5 PROPOZIȚII PE CARE SA LE ALUNGATI PENTRU O GANDIRE POZITIVA

Pentru a merge mai departe în viață, în proiectele tale și pentru a fi bine în cap, ai nevoie de un gând pozitiv. Cu ceva timp în urmă, ți-am scris un articol cu  ​​citate pentru a rămâne pozitiv  . Astăzi, vă dau sentințe de alungat pentru a putea realiza tot ceea ce doriți să realizați! Vă ofer și un articol de la Angelique de pe blogul Glam & Conscious care vă oferă  5 cuvinte de alungat pentru un gând pozitiv

NU POT

De ce nu poți? După cum spune celebrul citat,   „Verbul a vrea este cel care face verbul să fie putere. Când vrem, putem  . ”

Ce motive crezi că nu poți? Ai motive întemeiate să crezi asta? Nu  . Dacă ceea ce vrei să faci este realizabil, poți să o faci! Depinde de tine să   -ți  oferi mijloacele pentru a reuși  . Dacă spui „Nu pot alerga un maraton”, dacă poți! Te vei antrena si vei reusi! „Nu pot să-mi trec anul”, dacă poți! Vei revizui, vei lucra, vei face totul pentru a reuși și va funcționa!

Atâta timp cât îți oferi mijloacele pentru a reuși, poți. Nu spunând „nu pot” vei merge înainte, pentru că este derogatoriu și nu motivează.

SUNT GROAZNIC !

De ce ai fi nasol? Pentru că ai întâmpinat un obstacol și ai eșuat? Și atunci nu contează. Face parte din viață să întâlnești eșecurile, așa înveți și mergi mai departe. După cum a spus foarte bine Winston Churchill,   „succesul înseamnă să mergi de la șah la șah, rămânând în același timp motivat” 

Ce-i drept, la început, după un eșec, avem o scădere a moralului, dar trebuie să preluăm controlul, și să spunem că nu, nu sunt rău, voi începe din nou și voi fi și mai puternic.

Daca iau exemplul repetarii mele ( articolul meu despre repetitie ), cand am aflat vestea, la inceput, mi-am spus, sunt zero. Dar după ce am recăpătat controlul, mi-am spus că mi se oferă o a doua șansă, voi vedea unde am eșuat și m-aș descurca și mai bine. Cu hotărâre reușim să transformăm eșecul în succes.

NU O FAC, NU SUNT CAPABIL SA…

Este sigur că pornind defetist în felul acesta, nu vei ajunge niciodată acolo. Imaginează-ți că scopul tău este să faci un tort de ziua de naștere grozav cu glazură, pastă de zahăr etc. Cum poți să spui că nu am putut, nu pot să o fac dacă nu ai încercat? În primul rând,  până nu ai încercat, nu poți spune că nu ai reușit  . În al doilea rând, dacă eșuezi prima dată, păcat, începi din nou. S-ar putea să mai poți face și SUCCES ceva. Cel mai important lucru este să perseverezi și să crezi în tine  . Cu siguranță, dacă pleci spunându-ți „nu sunt capabil”, nu vei reuși. Pentru că nu vei da tot ce este necesar pentru a reuși. Așa că,  cu motivație, puteți reuși orice doriți să întreprindeți .

NU STIU CUM SA FAC

Această propoziție se alătură puțin „nu pot”. Pentru început, nu poți spune „Nu știu cum să fac asta” dacă nu ai încercat niciodată. Apoi, așa cum tocmai ți-am spus,  cu puțină motivație și perseverență, vei ajunge acolo  ,  trebuie  doar  să  -ți  dai mijloacele  . Poate că îți va dura mai mult, poate trebuie să înveți, să exersezi etc., dar până la urmă vei ajunge acolo, sunt sigur!

IMI VA FI DOR

Daca iti spui din start, o sa-ti fie dor, iti confirm, felicitari, o sa-ti fie dor, asta e sigur. Plecând cu un gând negativ, nu vei realiza mare lucru  . Și chiar dacă din întâmplare îți scapă ceva, nu contează. Eșecul nu este un lucru rău în viață. Există un citat care rezumă bine: „  Nu pierd niciodată. Ori câștig, ori învăț.  ”  Eșuează pe măsură ce avansăm și devenim mai puternici.

Așa că dacă ți-e frică de eșec și de necunoscut, nu îți vei asuma riscuri și căi noi pentru a-ți realiza visele și cu siguranță vei rata ceva. Dar când vrei să faci ceva,  pleacă cu un gând pozitiv și vei avansa în viață  !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *