10 semne că trebuie să-ți schimbi viața (și să te schimbi pe tine însuți)

Cum să știi dacă trebuie să-ți schimbi viața? Cum să fii sigur că trebuie să te schimbi pe tine și stilul tău de viață? Cum să deosebești plictiseala zilei de nevoia de a face ceva diferit pentru tine?

În această postare, voi enumera 10 semne simple, dar perspicace, că trebuie să-ți schimbi viața. Îți voi numi sentimentele și chiar te voi îndruma în direcția corectă pentru a-ți schimba viața pentru totdeauna.

Semne că trebuie să-ți schimbi viața chiar acum

1. Vă simțiți blocat

Semne că trebuie să-ți schimbi viața

Se pare că singura schimbare care se întâmplă în viața ta este schimbarea anotimpurilor și trecerea anilor. Ești încă la același loc de muncă, stilul tău de viață este exact același de acum câțiva ani și poate chiar și mâncarea din frigider este aceeași, doar că data de expirare este diferită.

Pur și simplu, vă simțiți blocat.

Te simți atât de blocat încât aproape că te sufocă. Nu faci sau nu auzi nimic diferit și este dureros.

De asemenea…

2. Vă simțiți deprimat, obosit și demotivat

Ai nevoie de o schimbare dacă te simți deprimat și demotivat

Sunteți obosit și deprimat. Habar nu aveți cum să vă mai distrați. Lumea din jurul tău și-a pierdut culorile pentru tine și asta e pur și simplu trist.

Să treci prin aceleași zile la nesfârșit, să amesteci weekend-urile cu zilele săptămânii, să te chinui să zâmbești și să nu vezi frumusețea vieții (frumusețea vieții?!!!?) este un semnal de alarmă uriaș că trebuie să-ți schimbi viața. Cât mai repede!

3. Nu mai ai nicio energie în tine

Nu mai ai energie în tine.

De ce ai vrea să schimbi ceva dacă nu ai energie să trăiești viața pe care o ai deja?

Ei bine, prietene, acesta este unul dintre cele mai mari semne că ai nevoie de o schimbare în stilul tău de viață.

Dacă citești aceste rânduri în preajma sărbătorilor sau dacă se apropie ziua ta de naștere și nu te simți nici măcar un pic entuziasmat de ea, este și acesta un semn.

Da, avem tendința de a petrece sărbătorile și zilele de naștere în același mod în fiecare an, dar ar trebui să fiți entuziasmați și nu morocănoși. Sunt atât de multe lucruri pentru care ai putea fi recunoscător chiar acum și dacă nu le poți găsi singur, atunci ar trebui să te gândești să îți schimbi mentalitatea.

4. Cine ești nu este cine vrei să fii

Cine ești tu nu e cine vrei să fii

Am lovit un punct slab?

Așa am simțit și eu cu ani în urmă. Știam doar că ceea ce eram nu era ceea ce voiam să fiu. A fost atât de ușor să ignor acest sentiment.

Eram nemulțumit de oamenii din jurul meu, de slujba mea, de relațiile mele. Până când, brusc, mi-am dat seama că toate acestea erau ceva cu care mă mulțumeam. Erau lucruri pe care le invitasem în viața mea pentru a se potrivi cu percepția greșită despre cine eram.

Dar cine eram nu era cine voiam să fiu, așa că dacă aș fi schimbat cine eram, s-ar fi schimbat și lucrurile din jur.

Are vreun sens?

Ei bine, dacă ai nevoie de o schimbare în viața ta, știi exact la ce mă refer.

5. Vă este greu să vă treziți sau să adormiți

Vă luptați cu programul de somn

Să dai scroll pe rețelele de socializare până după miezul nopții și să te străduiești să te trezești a doua zi la prânz este un indicator uriaș că ceva a mers prost.

Desigur, cu toții avem zile în care facem asta.

Dar dacă ești pasionat de ceva, dacă muncești din greu pentru visele tale și îți maximizezi productivitatea în fiecare zi, nu vei avea timp pentru social media, iar primul lucru pe care îl vei face atunci când capul tău va ajunge pe pernă va fi să sforăi. Cu voce tare.

