12 lucruri pe care sufletul tău vrea să le ții minte

Vrei să auzi chemarea sufletului tău? Atunci aruncă o privire în lucrurile pe care sufletul tău vrea să ți le amintești. Deși poate părea așa, sufletul tău nu este separat de tine. În realitate, sufletul tău este adevărata ta esență, adevărata ta existență. Noi suntem pur și simplu umbre a tot ceea ce suntem. Există lucruri pe care sufletul tău vrea să le știi.

Este ușor să uităm cine suntem, de unde venim și tot ceea ce putem fi, iar uneori avem nevoie de un memento.

Iată care sunt cele mai importante 12 lucruri pe care sufletul tău vrea să ți le amintești. Dacă te simți atras de aceste lecții în orice moment al vieții tale, înseamnă că sunt semnele prin care sufletul tău îți vorbește.

1. Ești exact acolo unde ar trebui să fii

Sufletul tău vrea să-ți amintești că, indiferent de circumstanțe, indiferent de cum ai fost călărit, locul în care te afli în acest moment prezent este cel în care ești menit să fii. Alegerile, rezultatele, căile pe care ai fi putut să le urmezi și nu ai făcut-o nu contează. Sufletul tău vrea să știi că totul se întâmplă cu un motiv și că nimic nu se întâmplă din întâmplare. Ai credință, totul se va rezolva.

2. Totul este temporar

Nimic nu durează o veșnicie, binele, răul și urâtul, nimic nu este permanent. Așa că fiți impermanenți. Fiți ca apa și curgeți cu suișurile și coborâșurile vieții.

3. Tot ce ai nevoie este deja în tine

Cunoaște-te, stai cu tine însuți și înțelege-te. Tot ceea ce ai nevoie, puterea, curajul, compasiunea și iubirea, toate există în interiorul tău. Aveți posibilitatea de a alege pe care trebuie să le găsiți și să le scoateți în lume.

4. Ești bine așa cum ești

Un alt lucru crucial pe care sufletul tău vrea să ți-l amintești este că scopul principal al vieții este să nu-ți forțezi schimbarea sau să nu treci printr-o transformare majoră. Este să fii împăcat cu cine ești în orice moment, în ciuda a ceea ce ai făcut sau nu ai făcut; ai spus sau nu ai spus. Transformarea este o alegere pe care o avem cu toții, dar nu trebuie să fie forțată din cauza unei satisfacții insuficiente. Adevărata transformare vine mai întâi cu acceptarea.

5. Valoarea de sine se măsoară în funcție de tine și numai de tine

Dacă veți căuta în mod constant aprobarea și validarea în afara voastră, nu veți fi niciodată fericiți. Cu toții suntem diferiți și percepem lucrurile în moduri diferite, dar reputația ta nu este ceva ce poți controla cu adevărat. Reputația ta nu se află cu adevărat în mâinile tale, așa că nu mai încerca să-i mulțumești pe toți cei din jurul tău și începe să te mulțumești pe tine însuți.

6. Când vremurile devin grele, schimbă-ți perspectiva

Sufletul tău vrea să-ți amintești că toate emoțiile de îngrijorare, de luptă, de vinovăție, de regret și de tristețe provin din faptul că nu trăiești în momentul prezent. Doar trăinddin plin momentul prezentputem să ne schimbăm perspectiva și să înțelegem că sughițurile vieții la scară mare sunt minore. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, încarnarea ta în această viață și când se va termina, se va rezuma la o oră.

7. Trăiește în prezent

Nu vă gândiți la trecut și nu visați la viitor. Găsiți-vă pasiunea și treceți la acțiune. Următorul moment din viața ta nu este mai important decât acest moment, chiar acum. Fă astăzi ceea ce visezi să faci mai târziu și înțelege că acțiunile tale din trecut au fost menite să se întâmple pentru ca tu să înveți și să te dezvolți. Așa că lasă-le să plece, lasă-le să fie și apreciază tot ceea ce ai acum.

8. Eliberează-ți temerile

Sufletul tău vrea să-ți amintești că există doar două adevăruri în întregul univers, primul este Iubirea și al doilea este Frica. În opoziție egală unul față de celălalt. Pentru a locui într-o stare de iubire adevărată și pură, esența existenței și a vieții însăși, nu trebuie să porți frica.

„Frica a bătut la ușă, dragostea a răspuns și nimeni nu era acolo”- necunoscut

9. Eliberează-te de nevoia de control

Să te agăți de ideea falsă că poți avea control asupra rezultatelor vieții este o iluzie pe care ți-ai creat-o. Nu știm ce ne va aduce viitorul și nu putem percepe pentru a înțelege consecințele fiecărei acțiuni și reacții, de aceea sufletul vostru vrea să vă amintiți că trebuie să iubim fără atașament, să trăim fără așteptări și să percepem fără să judecăm.

10. Amintește-ți de unde vii

Când cunoști începutul, vei cunoaște sfârșitul… Când înțelegem că conștiința noastră este eternă, înțelegem că suntem de fapt energie. Energie, un suflet, o conștiință care evoluează, învață și crește mereu. Cu fiecare încarnare vin noi lecții și noi experiențe. Noi provenim din energie și în energie ne vom întoarce.

11. Acceptați

Punându-ți dispoziția într-o stare de acceptare, de acceptare a tot ceea ce este bun și rău, îți eliberezi nevoia de control, îți eliberezi temerile și îți eliberezi așteptările pentru a putea trăi în momentul prezent. Fără acceptare, nimic nu poate înflori. Aceasta este adevărata rugăciune, nu să ceri ceea ce îți dorești – dorințele inimii tale, ci să accepți toate binecuvântările vieții și să oferi în schimb recunoștință pentru tot ceea ce primești. Un ciclu de iubire care continuă să crească.

12. Nu ești niciodată singur

Se spune că Albert Einstein credea că există într-adevăr o realitate alternativă sau o altă lume, dincolo de propria noastră viziune. Deoarece ochii fizici erau capabili să vadă doar spectrul 3D într-o cantitate limitată de culori, noi nu suntem conștienți de această realitate.

Sufletul vostru vrea să vă amintiți că ceea ce se află dincolo de vălul fizicității noastre este energie. O energie imensă, uneori o puteți simți, alteori puteți sesiza ușoare neregularități, cum ar fi sferele de pe camere. Nu suntem niciodată cu adevărat singuri. Sunteți întotdeauna înconjurați de ceea ce nu se vede și, dacă și când alegeți să strigați, credeți-mă, s-ar putea să fiți surprinși de un răspuns.