5 Semne alarmante ale unei KARME RELE

Credeți că Karma este o cu**ă? În loc să dai vina pe norocul tău, află care sunt semnele unei karma rele și ce mesaj încearcă să transmită!

Dacă tu crezi că Karma este un instrument divin care te pedepsește pentru că te-ai furișat la o petrecere în anii de liceu, făcându-ți o pană în drum spre primul tău interviu de angajare, s-ar putea să ai o noțiune greșită despre legile Karma!

Karma și Karma rea

Karma este un concept care se regăsește în practicile spirituale străvechi, cum ar fi hinduismul, budismul și jainismul.

Se referă la relația spirituală sau cosmică dintre cauză și efect, în care acțiunile (Karma în sanscrită înseamnă acțiune) unui individ au consecințe care îi pot afecta viața prezentă și viitoare.

Dacă acțiunea este bună, va aduce rezultate bune, iar dacă acțiunea a făcut rău sau a fost făcută cu intenție răuvoitoare, va aduce consecințe nefavorabile, pentru cel care o face!

Prin urmare, ceea ce noi înțelegem ca fiind karma, sunt de fapt rezultate karmice. Dacă faci bine, vei avea o karmă bună, iar dacă faci rău, vei avea rezultate rele ale karmei tale.

Cel mai important, conform hinduismului și celor 12 legi ale karmei predicate în budism, karma noastră negativă ne poate urmări chiar și după moarte, obligându-ne să luăm încarnare după încarnare pentru a ne șterge datoria karmică.

Karma este considerată a fi conștiința care guvernează universul. Conform acestui principiu spiritual, fiecare acțiune, gând, comportament sau discurs, bun sau rău, va duce în cele din urmă la consecințe care corespund naturii energiei care a fost emisă sub formă de cuvinte, acțiuni sau gânduri.

Prin urmare, este un sistem de justiție divină care ne învață lecții valoroase și ne răsplătește pentru faptele noastre bune.

Dar cum binele și răul sunt concepte subiective și pot varia de la o persoană la alta, deseori confundăm Karma negativă cu ceea ce ar putea fi o simplă întâmplare nefericită sau o coincidență nedorită!

De aceea, este important să înțelegem și să identificăm semnele unei karme rele. Deși Karma este cu siguranță o temă complexă și nuanțată, există anumite semne care indică faptul că un individ a acumulat Karma negativă, adică o datorie karmică.

Haideți să aprofundăm acest aspect și să înțelegem semnele de Karma rea, nu pentru a ne simți anxioși sau triști, ci pentru a

  • să facem un inventar al vieții noastre,
  • să recunoaștem domeniile în care trebuie să lucrăm mai mult,
  • și, cel mai important, să avem o perspectivă asupra situațiilor copleșitoare și a tiparelor repetitive în care ne putem găsi!

Semne de karma rea

Iată câteva exemple de karma rea; evenimente și situații orchestrate de divinitate care înseamnă că ai câștigat karma rea:

1. Evenimente și circumstanțe nefavorabile

Unul dintre cele mai frecvente semne este un tipar de evenimente și circumstanțe nefericite din viața unei persoane.

Acest lucru s-ar putea manifesta ca o serie de eșecuri, dezamăgiri și eșecuri care par să te urmărească oriunde te duci! Fără motive aparente.

Este important de reținut că nu toate evenimentele negative sunt neapărat rezultatul unei karme negative, deoarece viața este plină de suișuri și coborâșuri.

Cu toate acestea, dacă evenimentele negative par să se întâmple în mod repetat și consecvent, poate fi un semn că individul a acumulat karma rea.

2. Boli cronice și probleme de sănătate

Un alt semn posibil este o boală cronică și probleme de sănătate. Conform legii karmei, acțiunile din viețile anterioare se pot manifesta ca probleme de sănătate în viața prezentă.

Dacă o persoană se confruntă cu boli cronice sau cu probleme de sănătate care nu pot fi explicate de știința medicală, ar putea fi util să se ia în considerare posibilitatea ca acestea să fie rezultatul unei karme negative.

3. Karma și relațiile sau conexiunile karmice

Problemele de relaționare pot fi, de asemenea, un semn. Aceasta se poate manifesta printr-o serie de relații eșuate sau prin dificultăți în menținerea unor relații sănătoase. Înțelegerea semnificației karmice a relațiilor devine vitală aici.

Legea karmei sugerează că acțiunile din trecut pot influența calitatea relațiilor din viața prezentă. În cazul în care o persoană se confruntă cu probleme recurente în relațiile sale, ar putea fi util să se analizeze dacă este vorba de un rezultat al karmei sale din trecut.

Un semn de karmă rea va fi căderea în dragoste karmică și sfârșitul în relații karmice. Să încercăm să definim aici relațiile karmice.

Conform definiției relațiilor karmice, astfel de relații sunt tulburi și toxice și implică parteneri karmici care au fost destinați să intre în viața noastră pentru a ne învăța lecții valoroase, dar dure, despre iubirea de sine, autocunoaștere și autoperfecționare.

4. Dificultăți financiare

Dificultățile financiare pot fi, de asemenea, un semn de karma rea. Conform legii karmei, acțiunile din trecut pot afecta situația financiară a unei persoane în viața prezentă.

Acest lucru se poate manifesta prin datorii cronice, dificultăți în găsirea unui loc de muncă sau un model de instabilitate financiară. În cazul în care o persoană se confruntă cu dificultăți financiare recurente, ar putea fi util să se analizeze dacă este rezultatul unei karme rele.

5. Emoțiile negative și problemele de sănătate mintală

Emoțiile negative și problemele de sănătate mintală pot fi, de asemenea, un semn de karma rea. Acestea se pot manifesta sub formă de depresie, anxietate, furie sau alte emoții negative care par a fi greu de gestionat.

Legea karmei sugerează că acțiunile din trecut se pot manifesta ca probleme de sănătate mintală în viața prezentă. Dacă o persoană se confruntă cu emoții negative recurente sau cu probleme de sănătate mintală, ar putea fi util să se analizeze dacă acestea sunt rezultatul unei karme rele.

Poate o casă să aibă karma rea?

O casă în care au avut loc evenimente tragice sau violente poate avea traume imprimate în mediul înconjurător. Aceasta poate avea un vibe negativ și, de asemenea, traiul într-un astfel de spațiu poate avea efecte nefavorabile asupra vieții locuitorilor.

Ritualurile de curățare, cum ar fi purificarea, incantațiile etc., pot ajuta la reducerea sau la alungarea acestor energii negative.

Deși aceste semne pot indica faptul că o persoană are o karma rea, este important să ne amintim că karma nu este o pedeapsă, ci o consecință naturală a acțiunilor. Așadar, nu vă temeți de retribuția karmică, ci vedeți-o ca pe un sistem de justiție care susține corectitudinea și egalitatea.

Asumându-ne responsabilitatea pentru acțiunile noastre și lucrând pentru o schimbare pozitivă, este posibil să ne vindecăm karma rea și să creăm un viitor mai luminos pentru noi și pentru cei din jurul nostru.