Știu că în ultima vreme a devenit o normă să stăm pe telefon, dar nu vă lăsați prinși în mijlocul acestei nebunii. Folosește aparatele din jurul tău într-un mod în care acestea să servească unui scop mai înalt și să nu-ți sugă viața din tine.

Petrec peste 12 ore pe zi pe calculator sau pe telefon. Cât timp petrec în scroll fără să mă gândesc? Nu mai mult de 15 minute.

Așadar, trebuie să-ți schimbi viața?

6. Uneori plângi în secret

Dacă plângi des de unul singur, acesta este un semn uriaș că trebuie să schimbi ceva.

A te simți pierdut și a nu avea un scop clar în viață este obositor și deprimant. S-ar putea să poți trăi în acest fel o vreme, dar există ceva în interiorul tău care nu este în regulă cu felul în care stau lucrurile.

Prin urmare, uneori plângi singur și îți eliberezi durerea de a nu face ceea ce vrei să faci sau de a nu fi cine vrei să fii.

Știi care este cel mai greu lucru?

Pentru a face primul pas!

7. Știi că există mai mult pentru tine acolo afară

În adâncul sufletului tău știi că există mai mult pentru tine în viață

De obicei, dau acest sfat persoanelor care se află în relații toxice, dar este aplicabil în orice alt domeniu al vieții noastre.

Vedeți, cred cu tărie că știu că există ceva în interiorul nostru care ne cunoaște adevăratul nostru scop. De aceea îl căutăm și nu îl creăm .

Ascultați vocea interioară care vă spune că există mai mult pentru voi acolo. Ascult-o spunându-ți că tot ce trebuie să faci este să iei o decizie și să faci un pas înainte spre adevăratul tău destin.

Cu toții ne naștem cu înfățișări unice, cu talente unice și cu toții avem un rol diferit în această lume. Care este al tău?

8. Aveți vise

Ai vise de trăit

Sună ca un motiv extrem de stupid pentru a avea nevoie de o schimbare în viața ta?

Cu toții avem vise.

Exact!

Să nu credeți că este prea banal să spunem că trebuie să le urmăm. Pentru că principalul motiv pentru care avem vise este acela de a vedea realitatea pe care am putea să ne-o creăm.

Dacă ne străduim cu adevărat să ne îndeplinim visele, ele vor deveni realitate. Este dureros, dar dacă nu ar fi fost dureros nu l-ai fi apreciat.

Povestește-mi despre visele tale în comentariile de mai jos.

9. Oamenii din jurul tău îți spun că ai nevoie de o schimbare

Oamenii din jurul tău îți spun că e timpul să schimbi ceva

Dacă ai ajuns în punctul în care toți cei din jurul tău îți spun că ai nevoie de o schimbare, înseamnă că ai depășit de mult momentul în care ai nevoie de ea.

Trebuie să te schimbi.

Cei dragi știu când sunteți nefericit și pot simți mai bine decât dumneavoastră sursa nefericirii.

Să fii blocat, deprimat și demotivat să îți trăiești propria viață este atât de greșit încât nu cred că știu cuvintele potrivite pentru a o exprima. Oamenii spun că este în regulă să nu fii bine.

Dar este în regulă să nu fie bine pentru o vreme. Apoi e bine să fii bine.

Dacă ești de acord să nu fii bine prea mult timp, viața ta se irosește. De ce să irosești singurul lucru pe care îl ai cu adevărat?

10. Aștepți ca ceva să se schimbe

Hm… asta e aproape amuzant, pentru că e cel mai evident semn că trebuie să-ți schimbi viața.

Așteptarea ca ceva diferit să se întâmple este un semn că trebuie să faci acea schimbare.

Se va întâmpla oricum. Dar de ce să nu alegem ce tip de schimbare va fi?

Cum să începi să-ți schimbi viața?

Cum ar trebui să începeți totuși?

Cum să nu doar visezi la un stil de viață diferit și la o viață nouă, ci să pornești efectiv în această călătorie?