11 SFATURI SIMPLE DE AMELIORARE A STRESULUI PENTRU MAMELE OCUPATE | RELAXAȚI-VĂ MINTEA ȘI CORPUL

Stresata și copleșita? În zilele noastre, mamele jonglează cu atât de multe lucruri diferite, încât este mai frecvent ca niciodată să te simți stresat și anxios. Desigur, doriți să reduceți stresul, dar s-ar putea să vă întrebați cum  atunci când ameliorarea stresului în sine se poate simți ca încă un lucru pe farfuria dvs. ocupată!

Răspunsul este mai ușor decât ai putea crede; Managementul stresului nu trebuie să fie complicat, consumator de timp sau costisitor. De fapt, poate fi destul de simplu și ușor.

Aici, vă voi arăta 11 sfaturi practice de ameliorare a stresului pentru mamele ocupate pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă destresați mintea și corpul.

0 din 45 secundeVolum 0%

11 sfaturi simple de ameliorare a stresului pentru mamele ocupate

#1 Fă ceva care te face fericit.

Acest prim sfat pentru ameliorarea stresului poate suna incredibil de ușor, dar este atât de important. Atât de des, viața sfârșește printr-o rutină de a-i servi pe alții din nou și din nou, cu foarte puțin rămas pentru tine.

Gandeste-te la un lucru pe care ti-ar placea sa-l faci si care iti va aduce zambetul pe buze. Nu vă gândiți prea mult și nu o complicați; Luați în considerare primul lucru care vă vine în minte.

Acum, zborul spre Hawaii poate să nu fie realist, dar ceva simplu, cum ar fi relaxarea neîntreruptă în hamac cu o carte bună, poate funcționa. Sau, încercați să vă răsfățați cu un tratament facial relaxant, natural, la domiciliu.

Încercați să faceți acest lucru! Veți fi uimiți de cât de benefic poate fi acest lucru!

#2 Ascultă muzică relaxantă

YouTube are mii de piese muzicale gratuite. Se joacă oriunde de la 1 oră la 8 ore (sau mai mult!) și vă pot ajuta să vă relaxați, să dormiți și să meditați. Unele vă pot ajuta chiar să vă motivați și să vă concentrați – depinde într-adevăr de ceea ce aveți nevoie.

#3 Petreceți 10 minute relaxându-vă la soare

Cantități mici de expunere la soare pot face minuni pentru starea ta de spirit și sănătatea generală. Dacă aveți pielea deschisă la culoare și vă este frică să nu obțineți prea mult soare, purtați pălăria de soare preferată și stați afară doar câteva minute.

Acesta este unul dintre preferatele mele și nu reușește niciodată să-mi ridice moralul!

#4 Încercați o formă ușoară de exercițiu, cum ar fi yoga sau Pilates

Exercitiile usoare, cum ar fi pilates sau yoga, pot fi intaritoare si relaxante. Mișcările lente și deliberate pot fi ușor de urmărit și funcționează ca o modalitate minunată de a rămâne în formă și de a vă reîncărca mintea și corpul fără a rămâne fără respirație!

#5 Faceți o plimbare scurtă (sau mai lungă)

Încercați o scurtă plimbare în jurul cartierului dvs. sau pentru și mai multă distracție și putere de eliberare a stresului, rugați un prieten să vi se alăture sau chiar rugați familia să vină. (Bine, deci poate că venirea copiilor nu va reduce stresul…)

Luați în considerare o excursie pe un traseu de mers pe jos din apropiere. Dacă faceți deja acest lucru și vi se pare plictisitor, cercetați un loc nou și încercați-l! Uneori, amestecarea unui pic este tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o scânteie înapoi!

#6 Faceți un latte cu ceai verde

Încercați un latte de ceai verde sănătos de casă. Este o modalitate delicioasă de a vă stimula în mod natural energia, fără vina unui latte normal umplut cu zahăr. Dacă preferați o băutură rece, încercați acest Matcha Latte cu gheață Starbucks.

#7Take respirații adânci lente

Dacă v-ați întrebat cum să vă calmați rapid nervii, acest următor sfat de ameliorare a stresului pentru mamele ocupate este ideal. Poate suna atât de simplu, este ridicol, dar l-ați încercat în ultima vreme? Este într-adevăr una dintre cele mai bune și mai simple modalități de a vă relaxa mintea și corpul!

O pauză pentru a respira adânc și încet este perfectă pentru orice mamă ocupată, deoarece o puteți face oricând, oriunde și observați o diferență.

Sfat: Inspirați adânc în timp ce numărați în tăcere până la 7, țineți-l apăsat câteva secunde. Apoi expirați pentru un număr de 7, imaginându-vă că tot stresul și copleșirea se topesc în timp ce expirați. Faceți acest lucru în total de șapte ori și observați cum vă simțiți.

#8 Găsește timp singur.

Când ai micuți care se agață constant de tine, este normal să te simți sufocat. Chiar dacă copiii tăi au trecut de această etapă, poate fi totuși util să desemnezi timp singur doar pentru tine.

Dar cum? Pentru că acest sfat de gestionare a stresului poate suna mai ușor de spus decât de făcut! Dar nu trebuie să fie nerezonabil.

Sfat: Ia-ți 5 minute în baie cu ușa încuiată (desigur, asigură-te mai întâi că copiii tăi sunt în siguranță) și practică vârful respirației profunde de sus.

Este în regulă să folosiți televizorul ca babysitter dacă este necesar.

Dacă te simți vinovat, amintește-ți: dacă tu nu ești bine, nici copiii tăi nu vor fi bine. Ei au nevoie ca tu să fii bine.

Dacă copiii tăi sunt puțin mai mari sau ai ajutor, du-te și mai departe și ieși din casă. Du-te să-ți faci manichiură, oprește-te la cafenea pentru a-ți sorbi încet latte-ul și bucură-te să asculți cartea ta preferată Audible neîntrerupt. Gândește-te la ce ți-ar plăcea să faci.

Audible este modul meu preferat de a „citi” mai multe cărți pentru că sunt atât de ocupată, de multe ori nu am timp să stau și să citesc, dar am timp să ascult în timp ce iau copiii de la activitățile de după școală sau gătesc cina!

#9 Dansează!

Puneți câteva melodii preferate și dansați cu copiii dvs. Vei fi uimit de cât de bine te simți, plus că și copiilor tăi le va plăcea!

#10 Curățați sau organizați

Dacă mizeria nu vă deranjează sau casa dvs. este deja curată și organizată, atunci mergeți mai departe și săriți peste aceasta.

Dar, uneori, poate fi greu să te relaxezi dacă camera din jurul tău este dezordonată, dar este, de asemenea, copleșitor să abordezi curățenia și organizarea întregii case. În schimb: setați cronometrul și lucrați timp de 10-15 minute, astfel încât să vă puteți îmbunătăți spațiul. Apoi, vă puteți bucura de ceva timp pentru mine.

#11 Urmăriți filmul sau sitcomul amuzant preferat.

Acest lucru nu înseamnă drama tristă pe care o iubești în mod normal. Asta înseamnă AMUZANT!

Se spune că râsul este un medicament bun, așa că alegeți ceva care vă va face să vă rostogoliți când este seara filmului! Ar putea fi comediantul tău preferat sau o comedie romantică; Doar râdeți-vă!

Amintiți-vă: o mamă fericită înseamnă că copiii dvs. au mai multe șanse să fie fericiți.

Nu este egoist să ai grijă de tine; Este esențial.

Sper că ați găsit utile aceste sfaturi simple de ameliorare a stresului pentru mamele ocupate și acest lucru vă va inspira să adăugați la listă cu propriile soluții simple!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *