7 moduri de a obtine ce-ti doresti de la UNIVERS

 

Universul este o sursă infinită de energie, care poate să îți îndeplinească orice dorință, dacă știi cum să o ceri și să o primești. Fie că vrei să atragi mai multă iubire, sănătate, bani, succes sau fericire în viața ta, poți să folosești puterea universului pentru a-ți crea realitatea dorită. Iată 7 moduri de a cere ceva de la univers:

1. Clarifică-ți dorința

Primul pas este să îți stabilești o dorință clară și specifică, care să reflecte ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu este suficient să spui “vreau să fiu fericit” sau “vreau să am mai mulți bani”. Trebuie să fii cât mai precis posibil, să îți stabilești o sumă, o perioadă, un scop și un plan de acțiune. De exemplu, poți să spui “vreau să câștig 10.000 de euro în următoarele 6 luni, pentru a-mi cumpăra o mașină nouă, și pentru asta voi lucra mai mult, voi economisi mai mult și voi investi mai inteligent”. Clarificându-ți dorința, îi transmiți universului un mesaj clar și puternic, care va atrage ceea ce îți dorești.

2. Simte emoția

Al doilea pas este să simți emoția pe care o vei avea atunci când îți vei îndeplini dorința. Emoția este combustibilul care îți alimentează dorința și îți crește vibrația. Cu cât simți mai multă bucurie, recunoștință, entuziasm, iubire și încredere, cu atât mai repede vei atrage ceea ce îți dorești. De aceea, este important să îți imaginezi cum ar fi viața ta dacă ai avea deja ceea ce îți dorești și să te conectezi la sentimentele pe care le-ai avea. Poți să folosești tehnici de vizualizare, afirmații, meditație sau jurnalizare pentru a-ți stimula emoția.

3. Cere universului

Al treilea pas este să ceri universului ceea ce îți dorești, într-un mod pozitiv, prezent și afirmativ. Nu spune “nu vreau să mai fiu singur” sau “sper să îmi găsesc un loc de muncă mai bun”. Spune “sunt într-o relație minunată cu partenerul meu ideal” sau “am un loc de muncă care îmi aduce satisfacție, recunoaștere și prosperitate”. Când ceri universului, folosește cuvinte care exprimă ceea ce vrei, nu ceea ce nu vrei, și care îți dau senzația că deja ai ceea ce îți dorești. Poți să ceri universului prin rugăciune, cerere scrisă, cerere vocală sau cerere mentală.

4. Lasă universul să lucreze

Al patrulea pas este să lași universul să lucreze pentru tine, fără să îl controlezi sau să îl limitezi. Universul are o inteligență infinită și știe cum să îți aducă ceea ce îți dorești în cel mai bun și mai rapid mod posibil. Nu încerca să îi impui universului cum, când, unde și prin cine să îți îndeplinească dorința. Ai încredere că universul îți va oferi ceea ce este mai bine pentru tine, chiar dacă nu este exact așa cum ți-ai imaginat tu. Lasă-te surprins de modurile neașteptate și miraculoase prin care universul îți va răspunde la cerere.

5. Acționează în concordanță

Al cincilea pas este să acționezi în concordanță cu dorința ta, făcând tot ceea ce poți pentru a o realiza. Nu sta degeaba și așteaptă ca universul să îți aducă totul pe tavă. Fii proactiv și implică-te în activități care te apropie de ceea ce îți dorești. Fă-ți un plan de acțiune și urmează-l cu disciplină și perseverență. Profită de oportunitățile care îți apar în cale și fii deschis la schimbare. Arată universului că ești serios și determinat să îți îndeplinești dorința.

6. Fii receptiv

Al șaselea pas este să fii receptiv la semnele, sincronicitățile și ghidajele pe care universul ți le trimite. Universul îți vorbește în multe moduri, prin intermediul intuiției, al viselor, al oamenilor, al cărților, al evenimentelor sau al altor forme de comunicare. Fii atent la aceste mesaje și urmează-le cu încredere. Ele îți arată că ești pe drumul cel bun și îți oferă indicii despre ce trebuie să faci mai departe. Fii recunoscător pentru ajutorul pe care îl primești de la univers și exprimă-ți aprecierea.

7. Renunță la atașament

Al șaptelea pas este să renunți la atașamentul față de rezultatul dorinței tale. Nu te agăța de o anumită formă, de un anumit timp sau de un anumit mod în care îți dorești să se întâmple lucrurile. Nu te îngrijora, nu te îndoiești, nu te frustrezi și nu te descuraja dacă nu vezi rezultate imediate sau dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit. În loc să te concentrezi pe lipsa sau pe dificultate, concentrează-te pe abundență și pe ușurință. În loc să te atașezi de rezultat, bucură-te de proces. În loc să te împotrivești realității, accept-o și iubește-o. Renunțând la atașament, îți eliberezi energia și îți permiți să primești ceea ce îți dorești.

Acestea sunt 7 moduri de a cere ceva de la univers, care te pot ajuta să îți transformi viața în bine. Nu uita că universul este mereu alături de tine și îți vrea binele. Tot ce trebuie să faci este să îți exprimi dorința, să simți emoția, să ceri universului, să lași universul să lucreze, să acționezi în concordanță, să fii receptiv și să renunți la atașament. Dacă vei face aceste lucruri, vei vedea cum universul îți va răspunde cu generozitate și îți va îndeplini dorința.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *