7 lucruri simple ce te ajuta sa elimini energia negativa din tine

Just Breathe

Antonio Guillem/Shutterstock

Respiră

Dacă simți că ești copleșit de energie negativă, emoție sau de energia sau emoția negativă a altcuiva, ia câteva minute să-ți reglezi respirația și să-ți resetezi gândurile.

Smudge Your Aura

Curăță-ți aura cu ajutorul fumului

Ritualul de curățare cu fum este unul nativ american, în care se utilizează fumul provenit de la salvie albă uscată sau alte plante pentru a curăța aura. Aprinde capătul trestiei de curățare sau buchetul și așteaptă până când flacăra se stinge. Trestia va rămâne în smulgere și va produce fum.

Încercuiește trestia în jurul tău, ajungând cât mai sus și jos și în față și în spate. Fumul va curăța energia ta pe măsură ce penetrează câmpul tău energetic.

Notă – plantele utile pentru curățarea aurei pot include:

  • iarbă de tămâie;
  • levănțică;
  • salvie.

Sfat – poți respira ușor din aerul curățat prin fum.

Say A Purification Mantra

Spune un mantre de purificare

Există multe mantre de purificare pe care le poți spune pentru a alunga energia negativă. Indiferent de mantra pe care alegi să o spui, asigură-te că o rostești cu voce tare, deoarece astfel îi vei conferi puterea de care are nevoie.

Notă – când rostești o mantra, creezi anumite vibrații care acționează împotriva energiei negative.

Being By The Sea

Meditatia la mare

Știința a demonstrat caracteristicile și beneficiile care provin pur și simplu de a fi în preajma apei. Aceasta induce o stare meditativă și calmă, permițându-ne să simțim o curățare răcoritoare.

meditation woman third eye pray

Stabilește o intenție puternică de a curăța aceste energii

Pune ambele mâini pe inimă și rostește-ți intenția cu voce tare. Repetă intenția de câteva ori.

Câștigăm și pierdem multă putere prin chakra Vishuddha (gâtului). Folosește-ți vocea pentru protecție și curățare.

Sunshine and Fresh Air

Soarele și aerul proaspăt

Soarele și aerul proaspăt au puteri uimitoare de curățare. Pe măsură ce razele blânde ale soarelui îți mângâie fața și vântul îți mișcă părul, energia naturii te va face mereu să te simți proaspăt.

Prin urmare, dacă vremea permite, ieși la o plimbare în aer liber. Simte aerul curățitor intrând în plămâni pe măsură ce inspiri, apoi expiră energia negativă și repetă.

Meditate

Meditația

Dragostea este cea mai înaltă vibrație, și poți să te umpli pe tine și spațiile în care trăiești și lucrezi cu energia iubirii prin intermediul meditației. Focalizează-te să iradiezi iubire către toți cei pe care îi cunoști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *