5 semne că te afli în captivitatea energiilor negative

Dacă există în mod constant energii negative în jurul nostru și nu reușim să scăpăm de ele în niciun fel, este ca și cum am primi zilnic o doză mică de otravă în organism. A fi captiv în energiile negative pe termen lung poate avea consecințe tragice, deoarece poate consuma oricine nu doar la nivel mental și emoțional, ci și fizic.

De aceea, este important să recunoaștem în timp dacă ne aflăm într-o astfel de situație, chiar dacă recunoașterea nu este o sarcină ușoară. Așadar, iată câteva semne pe care ar trebui să le observi la tine și să acționezi pentru a scăpa de lucrurile negative care te înconjoară…

Ești copleșit de anxietate și de o mulțime de acțiuni negative

Te trezești în fiecare seară cu senzația că nu poți respira? Gândurile tale se învârt în mod regulat în jurul rănilor și situațiilor jenante din trecut? Îți este greu să adormi? Toate acestea sunt semne că energiile negative te trag în jos. În timpul zilei, poate că nu îți dai seama, dar noaptea aceste sentimente și amintiri fragmentate îți invadează mintea, legându-te de trecut. Dacă te trezești în mijlocul nopții, nu te panica, deoarece lucrurile vor deveni doar mai rele. Începe să respiri profund pentru a-ți aduce pulsul înapoi la normal. Concentrează-te conștient pe respirație și nu uita că frica ta este doar o iluzie.

Încetezi să faci tot ceea ce îți plăcea să faci odinioară

Energia negativă din jurul tău face ca zilele tale să fie dificile, deoarece adesea simți că valurile se prăbușesc asupra ta din cauza multitudinii de lucruri de făcut. De aceea, dacă simți că zilele tale sunt supraaglomerate și ai mai puțină energie pentru lucrurile pe care le iubești cu adevărat, nu lăsa asta să te controleze! Ia-ți viața în mâini și acordă-ți timp! Dacă este necesar, așază-te dimineața pe terasă cu o ceașcă de cafea fierbinte și relaxează-te sau fă o plimbare în aer liber și încarcă-te. Este important să aloci timp și pentru lucrurile care te fac să te simți bine, deoarece astfel poți construi treptat fericirea.

Greutatea ta oscilează

Variațiile de energie din tine cauzează uneori supraalimentare, alteori mănânci doar câteva înghițituri timp de zile. Dacă chiar și corpul tău îți transmite un mesaj prin schimbarea greutății, este timpul să acorzi atenție a ceea ce se întâmplă în interiorul tău. Adoptă o alimentație sănătoasă și fă mișcare! Dacă ești conștient de sănătatea corpului tău, poți reuși să evadezi și din captivitatea energiilor negative.

Ești foarte irascibil

Stresul afectează și starea ta emoțională. Dacă odinioară erai o persoană echilibrată și veselă, iar acum te-ai transformat brusc într-o persoană plângăcioasă și nepoliticoasă, acest lucru se datorează energiilor negative. Încearcă să controlezi-ți emoțiile și să nu permiți ca lucruri mărunte să te enerveze. Dacă este necesar, exprimă-ți emoțiile sau, dacă situația devine prea gravă, caută un specialist și cere ajutor.

Ești foarte critic cu tine însuți și cu alții

Compararea constantă a ta cu ceilalți este un obicei teribil. Împacă-te cu tine însuți, deoarece dacă nu te înțelegi bine cu tine, vei căuta mereu doar aspectele negative în lumea din jurul tău. Nu acuza și nu judeca pe alții, încearcă să te concentrezi pe propria viață și să găsești frumusețea în fiecare zi. Gândește-te la ce cauzează faptul că presupui întotdeauna ce e mai rău despre fiecare persoană.

Energii pozitive și negative ne formează, aceasta este dualitatea vieții. Trebuie să creăm echilibrul sănătos, preferabil punând accent pe pozitivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *