toate bolile cronice și terminale încep ca simple probleme fizice care s-ar vindeca dacă organismul ar vibra la o frecvență optimă.

În plus, orice parte a corpului care nu se află în „armonie vibrațională” timp de săptămâni, luni sau ani este mai predispusă la boli. De exemplu, ați observat vreodată că sunteți mai predispus să vă îmbolnăviți în perioadele de stres? Ori de câte ori stresul ne scade vibrația, imunitatea organismului este compromisă, făcându-ne astfel magneți pentru răceli și gripe – sau chiar mai rău.

Concluzia este că putem preveni tot felul de probleme fizice, de la ușoare la grave, prin simpla menținere a unei vibrații înalte.

Miracol sau măiestrie?

În timp ce o vibrație scăzută în mod cronic poate duce la o varietate de probleme fizice, aceleași probleme pot fi vindecate prin ridicarea vibrației noastre la un nivel la care corpul se poate vindeca singur. De exemplu, în timp ce celulele canceroase și virușii prosperă la frecvențe joase, ele nu pot supraviețui la frecvențe înalte, ceea ce înseamnă că, dacă ne ridicăm vibrația la un nivel la care aceste probleme nu pot supraviețui, corpul se vindecă în mod natural.

În timp ce un corp cu frecvență joasă este susceptibil la boli, leacul este creșterea frecvenței corpului!

Prin ridicarea vibrației corpului la o frecvență care conduce la vindecare, aceeași capacitate înnăscută de autovindecare care vindecă tăieturi și vânătăi minore poate vindeca probleme cronice și chiar terminale – și, pe baza înregistrărilor a peste 3500 de pacienți, nu este niciodată prea târziu! De fapt, prin simpla ridicare a vibrației organismului la un nivel la care acesta se poate autovindeca, am putea experimenta același tip de „miracole”, iar dacă este așa, înseamnă că noi toți avem puterea de a vindeca incurabilul!

Cu toate că organismul uman poate vindeca practic orice atunci când vibrează la frecvența potrivită, este important de asemenea să reținem că nivelul consistent al frecvenței noastre trebuie să fie în raport cu gradul de vindecare necesar. La fel cum apa nu poate fierbe fără un anumit nivel de căldură, corpul nu poate vindeca probleme fizice avansate fără un anumit nivel de vibrație.

Prin urmare, dacă dorim să vindecăm afecțiuni cronice, boli incurabile sau chiar boli terminale, trebuie să atingem și să menținem un nivel de frecvență la care organismul este capabil de o vindecare avansată.

– Frecvență corporală scăzută -> capacitatea de vindecare compromisă duce la probleme de sănătate.
– Frecvența medie a corpului -> capacitatea normală de vindecare duce la o stare generală de bine.
– Frecvență corporală ridicată -> capacitatea de vindecare avansată poate avea ca rezultat o vindecare miraculoasă și o sănătate optimă.

Așadar, cum putem să ne ridicăm eficient vibrația la un nivel la care sănătatea și vindecarea sunt naturale?

Aprindeți puterea de autovindecare!

Rețineți că atunci când ne referim la vibrația corpului, vorbim despre vibrația noastră generală în viață, ceea ce înseamnă că vibrația corpului are legătură cu gândurile, credințele, comportamentele și acțiunile voastre. Cu alte cuvinte, corpul tău este o reflectare a modului în care îți trăiești viața.

Prin urmare, iată care sunt cele mai eficiente 7 modalități de a vă ridica vibrația la un nivel la care corpul dumneavoastră se poate vindeca singur.

Cele mai eficiente 7 moduri de a ridica vibrația pentru autovindecare:

#1 – Alege viața!

Fie că sunteți în căutarea unei vindecări miraculoase sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți sănătatea, este necesară o schimbare de conștiință – iar această schimbare esențială începe cu alegerea de a trăi! Chiar dacă în mod evident suntem cu toții în viață, cei mai mulți dintre noi nu alegem niciodată în mod conștient să fim aici, iar dacă în acest fel luăm viața ca fiind de la sine înțeleasă, frecvența vibrației noastre are de suferit în consecință.

Mai mult, dacă nu ne angajăm în viață și nu alegem să fim aici, corpul nostru primește mesajul că nu există niciun motiv real pentru a se vindeca… iar pentru unii dintre noi, acest lucru poate avea ca rezultat un semnal de alarmă șocant, cum ar fi un prognostic terminal sau incurabil. În mod clar, în acest moment, dacă vrem să ne vindecăm, nu mai putem lua viața ca fiind de la sine înțeleasă și, de fapt, la fel ca fiecare pacient în fază terminală care s-a vindecat împotriva tuturor șanselor, trebuie să alegem în mod conștient viața.

Prin angajarea în viață, corpul are brusc un motiv pentru a se vindeca, iar dacă dorința de viață este suficient de puternică și dacă schimbările care afirmă viața sunt făcute în consecință, putem ridica vibrația corpului la un nivel la care sănătatea și longevitatea sunt naturale și vindecarea miraculoasă este posibilă.

Rețineți că nu este nevoie să vă confruntați cu un prognostic dezastruos pentru a alege viața.

#2 – Reîncadrați gândirea! Gânduri -> Emoții -> Vibrație

Deși este normal să experimentăm o varietate de emoții de-a lungul vieții, emoțiile noastre obișnuite determină în mod inevitabil frecvența vibrației noastre. De exemplu, în timp ce bucuria, pacea și entuziasmul au ca rezultat o vibrație înaltă, tristețea cronică, frustrarea și furia au ca rezultat o vibrație joasă.

Deoarece emoțiile noastre corespund aproape întotdeauna gândurilor noastre, putem spune că vibrația noastră nu poate fi mai mare decât calitatea gândurilor noastre. Prin urmare, pentru a ne ridica vibrația la un nivel la care corpul se poate vindeca, trebuie să identificăm și să eliberăm gândurile negative.

Fără îndoială, corpul nu se poate vindeca în timp ce este bombardat cu o negativitate constantă, iar aceasta include toate cuvintele pe care le spui și le gândești, vizualizarea a ceea ce este mai rău, îngrijorarea, plângerile, judecata, reluarea amintirilor nefericite, etc…..

Deoarece gândurile negative duc la boală, iar gândurile pozitive duc la autovindecare, trebuie să ne stăpânim mintea și să învățăm să avem gânduri care să invoce emoții cu vibrații înalte.

Într-un fel sau altul, gândurile tale te pot vindeca sau te pot îmbolnăvi!

#3 – Vindecă rănile emoționale

Atunci când energia forței vitale curge prin corp fără inhibiții, menținem în mod natural o vibrație ridicată și, de asemenea, atunci când fluxul de energie este blocat sau inhibat, vibrația noastră încetinește în consecință.

Deoarece rănile emoționale nevindecate sunt stocate energetic în corp, ele sunt cauza numărul unu a energiei blocate și, în consecință, o cauză principală a problemelor de sănătate. Pe măsură ce eliberăm rănile emoționale, fluxul de energie din corp crește în mod natural, iar dacă eliminăm suficiente blocaje emoționale, vibrația noastră se poate ridica la un nivel la care corpul se poate autovindeca.

#4 – Imunizează-te împotriva negativității!

Credeți sau nu, vibrația este contagioasă și, de fapt, vibrația unei alte persoane ne poate îmbolnăvi!

Indiferent dacă suntem sau nu conștienți de această dinamică, simțirea energiei emoționale a celuilalt este o formă de bază a comunicării și a conexiunii. De fapt, ori de câte ori dorim să ne conectăm cu cineva, devenim în mod natural sensibili la energia sa emoțională și viceversa, iar atunci când energiile noastre încep să se alinieze, experimentăm o conexiune emoțională.

În cele mai multe cazuri, persoana cu cea mai puternică energie dictează vibrația generală a interacțiunii, ceea ce înseamnă că, de multe ori, mai degrabă decât să simțim energia cuiva, adoptăm energia acestuia ca fiind a noastră. Mai mult, odată ce „prindem” vibrația cuiva, corpul nostru reacționează ca și cum ne-ar aparține și, în consecință, experimentăm o schimbare de dispoziție sau de energie. Desigur, acest lucru nu este atât de rău dacă persoana respectivă este fericită sau liniștită, dar este cu totul altă poveste dacă este tristă sau supărată.

Este clar că, preluând emoțiile altei persoane, vibrația este contagioasă!

Cu toate acestea, cu o mică doză de conștiință, avem cu toții capacitatea de a simți energia emoțională fără a permite negativității să ne influențeze vibrația. Așadar, care este cheia pentru a ne imuniza împotriva negativității?

Ei bine, acest tip de „imunizare” presupune să identificăm toate modurile în care preluăm energia negativă a unei alte persoane.

De exemplu, ne asumăm negativitatea externă ori de câte ori:

  • Noi judecăm pe cineva.
  • Judecăm în mod negativ circumstanțele cuiva.
  • Ne pare rău pentru cineva.
  • Ne simțim responsabili pentru cineva.
  • Credem că este de datoria noastră să îmbunătățim lucrurile.

Deoarece fiecare persoană se află în propria sa călătorie unică și nu știm niciodată ce este mai bine pentru fiecare, este de obicei o idee bună să renunțăm la judecăți și opinii. Așadar, mai degrabă decât să vă asumați responsabilitatea pentru circumstanțele cuiva sau să încercați să reparați ceva, de ce să nu le dați oamenilor puterea de a-și rezolva singuri problemele?

#5 – Remediați singurătatea și deschideți-vă inima

Atunci când iubirea necondiționată curge printr-o inimă deschisă, experimentăm o vibrație înaltă care activează capacitatea naturală a corpului de a se vindeca. Pe de altă parte, dacă ne simțim singuri și deconectați de ceilalți și dacă inimile noastre încep să se închidă, iubirea nu poate curge și, deoarece vibrația noastră suferă în consecință, aceasta duce adesea la probleme de sănătate.

Prin urmare, dacă vrem să ne ridicăm vibrația la un nivel de autovindecare, trebuie să remediem singurătatea. Fie că acest lucru înseamnă vindecarea vechilor relații sau crearea unora noi, este important să ne deschidem inimile și să ieșim din zonele noastre de confort. În timp ce există milioane de oameni singuri care caută conexiuni, nu există o lipsă de oportunități.

Mai mult, fie că îi spui Dumnezeu, Sursă, Univers, etc…, este important să cultivi o conexiune cu ceva mai mare decât tine!

#6 – Iubirea de sine

Nu este surprinzător faptul că, ori de câte ori ne maltratăm sau ne neglijăm pe noi înșine, vibrația noastră scade în consecință și, prin urmare, trebuie să învățăm să ne tratăm cu bunătate și compasiune. Din nefericire, mulți dintre noi se află în relații abuzive cu noi înșine și nici măcar nu știu acest lucru și, de fapt, aceasta este adesea cauza principală a multor probleme fizice. (Pentru mai multe informații despre acest subiect, vă rog să citiți articolul meu: Ești într-o relație abuzivă cu tine însuți?

Indiferent cum o privim, iubirea de sine este baza pentru o vibrație înaltă și un corp sănătos. Prin urmare, când vine vorba de autovindecare, practica iubirii de sine este esențială – și totul începe cu îngrijirea de sine.

#7- Îngrijirea de sine

Deoarece există o relație directă între îngrijirea de sine și vibrație, este important să abordăm fiecare dintre următoarele aspecte și, în consecință, să facem schimbări tangibile în viață.

Fii tu însuți!

De fiecare dată când facem compromisuri sau ne sacrificăm nevoile, visele sau valorile pentru a fi plăcuți sau acceptați, ne respingem în mod inevitabil Sinele nostru real și, în consecință, respingerea de sine scade întotdeauna vibrația. Prin urmare, exprimarea Sinelui tău Real și exprimarea adevărului tău este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a-ți ridica vibrația și a te vindeca.

Faceți ceea ce vă place!

Atunci când facem ceea ce ne place să facem, experimentăm în mod natural emoții de vibrație înaltă, cum ar fi fericirea, bucuria, pacea, împlinirea etc…, iar acest lucru înseamnă că, în timp ce te distrezi și ești creativ, vibrația ta se ridică în mod natural. În plus, dacă vrei să-ți vindeci corpul, este important să-ți eliberezi viața de vinovăție și obligații. În schimb, umple-ți în mod conștient viața cu toate lucrurile de care te bucuri cu adevărat!

Fără un motiv pentru care să te trezești dimineața, depresia se poate instala cu ușurință. Prin urmare, a avea un scop în viață poate face o diferență enormă pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră. Cu toate acestea, în loc să așteptați să descoperiți un scop măreț, de ce să nu vă creați propriul scop? De exemplu, dacă faceți o diferență în viața altcuiva, veți aduce un sens în viața dumneavoastră – iar vibrația dumneavoastră se va ridica în mod natural.

Țineți minte că, pentru a fi plin de energie și niciodată epuizat, aveți întotdeauna grijă de voi înșivă înainte de a dărui altora.

Mediu

Deoarece mediul în care trăim și lucrăm are un impact asupra vibrației noastre, este important să fim conștienți de mediul în care trăim zilnic și, ori de câte ori este posibil, să facem schimbările necesare. Mai mult, dacă nu puteți remedia un mediu negativ de acasă sau de la locul de muncă, este posibil să neutralizați efectele prin petrecerea regulată a timpului în natură.

Nutriție

Fără îndoială, ceea ce introducem în organism în mod regulat are un efect semnificativ asupra vibrației noastre generale și, în timp ce alimentele cu vibrație scăzută, cum ar fi alimentele procesate, pot reduce vibrația, este posibil să ridicăm vibrația organismului prin consumul conștient de „alimente cu vibrație ridicată” (de obicei, cele pe bază de plante).

Mișcare

Nu este surprinzător faptul că, ori de câte ori suntem activi, activăm energia din corp, iar atunci când energia noastră crește prin mișcare, vibrația noastră crește în mod natural. Prin urmare, participând în mod regulat la activități, cum ar fi yoga, înotul, drumețiile, mersul pe bicicletă etc…, vă puteți îmbunătăți capacitatea generală de a vă vindeca.

Râsete

Ai observat vreodată că este dificil să reții negativitatea în timp ce râzi? Deoarece râsul creează o eliberare energetică în corp, este una dintre cele mai rapide modalități de a ridica vibrația, iar acest lucru înseamnă că ai putea fi capabil să te vindeci printr-o practică zilnică a râsului. Cine a spus că râsul este cel mai bun medicament nu glumea!