Ești mereu centrul? 10 semne că ai chef să ieși în evidență

Aproape toată lumea are chef să iasă în evidență, dar dacă cele zece lucruri de mai jos sunt adevărate pentru tine, atunci este cu siguranță suspect că ești un căutător de atenție notoriu.

Chiar și când erați copil, vă așteptați ca toată lumea să vă acorde atenție

Chiar și în copilărie, te așteptai ca toată lumea să-ți acorde atenție

Ai fost elevul care s-a înscris mereu cu entuziasm la curs, ai jucat rolul principal la sărbătoarea de Ziua Mamei și care a fost fericit să cânte când erai oaspete. Pentru un copil, acest lucru poate fi considerat drăguț, dar pentru un adult, excesul de zel nu este atât de bun.

Ai mulți prieteni și mulți foști

Nu ai neapărat prieteni, mai degrabă ai multe cunoștințe, în primul rând pe rețelele de socializare ai mulți urmăritori, pe care îi consideri aproape publicul tău – sau fanii tăi? – tu te descurci. Există și destul de mulți foști, pentru că cu cât ai mai multe cunoștințe sau urmăritori online, cu atât primești mai multă atenție, dar relațiile tale sunt în mare parte superficiale, pentru că nu poți – și nu vrei – să te apropii cu adevărat de atât de mulți oameni.

Postezi constant despre tine

Postezi despre tine tot timpul

Oriunde ai merge, orice ai face, orice s-ar întâmpla, îl distribui pe rețelele sociale. Strângi like-uri la selfie-ul tău sexy, dar nu te deranjează dacă treci apa stătătoare cu o imagine sau un comentariu înfloritor și câteva comentarii negative se strecoară, până la urmă, reclamă negativă este și reclamă.

Ai tendința de a-ți colora poveștile

Ai tendința de a-ți colora poveștile

Îți place să spui povești – pentru că ești în centrul atenției atâta timp cât ei te ascultă – și, de dragul efectului, exagerezi uneori puțin, pentru că cu cât povestea este mai nebunească, cu atât atenția este mai mare. Nu există nicio problemă cu acest lucru, dar merită să acordați atenție pentru ca colorarea să nu se transforme în tencuială. Există o linie subțire între exagerarea barocului și minciună.

 Toți foștii tăi spun că ești o regină a dramei

Toți foștii tăi spun că ești o regină a dramei

Dacă toți foștii tăi s-au plâns este că faci crize de furie constant fără motiv, mai devreme sau mai târziu trebuie să te uiți în interiorul tău. Sunt oameni cu o personalitate atât de mare încât iubesc drama și dacă nu este suficientă în viața lor, o creează pentru ei din nimic, dar asta pune multă presiune pe cei din jur.

Te-ai prefăcut căzut

Te-ai prefăcut căzut

Preferi să te prefaci neputincios și să ceri ajutor chiar și în lucruri pe care le-ai putea rezolva cu ușurință.

Te aștepți să fii tratat ca un VIP

Te aștepți să fii tratat ca un VIP

Dacă ceva nu iese așa cum ai plănuit, sau dacă nu ești mulțumit de ceva, te plângi imediat și te scapi. Chiar dacă reclamația este legitimă, nu trebuie să faci o scenă doar pentru a fi în centrul atenției.

Ești nasol la laude

Ești nasol la laude

Îți place să fii admirat și nu te oprești din „vânătoarea de complimente”. Obiceiul tipic al celor care caută atenție este să posteze o fotografie favorabilă cu ei înșiși, apoi să scrie că nu se simt confortabil în propria piele și să primească un duș de „dar ești atât de frumoasă!” comentarii.

Nu arăți prea mult interes față de ceilalți

Nu arăți prea mult interes față de ceilalți

Oamenii care simt că lumea se învârte în jurul lor, de obicei, nu sunt interesați de viața altora, deoarece sunt ocupați cu ei înșiși. Dacă nu ești atent la ceea ce spun ceilalți și nu faci fiecare conversație despre tine, acesta este un semn de avertizare.

Ești obsedat de aspectul tău

Ești obsedat de aspectul tău

Îți pasă foarte mult de aspectul tău și mai multe persoane au remarcat deja acest lucru. Ieși doar când totul este impecabil, părul tău, machiajul, hainele. Cu toate acestea, cineva care este atât de zadarnic încearcă să-și ascundă propriile nesiguranțe în spatele unei înfățișări aparent perfecte. Căutarea atenției nu face pe nimeni o persoană rea, dar merită să ajungem la fundul cauzei acestui comportament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *