10 semne pasionale că ești îndrăgostit spiritual

 

Iubirea face lumea să se învârtă și toți cei care merg pe fața Pământului caută iubirea, fie că recunosc sau nu. Dragostea poate fi frumoasă, intensă, dezordonată și uneori chiar consumatoare. Dar când vine vorba de dragostea spirituală, aceasta îți poate schimba viața și modul în care vezi lumea. Dar, cunoașteți totuși semnele iubirii spirituale?

Dacă ajungi să experimentezi iubirea spirituală în viața ta, chiar și o singură dată, atunci să știi că ai gustat cum se simte cu adevărat dragostea adevărată și adevărată. Iubirea spirituală îți schimbă viața și vei înțelege acest lucru numai atunci când vei ajunge să o experimentezi.

Ce este dragostea spirituală?

Știți ce este dragostea spirituală? Este atunci când vă iubiți complet, acceptându-vă unul pe celălalt așa cum sunteți, cu toate defectele, ciudățeniile și imperfecțiunile voastre. Nu vă judecați niciodată unul pe celălalt pe baza a ceea ce nu ați făcut bine, mai degrabă vă iubiți unul pe altul pentru toate lucrurile pe care le faceți. Respectul reciproc chiar și atunci când aveți diferențe este ceea ce face ca dragostea voastră să fie unică.

Vă împingeți unul pe celălalt să fiți cele mai bune versiuni ale voastre și, indiferent de ce se întâmplă, sunteți întotdeauna acolo pentru a-i prinde atunci când cad. Dragostea spirituală este atotcuprinzătoare și este ceva care nu înțelege necinstea, înșelăciunea și înșelăciunea în orice formă sau formă. Dragostea spirituală este posibilă numai atunci când există respect, înțelegere și încredere între doi oameni.

Iubitorii spirituali simt un sentiment de pace în viața lor, care îi determină să fie mai buni în fiecare zi. Sufletul tău pereche te împinge să vezi lumea printr-o lentilă diferită, iar tu o vezi așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Experimentarea iubirii spirituale este unul dintre cele mai intense și puternice sentimente din această lume!

Deci, care sunt semnele iubirii spirituale? Citiți mai departe pentru a afla!

10 semne pasionale și intense ale iubirii spirituale

1. Aveți încredere unul în celălalt și vă considerați egali.

Nu faci niciodată cealaltă persoană să se simtă ca și cum ar fi inferioară ție sau că ești mai bun decât ea. Amândoi vă vedeți unul pe celălalt ca egali și vă străduiți să vă faceți reciproc cele mai bune versiuni ale lor. Relația se bazează pe respect, egalitate și încredere, în care ambele calități sunt recunoscute și complimentate în mod egal.

Amândoi vă recunoașteți diferențele, dar nu le vedeți niciodată ca dezavantaje, mai degrabă vedeți aceste diferențe ca pe ceva care vă poate ajuta să vedeți lumea într-un mod diferit. Și asta este dragostea spirituală pe scurt, recunoașteți ceea ce aduceți amândoi în relație, apoi respectați-o și construiți încredere.

2. Vă iubiți și vă acceptați reciproc pentru cine sunteți.

Într-o relație în care iubirea spirituală este în centrul tuturor lucrurilor, nu există loc pentru toxicitate și egoism. Nu simțiți niciodată nevoia să vă prefaceți unul cu celălalt sau să vă ascundeți în spatele unei fațade pentru a vă impresiona partenerul; Amândoi știți cine sunteți și vă acceptați reciproc pe deplin pentru asta. Nu te aștepți la perfecțiune de la partenerul tău, ci îl iubești cu atât mai mult pentru imperfecțiunile sale.

Amândoi știți ce înseamnă cu adevărat dragostea și de aceea vă respectați reciproc suficient pentru a nu încerca niciodată să schimbați cealaltă persoană în cineva care credeți că ar trebui să fie. Nu încercați niciodată să vă „reparați” unul pe celălalt, pentru că nu asta este dragostea spirituală. Acceptarea și respectul reciproc sunt ceea ce face ca relația voastră să funcționeze.

3. Ai conversații intense, semnificative.

Unul dintre semnele majore ale iubirii spirituale este purtarea unor conversații profunde și intenționate. A avea conversații profunde unul cu celălalt nu numai că vă apropie, ci vă ajută să vă înțelegeți unul pe celălalt la un nivel mai emoțional și spiritual.

Frumusețea iubirii spirituale este că te face să te gândești profund la toate, în special la toate acele lucruri pe care le-ai fi simțit frivole înainte. Când ai conversații profunde cu partenerul tău, simți că poți vorbi pentru totdeauna și nu vei obosi niciodată. Îți place să asculți ce au de spus și îți place să le împărtășești cele mai profunde gânduri.

Începi să vezi sens în toate acele lucruri pe care obișnuiai să le găsești fără sens. Conversațiile intense despre modul în care amândoi vedeți lumea, vă fac să apreciați punctele de vedere ale celuilalt și, de asemenea, vă fac dragostea mai puternică pe termen lung.

4. Te trezești devenind cea mai bună versiune a ta.

Știi că experimentezi semne de iubire spirituală atunci când simți că se întâmplă multă creștere personală în viața ta, iar cea mai bună parte a acestui lucru este că nici măcar nu încerci în mod activ pentru asta. Pur și simplu se întâmplă și aceasta este puterea unei conexiuni spirituale de iubire.

De exemplu, s-ar putea să fi fost cineva care obișnuia să iubească să mănânce junk food, dar acum ai mai multă grijă de sănătatea ta și alegi să-ți hrănești corpul cu alimente sănătoase și nutritive pentru că vrei să te îmbunătățești și să fii mai bun.

Tipul potrivit de iubire te va împinge întotdeauna să fii mai bun, și același lucru este valabil și pentru dragostea spirituală. Contribuie la creșterea ta personală, te ajută să fii mai bun în toate aspectele și, cel mai important, te face să realizezi cât de important este să lucrezi la tine.

Începi să ai grijă de tine mental, fizic și emoțional și înțelegi că dezvoltarea personală nu înseamnă să fii bogat sau să ai o tonă de lucruri materiale scumpe, ci să știi cine ești și ce trebuie să faci pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

5. Împărtășiți o legătură emoțională și fizică pasională unul cu celălalt.

Există multe relații care au fie o legătură fizică foarte puternică, fie una emoțională, dar rareori se întâmplă ca o relație să le aibă pe amândouă. Dacă împărtășiți o legătură fizică și emoțională puternică unul cu celălalt, atunci acesta este unul dintre cele mai mari semne ale iubirii spirituale. Înțelegi tot prin ce trec și este ca și cum ai putea simți tot ceea ce simt.

Acest tip de conexiune spirituală este greu de găsit, în care amândoi simțiți emoțiile celuilalt la un nivel foarte intens și profund. Dacă nu se simt bine, știi asta în oasele tale. Dacă sunt fericiți de ceva, simți același fel de bucurie în inima ta. Când deveniți intimi unul cu celălalt, nu este pur și simplu un act fizic, este mai mult ca și cum două suflete se întâlnesc și se angajează în ceva spiritual.

6. Simțiți un sentiment de pace inexplicabilă în voi înșivă.

Înainte ca sufletul tău pereche să intre în viața ta, simțeai că ești supărat, enervat și speriat de lume, dar acum nu te mai simți așa. De când te-ai îndrăgostit de ei, nu te mai simți speriat de lume, ci mai degrabă aștepți cu nerăbdare fiecare zi cu speranță și pace în inima ta.

Trăiești o viață mai spirituală și holistică acum, în comparație cu înainte, când doar existai și treceai prin mișcări. Apreciezi fiecare lucru mic pe care viața îl are de oferit și te bucuri de fiecare moment.

Pacea interioară și sentimentul de mulțumire pe care îl simțiți în interiorul vostru ori de câte ori sunteți cu ei spun multe despre dragostea pe care o împărtășiți unul cu celălalt.

7. Împărtășiți aceleași valori și credințe.

Acesta este un no-brainer. Unul dintre cele mai mari semne ale iubirii spirituale este faptul că amândoi împărtășiți principii morale și valori similare. Având același set de valori vă ajută pe amândoi să rămâneți pe aceeași pagină și vă ajută să experimentați viața în cel mai bun mod posibil. Nu sunteți întotdeauna în dezacord cu privire la lucruri și aveți tendința de a avea mai puține certuri în comparație cu alte cupluri.

S-ar putea să aveți dezacorduri minore, dar cam atât; Lucrurile nu iau niciodată o întorsătură nesănătoasă pentru că, la sfârșitul zilei, amândoi aveți același tip de credințe despre dragoste, viață și Univers. Amândoi împărtășiți aceeași viziune pentru viitorul vostru și asta este ceea ce contează la sfârșitul zilei, nu-i așa?

8. Nu simți niciodată niciun fel de gelozie, neîncredere sau nemulțumire în relație.

Dacă ai găsit iubirea vieții tale, cu care împărtășești această iubire spirituală uimitoare, nu ai vrea niciodată să o lași să plece. Dar, în același timp, nu vei simți niciodată nevoia să fii suspicios și posesiv în privința lor. Îi vei iubi din toată inima, dar, în același timp, îi vei respecta ca individ și nu vei încerca niciodată să le înfrânezi libertatea în numele iubirii.

Iubirea spirituală nu încearcă niciodată să posede sau să domine pe cineva, ci te lasă să fii liber și să faci ceea ce crezi că este cel mai bine pentru tine. Este mai mult despre a da și a împărtăși, mai degrabă decât despre a lua și a limita. Nu există loc pentru niciun fel de nemulțumire, neîncredere și invidie într-o iubire ca aceasta.

9. Vă simțiți atrași unul de celălalt, chiar și atunci când nu sunteți împreună.

Există un fir invizibil care vă conectează pe amândoi tot timpul, chiar și atunci când sunteți despărțiți. Aveți propriile voastre vieți, dar ori de câte ori există chiar și o mică distanță între voi doi, nu vă simțiți niciodată singuri; Vă purtați unii pe alții în inimile voastre și știți că oriunde mergeți, ei vor fi întotdeauna acolo lângă voi.

Această conexiune nerostită pe care amândoi o împărtășiți unul cu celălalt face ca dragostea voastră să fie mai puternică și vă dă acea putere de a merge mai departe, chiar dacă treceți prin ceva provocator în viața voastră. Acest fir invizibil, dar puternic, care vă leagă pe voi doi, vă asigură că legătura voastră spirituală nu se rupe niciodată.

10. Poți fi sinele tău cel mai autentic cu ei.

Când ești într-o relație cu sufletul tău pereche, nu există absolut nicio posibilitate de neautenticitate. Ei te acceptă complet, inclusiv defectele, imperfecțiunile și ciudățeniile tale și nu simt niciodată nevoia să te modeleze în cineva care nu ești.

Chiar dacă îți pui o mască în fața altora sau preferi să ridici pereți pentru a evita să fii vulnerabil, nu trebuie să faci niciodată toate acestea în fața partenerului tău.

Ei te cunosc pe dinafară și te fac întotdeauna să simți că este în regulă să fii tu. Nu trebuie să te schimbi niciodată pentru ei și nu trebuie să te comporți niciodată ca altcineva pentru a-i impresiona; Poți fi tu însuți fără să te gândești de două ori.

Dragostea spirituală este cu adevărat unică, iar dacă o ai în viața ta, atunci ești fără îndoială unul dintre cei norocoși. Să ajungi să experimentezi așa ceva și să fii la capătul receptor al acestuia se poate simți cu adevărat special. Prețuiți-vă și prețuiți-vă unul pe celălalt și, indiferent ce se întâmplă, nu vă lăsați niciodată unul pe celălalt să plece. Ceea ce aveți amândoi merită să luptați și, dacă renunțați la el, s-ar putea să nu-l mai găsiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *