10 semne subtile care arată că oamenii te consideră atractivă

Există o mulțime de semnale contradictorii, în special în lumea întâlnirilor și a romantismului.

Te place cu adevărat? Tipul ăla crede că ești sexy sau e doar prietenos?

Poate fi greu de determinat dacă o persoană te găsește cu adevărat atrăgătoare sau dacă este doar un pic cam cochetă sau amabilă cu toată lumea. Pentru a afla adevărul, este necesar să mergem puțin sub suprafață pentru a observa semnele subtile (și infailibile) de atracție.

Vrei să știi dacă cineva te simte cu adevărat sau încearcă doar să te facă să te simți bine și să fie „drăguț”?

Iată care sunt semnele că sunt atrași de tine cu adevărat, indiferent cât de discret își joacă cărțile în interacțiunile voastre.

1) Se apropie (la propriu)

Nu subestimați niciodată proximitatea fizică.

Este atât de elementar încât mulți oameni nu observă acest semn subtil, dar esențial, că cineva te găsește atrăgător:

Se așează, stau în picioare sau se plimbă aproape de dumneavoastră.

Indiferent de ceea ce spun sau fac, limbajul lor corporal arată că se simt bine cu tine și că te găsesc atrăgătoare.

2) Ei fac contact vizual

Ochii sunt ferestrele sufletului și, de asemenea, indică multe despre ceea ce simte cineva față de tine.

Nu numai că pupilele au tendința de a se dilata atunci când cineva este atras de tine, dar acesta are și contact vizual cu tine.

Cel puțin, rareori sunt primii care întrerup contactul vizual cu tine atunci când vă priviți unul pe celălalt.

Acesta este un semn că te consideră atrăgătoare, la urma urmei cu toții vrem să ne uităm în continuare la ceva sau la cineva pe care îl găsim frumos. Când observi că cineva se uită în continuare la tine, aproape întotdeauna există un motiv.

3) Evită în mod excesiv contactul vizual

De cealaltă parte a contactului vizual este evitarea contactului vizual.

Cineva care este nesigur, timid sau jenat de atracția pe care o simte față de tine va evita adesea să te privească.

Dacă cineva evită cu atenție să se uite la tine, înseamnă că fie este foarte atras de tine, fie este supărat pe tine, fie nu te place din anumite motive. S-ar putea să fie foarte supărat și să evite să se uite la toată lumea, de asemenea.

Dar rareori există un motiv neutru pentru ca o persoană să vă evite privirea.

Dacă o persoană care pare altfel plăcută și echilibrată pare să se uite mereu timid în altă parte atunci când îi aruncați o privire și vă evită privirea, nu vă înșelați:

Este foarte posibil să fie atrași de tine, la fel ca și cineva care pare să se uite mereu la tine.

4) Te ascultă cu atenție

Pe lângă faptul că faci mult contact vizual sau îl eviți, un alt semn cheie, dar subtil, că cineva este interesat de tine este faptul că te ascultă cu atenție.

Se pare că se agață de fiecare cuvânt al tău, chiar dacă nu contribuie la conversație sau nu adaugă nimic.

Ei ascultă cu atenție și par să vă respecte cuvintele mai mult decât majoritatea. Acordă o greutate la ceea ce spui care depășește cu mult ceea ce fac cu alți oameni.

Acesta este un semn clasic de atracție subtilă: te admiră și le place cu adevărat să audă ceea ce spui și să fie foarte atenți la ceea ce spui. Nu este ceva ce fac pentru toată lumea.

Ceea ce mă duce la următorul punct…

5) Oglindirea acțiunilor tale

Atunci când cineva este atras subtil de tine, îți va reflecta adesea comportamentul și acțiunile fără să-și dea seama.

La nivelul limbajului corporal, acest lucru poate include o postură similară cu a dumneavoastră, gesturi similare și mișcări similare și datul din cap sau alte comportamente pe care le faceți.

La nivel verbal, se manifestă adesea prin folosirea cuvintelor și frazelor pe care le folosiți sau prin preluarea subiectelor pe care le aduceți în discuție, lăsându-vă pe dumneavoastră să stabiliți cadrul despre ce se vorbește și de ce.

Tu conduci, ei urmează (se oglindesc!)

6) Atingeri mici

Micile atingeri afectuoase sunt obișnuite în multe culturi și la locul de muncă la nivel de prietenie.

Dar uneori pot însemna mai mult decât atât, mai ales dacă este vorba despre o persoană despre care vă întrebați dacă este atrasă de dumneavoastră.

Vă pot mângâia ușor pe umăr, își pot lăsa atingerea să zăbovească după ce vă strâng mâna sau vă pot pune o mână de sprijin pe antebraț.

O frecare blândă a spatelui în timpul unei îmbrățișări sau găsirea unor scuze pentru a vă îmbrățișa și a vă apropia fizic sunt, de asemenea, exemple subtile de căutare a unui contact mai strâns cu dumneavoastră. Aceasta este ceea ce face o persoană atunci când este atrasă de tine: încearcă să te atingă.

7) Întotdeauna sunt pe val în preajma ta

Unii oameni pur și simplu arată cât mai bine ori de câte ori este posibil și se aranjează de fiecare dată când ies din casă (sau chiar acasă!).

Dar un semn subtil clasic care arată că cineva te place este faptul că în preajma ta este puțin mai aranjat sau coafat…

Se poate observa că s-a acordat o atenție sporită aspectului lor și nu este doar imaginația ta.

Acest lucru este valabil mai ales dacă îi observați că sunt foarte preocupați de aspectul lor și de detaliile aspectului lor atunci când sunt în preajma dumneavoastră.

8) Îți pun întrebări despre tine

Un alt semn subtil care arată că cineva este atras de tine este faptul că îți pune întrebări despre tine.

Aceste întrebări pot fi adresate în cadrul unei curiozități profesionale sau al unei conversații despre un interes sau hobby comun:

Dar dacă observați că întrebările se îndreaptă mai degrabă spre dumneavoastră personal decât spre subiectul în cauză, acesta este adesea un semn că sunt foarte atrași de dumneavoastră.

Conversația îi interesează și pe ei, bineînțeles, dar cel mai interesant pentru această persoană este șansa de a cunoaște mai multe despre obiectul afecțiunii lor.

9) Își renunță la statutul de relație

Aceasta este o strategie inteligentă pe care mulți oameni o folosesc pentru a respinge pe cineva care nu îi interesează și cu care vorbesc…

„Păi da, prietenului meu îi place mereu să…” sau „prietena mea adoră trupa aia” și așa mai departe.

Cazul opus este, de asemenea, valabil și în cazul în care o persoană care vă găsește atrăgătoare poate găsi modalități de a introduce subtil statutul său de relație într-o conversație sau interacțiune cu dumneavoastră.

Nu este întotdeauna atât de evident, ci poate fi mai degrabă indirect, de genul „Da, scena întâlnirilor este cu siguranță dură în aceste zile” și alte comentarii de acest gen.

10) Încearcă subtil să afle ce părere ai despre ei

Atunci când o persoană este atrasă de tine, are o singură întrebare principală în minte:

Și tu ești atrasă de ele?

Pentru a afla, vor încerca să afle în mod subtil ce părere aveți despre ei. Acest lucru se datorează faptului că, dacă sunt deștepți, știu că interesul sexual și romantic este (din păcate) adesea neîmpărtășit.

Din acest motiv, cineva care este interesat de tine va dori să evite să presupună că și tu simți la fel și va încerca să pună întrebări pentru a afla dacă ești singură și ce crezi despre ei.