7 lucruri pozitive pe care ar trebui să le spui astăzi

Povestea ta de viață este o expresie a cine ești; Cuvintele pe care alegeți să le folosiți modelează această poveste. Cuvintele tale creează esența culturii tale interioare și nucleul identității și destinului tău.

Cum ți-ai scris povestea până acum? Ți-ai folosit cuvintele în mod pozitiv? Dacă aș trage cu urechea la vorbirea ta de sine sau la conversațiile tale cu alții, aș auzi afirmații care creează fericire sau afirmații care o resping?

Abilitatea ta de a scrie o poveste de viață fericită depinde de limba ta. Expresia ta verbală interioară și exterioară este cea care îți face bucuria posibilă și care îți infuzează viața cu scop, sens și vitalitate.

Așa că astăzi vă provoc să spuneți…

1. „Am de ales.”

Nu talentele sau abilitățile tale, ci alegerile tale sunt cele care îți decid în cele din urmă soarta.

Voi SUNTEȚI alegerile voastre.

Până când te poți privi în oglindă și poți spune sincer: „Am de ales. Sunt aici acum din cauza alegerilor pe care le-am făcut în trecut”, nu veți putea spune niciodată „Aleg diferit”.

2. „Să începem!”

Nu poți construi nimic minunat cu idei despre ceea ce vei face într-o zi. Dacă vrei ceva, trebuie să faci puțin zgomot, să declari și apoi să începi.

Un scop este mult mai mult decât un exercițiu mental. De fapt, fără intenția de acțiune, un scop nu este altceva decât o minciună. Ia-ți deciziile reale și prezente în viața ta; Acordați-le timpul și atenția pe care le merită.

În cele din urmă, nu contează ce gândești, contează ce faci. Orice doriți să realizați, este timpul să începeți. Citiți cele 7 obiceiuri ale oamenilor extrem de eficienți.

3. „Am ceea ce îmi trebuie.”

Cel mai mare dușman al zilei de astăzi este îndoiala de sine. Momentul în care te îndoiești că poți face ceva este momentul în care devine imposibil pentru tine.

Trebuie să crezi în tine. Trebuie să ai încredere în tine. S-ar putea să fii nervos, dar nu lăsa niciodată nicio sursă de negativitate din lume să te convingă că nu ai ceea ce este nevoie.

Oferiți-vă un discurs încurajator dacă aveți nevoie de unul. Spuneți câteva fapte, unele dovezi ale măreției voastre. Amintește-ți victoriile din trecut. Rostiți-le cu voce tare – „Am trecut testul”. „Am câștigat acea mărire de salariu mare.” „Am alergat acel 5K fără oprire.” „Cel mai bun prieten al meu a iubit discursul meu de nuntă.” Și așa mai departe… Dă o voce pozitivă victoriilor tale din trecut și vei găsi puterea de a repeta istoria.

4. „Bună ziua, cum vă pot ajuta?”

În viață, primești ceea ce ai pus.

În general vorbind, cei mai nefericiți oameni pe care îi veți întâlni vreodată vor fi cei care sunt complet absorbiți de sine; Cei mai fericiți oameni pe care îi veți întâlni vreodată vor fi cei care se pierd în bucuria și provocarea de a-i ajuta pe alții.

Fericirea este întotdeauna atinsă dăruind-o fără așteptări. Cei care îi ajută pe alții sunt în cele din urmă ajutați. Aveți două mâini, una pentru a vă ajuta pe voi înșivă și cealaltă pentru a-i ajuta pe cei din jurul vostru. Dacă poți să te întinzi noaptea știind în inima ta că ai făcut ziua cuiva puțin mai luminoasă, ai ceva de zâmbit. Citește 1.000 de lucruri mici pe care oamenii fericiți și de succes le fac diferit.

5. „Uite cât de departe am ajuns.”

Modul în care mutați un munte este prin mutarea unei pietre la un moment dat. Fiecare piatră pe care o miști, indiferent cât de mică, este progres.

Uneori poate fi greu să-ți vezi progresul. Uneori va fi frustrant atunci când rezultatele pe care le căutați nu apar atât de repede pe cât ați sperat. Totuși, avansați. S-ar putea să vă deplasați încet, dar totuși mutați un munte.

Realizarea, la urma urmei, este un proces de durată, nu un singur eveniment. Pentru a atinge orice obiectiv util, trebuie să acoperiți o mulțime de teren. Trebuie să aflați ce funcționează prin încercare și eroare. Trebuie să explorați posibilități, dintre care multe vă vor arăta doar ceea ce nu funcționează. Rețineți că greșelile și eșecurile sunt o parte vitală a procesului.

Ia o pauză din când în când și mângâie-te pe spate. Aplaudă-te pentru că faci ceea ce trebuie făcut. Și ai grijă să nu petreci atât de mult timp uitându-te la cât de departe mai ai de mers, încât uiți să apreciezi cât de departe ai ajuns deja.

6. „Am mai mult decât suficient pentru a fi fericit.”

Cei mai fericiți dintre oameni nu sunt cei mai norocoși și, de obicei, nici nu au ce e mai bun din toate. Pur și simplu profită la maximum de tot ceea ce au. Motivul pentru care atât de mulți oameni sunt nefericiți este pentru că tind să se uite la ceea ce lipsește în viața lor, în loc de ceea ce este prezent.

Luați atitudine și rotiți comutatorul. Nu-ți mai dori să ai mai mult. Nu-ți mai dori să fii în altă parte. Nu-ți mai dori să arăți ca altcineva. Iubește-ți ciudățeniile suficient pentru a le lăsa să strălucească. Apreciază-ți corpul și folosește-l la potențialul său maxim. Apreciați lucrurile pe care le aveți și la care visează atât de mulți alții. Strigă-l cu voce tare dacă trebuie: „Sunt norocos că sunt în viață! Sunt fericit să fiu eu chiar acum! Am mult mai mult decât am nevoie și atât de multe pentru care să fiu recunoscător! Viața mea nu este perfectă, este doar al naibii de bună!” Citiți Proiectul fericirii.

7. ” … „

Acel spațiu gol notat cu ” … ” nu este o greșeală. Acel spațiu reprezintă tăcerea.

Tăcerea este liniștitoare. Tăcerea este pace. Tăcerea este divină.

Cu cât ești mai tăcut, cu atât te poți auzi mai mult gândind.

Ați auzit vreodată liniștea chiar înainte ca soarele să răsară peste orizont? Sau liniștea unui drum de țară la miezul nopții? Sau calmul liniștit imediat după ce se termină o furtună? Sau poate cunoști liniștea din spatele bibliotecii orașului tău, sau pauza nerăbdătoare a unui auditoriu plin de oameni când luminile se estompează pentru evenimentul principal sau, cel mai bine, momentul imediat după ce ușa din față se închide și ai brusc toată casa doar pentru tine?

Fiecare moment de tăcere este diferit, dar toate sunt frumoase dacă asculți cu atenție. Lăsați suficient spațiu în ziua dvs. pentru a vă bucura de spațiul dintre agitații. Nu spune nimic, gândește în liniște, doar fii și respiră.