6 moduri simple de a crea o karma bună în viața ta

Fiecare acțiune generează o forță care se întoarce la noi așa cum a fost pusă în aplicare.
Culegem ceea ce am semănat.
Atunci când alegem să acționăm pentru a aduce fericire și succes celorlalți, atunci fructele karmei sunt fericirea și succesul.

Deepak Chopra

Pentru a contracara toată această energie negativă, putem crea în mod colectiv o karma mai bună, astfel încât lucrurile bune și oamenii buni să înceapă să apară în viețile noastre, pentru a ridica energia vibrațională a întregii planete. A crea o karma bună este la fel de simplu ca și cum ai face tot ce poți pentru a fi o persoană mai bună.

Dacă încă nu ți se pare clar, încearcă să-ți amintești aceste sfaturi pentru a crea o karma frumoasă în viața ta:

Practicați compasiunea și bunătatea
Dacă vrei ca ceilalți să fie înțelegători și buni cu tine, trebuie să le oferi și tu. Viața înseamnă să te antrenezi în a da și a primi, iar cu cât dai mai mult, cu atât vei primi mai mult. Toată lumea are de dus lupte dificile în fiecare zi, așa că nu uitați să fiți amabili cu ei și să le înțelegeți greutățile.

Încearcă să ajuți cât mai mulți oameni pe care îi poți ajuta, răspândind bunătate, lumea are mereu nevoie de bunătate.

Ajutați oamenii
Ajutându-i pe ceilalți creați o karmă bună, deoarece ceilalți vor fi mai predispuși să vă ajute la nevoie. O viață trăită pentru alții nu este niciodată o viață irosită, așa că folosește-ți talentele unice pentru a-i ajuta pe alții în această viață nebună.

Ei vor aprecia ajutorul tău și le vei da un punctaj pentru mult timp. Și rețineți că atunci când îi ajutați pe alții, vă ajutați și pe voi înșivă. Dacă în ultima vreme vă simțiți un pic gol sau pierdut, oferiți pur și simplu ajutorul dumneavoastră cuiva. Toată lumea are nevoie de un scop în viață și ajutarea oamenilor ar trebui să facă parte din acest scop.

Trăiți motivați
Orice faci în viață, fă-o complet și stabilește intenții clare pentru ceea ce îți dorești. Nu vă fie teamă să faceți tot ceea ce puteți pentru a vă atinge obiectivele și, de asemenea, încercați să îi ajutați pe alții pe drumul vostru spre creștere.

Fă tot ce poți și pune-ți adevărata ta persoană în lume, iar universul îți va trimite experiențe și oameni în funcție de energia ta.

Țineți minte lucrurile ca un întreg
Deși viața poate părea o serie de evenimente teribile, inițial incontrolabile, nu uitați să priviți dincolo de iluzii și amintiți-vă de ce vă aflați aici. Cu toții am venit aici pentru a vindeca karma trecută și pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră, așa că țineți minte asta în fiecare zi când vă treziți.

Gândurile și acțiunile tale de astăzi vor reprezenta pe cineva care vrea să se întâmple lucruri bune sau rele? Poți invita evenimente și persoane pozitive în viața ta, amintindu-ți că vii dintr-un loc de iubire pură și întruchipând din nou această energie.

Meditați
Când toate celelalte eșuează, mergeți în interior pentru a vă calma mintea. Fiți atenți la gândurile din creierul dumneavoastră și asigurați-vă că acestea rămân pozitive, astfel încât să puteți continua să atrageți pozitivitatea.

Atunci când gândurile tale sunt tulburi, ești mai predispus la karma rea, deoarece nu ți-ai eliberat spațiul din cap și din inimă pentru ca energia universală să curgă. Este important să te conectezi des cu sinele tău superior și să-ți limpezești mintea pentru a scoate la iveală ce e mai bun din tine în lume și a elibera energie bună.

Spuneți adevărul
De fiecare dată când spui o minciună, chiar dacă este una mică, intri în înșelăciunea și în agenda ascunsă a altora. În plus, ceilalți oameni nu vor mai avea la fel de multă încredere în tine când vor afla că ai mințit. Vechea zicală „tot adevărul este bun de spus” este încă relevantă, spunând adevărul permite, de asemenea, persoanelor din viața ta să spună adevărul.

Nu numai că vei atrage oameni de încredere în viața ta, dar te vei simți mai bine știind că trăiești o viață autentică, fără să fii nevoit să acoperi minciunile cu alte minciuni. Oricum, minciuna devine obositoare după un timp, așa că puteți spune că este mai bine pentru sănătatea dumneavoastră să spuneți adevărul de la început.

Karma, ca să o spunem mai simplu, înseamnă că „culegem ceea ce semănăm”. Dacă oferiți energie bună, aceasta se va întoarce direct la voi, la fel și energia negativă. Mulți oameni își trăiesc viața pe pilot automat, fără să știe că gândurile lor le influențează realitatea. Unele dintre problemele pe care le vedem astăzi în lume sunt rezultatul direct al gândurilor oamenilor. Toate războaiele, certurile, nemulțumirile și mizeria generală încep cu un gând realizat prin acțiune.

Această lume are nevoie de mult mai multă energie pozitivă și totul începe cu voi. Puteți reflecta această energie asupra altora și astfel puteți schimba lumea. Nu vă mai simțiți atât de slabi când aveți întregul univers în voi.

Atâta timp cât karma este o sursă de evoluție – atât pentru sine, cât și pentru toți cei pe care îi afectează – roadele karmei vor fi fericirea și succesul.