10 semne că ești o femeie sălbatică și un spirit liber

Ideea de femeie sălbatică a fost romanțată de-a lungul istoriei, miturile și legendele descriind-o ca pe o forță primară a naturii, cu spirit liber și fără regrete. Explorați semnele unei femei sălbatice, care nu este nimic altceva decât o forță a naturii.

Și, sincer, multe dintre acestea sunt adevărate. O femeie sălbatică este cineva care și-a îmbrățișat adevăratul sine, și-a acceptat pe deplin punctele forte și slăbiciunile și își trăiește viața în termenii ei. Ea este feroce de independentă, încrezătoare și nu se teme să-și asume riscuri.

De asemenea, din punct de vedere spiritual, o femeie sălbatică este o persoană care este profund conectată cu înțelepciunea sa interioară, cu sufletul său și cu lumea naturală. Ea își trăiește viața în aliniere cu sinele ei superior și își urmează dorințele inimii, având încredere că universul o va ghida de-a lungul călătoriei sale. Pe scurt, aceasta este semnificația actuală a femeii sălbatice.

În acest articol, vom explora câteva semne că ești o femeie sălbatică. Dar, înainte de asta, să vorbim despre arhetipul femeii sălbatice.

Arhetipul femeii sălbatice

Femeia sălbatică este un simbol al naturii neîmblânzite, instinctuale, și reprezintă o legătură cu lumea naturală și cu forța vitală feminină. Ea este feroce și independentă, are un spirit liber și nu se teme să își urmeze propria cale.

Femeia sălbatică este adesea reprezentată ca un lup, un urs sau un alt animal puternic și neîmblânzit.

Scriitoarea și poeta Clarissa Pinkola Estés a scris în cartea sa, „Femei care aleargă cu lupii: Mituri și povești ale arhetipului femeii sălbatice ” , că arhetipul femeii sălbatice este un aspect înnăscut, instinctual al psihicului feminin care a fost suprimat de societatea patriarhală.

Ea susține că multe femei au pierdut contactul cu natura lor de femeie sălbatică din cauza condiționărilor culturale și a așteptărilor societății. Ea le încurajează pe femei să își îmbrățișeze femeia sălbatică interioară, să își revendice natura instinctuală și să trăiască în mod autentic și curajos.

Deci, ești o femeie sălbatică? Hai să aflăm asta, bine?

Ce face o femeie sălbatică? 10 semne că ești o femeie sălbatică

1. Îți urmezi intuiția, iar aceasta nu te dezamăgește aproape niciodată.

Ai încredere în intuiția ta și îți urmezi instinctul. Îți asculți vocea interioară și iei decizii pe baza instinctelor tale, mai degrabă decât să te conformezi normelor sau așteptărilor sociale.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că sunteți impulsiv sau nesăbuit. Mai degrabă, ești în ton cu intuiția ta și o folosești ca pe un ghid pentru a lua decizii informate și mature.

Înțelegi că intuiția ta este busola ta interioară, care te ghidează spre ceea ce este în concordanță cu binele tău suprem. Asculți șoaptele sufletului tău, chiar și atunci când acestea par a fi contrare logicii sau rațiunii.

2. Îți îmbrățișezi sinele din umbră.

Una dintre trăsăturile majore ale unei femei sălbatice este aceasta.

Înțelegi că adevărata creștere spirituală vine din îmbrățișarea și integrarea tuturor părților din tine, inclusiv a umbra ta. Nu vă este teamă să vă confruntați cu temerile, nesiguranțele și traumele din trecut, știind că acestea conțin lecții valoroase și oportunități de creștere.

Te accepți pe deplin așa cum ești, cu defecte și toate celelalte. Ca o femeie sălbatică, nu te temi să îți arăți vulnerabilitatea și recunoști că imperfecțiunile tale sunt cele care te fac unică.

Cel mai important este că nu încerci niciodată să te conformezi standardelor sociale de frumusețe sau perfecțiune, ci îți îmbrățișezi individualitatea, cu bucurie și în totalitate.

3. Ai încredere în univers și știi că acesta are planuri mărețe pentru tine.

O femeie sălbatică are încredere că universul are un plan pentru ea și că totul se desfășoară așa cum trebuie.

Știe că totul se întâmplă cu un motiv și că chiar și cele mai dificile experiențe sunt o lecție valoroasă și o oportunitate de dezvoltare. Ea se lasă pradă fluxului vieții, având încredere că universul o susține.

Știe că, indiferent cât de grea i se pare viața în acest moment, Universul îi va veni întotdeauna în ajutor. Se va asigura că toate luptele și greutățile prin care trece vor merita în cele din urmă.

Acestea sunt doar câteva dintre semnele subtile ale unei femei sălbatice și ale unui spirit liber, iar dacă te identifici cu acestea, atunci tu, draga mea, ești o femeie sălbatică, sălbatică.

4. Sunteți extrem de rezistent.

Ca o femeie sălbatică, ești rezistentă și poți face față la orice îți iese în cale. Te-ai confruntat cu provocări și obstacole, dar le-ai înfruntat cu capul sus, ai învățat din ele și ai devenit mai puternică.

Nu lași niciodată ca eșecurile să te țină pe loc, ci le folosești ca pe niște oportunități de a învăța și de a te îmbunătăți în viață. Vremurile rele nu te lasă niciodată să te lași doborât și, indiferent cât de dificilă pare viața, te ridici mereu și lupți.

Nu ești o persoană care renunță atât de ușor, iar această atitudine de a nu renunța niciodată este ceea ce te face să fii tu, tu. Reziliența ta imensă și puterea ta interioară te fac să fii o forță de luat în seamă.

5. Întruchipezi energia feminină.

Una dintre trăsăturile proeminente ale femeii sălbatice este că ea întruchipează energia feminină și își îmbrățișează intuiția, creativitatea și natura hrănitoare. Îți onorezi ciclurile și ritmurile, fie că este vorba de ciclul menstrual sau de ciclurile lunii.

Înțelegi că, îmbrățișându-ți energia feminină, ești mai în măsură să te conectezi cu sinele tău superior și cu lumea naturală. Îți îmbrățișezi pe deplin feminitatea și știi că este unul dintre cele mai mari atuuri ale tale.

Toate calitățile care sunt asociate în mod tradițional cu feminitatea și energia feminină – creativitate, empatie, compasiune, îngrijire și intuiție – acceptați și întruchipați toate aceste aspecte frumoase.

6. Iubești profund, cu pasiune și fără teamă.

Acesta este, probabil, unul dintre cele mai frumoase semne ale unei femei sălbatice și ale unui spirit liber.

hiar dacă ești extrem de independent și autonom, asta nu înseamnă că ești închis la iubire și la legături. Pentru tine, dragostea este ceva care face ca viața să fie completă, iar a avea dragoste adevărată și autentică în viața ta este egal cu a simți pace în inimă.

Când iubești pe cineva, îl iubești cu o pasiune și o intensitate profundă. Fie că este vorba de dragoste fizică, mentală sau emoțională, pasiunea cu care iubești este de neegalat.

În plus, îți prețuiești independența și autenticitatea, așa că vrei să fii cu cineva care respectă acest lucru și care îți respectă și spațiul personal fără să te facă să te simți vinovată.

Oricine caută să te iubească trebuie să știe că o femeie sălbatică nu este o simplă iubită, ci este cineva care întruchipează Universul în ea însăși și când dăruiește, dăruiește totul persoanei pe care o iubește. Data viitoare când cineva te întreabă despre cum să iubești o femeie sălbatică, arată-i acest lucru.

7. Sunteți excepțional de bine ancorat în pământ.

Acesta este din nou unul dintre cele mai importante semne ale unei femei sălbatice.

O femeie sălbatică este ancorată și conectată la pământ. Înțelegi importanța de a fi prezentă în acest moment și de a te conecta cu natura. Îți place să petreci timp în aer liber, fie că este vorba de drumeții, camping sau pur și simplu te bucuri de frumusețea lumii naturale din jurul tău.

Această conexiune cu pământul vă oferă un sentiment de pace și echilibru și vă ajută să rămâneți concentrați chiar și în mijlocul haosului.

A fi ancorat în pământ poate însemna, de asemenea, că aveți un simț clar al valorilor, credințelor și priorităților dumneavoastră. Știi cine ești și ce îți dorești în viață și iei decizii care sunt aliniate cu adevărata ta natură.

Această ancorare în pământ poate aduce stabilitate și concentrare în viața ta, chiar și atunci când accepți noi experiențe și îți asumi riscuri.

8. Ești un deschizător de drumuri care nu se teme să sfideze normele și așteptările societății.

Ești o rebelă înnăscută care pune la îndoială status quo-ul și caută să-și creeze propria cale, mai degrabă decât să urmeze mulțimea. Nu-ți ceri scuze pentru convingerile și valorile tale și întotdeauna îți aperi ceea ce crezi, chiar dacă asta înseamnă să mergi împotriva curentului.

Dorința dumneavoastră de a pune la îndoială status quo-ul îi poate inspira și pe alții să facă același lucru, ceea ce duce la un efect de transformare pozitivă a societății. Sfidând normele societății, jucați un rol activ în crearea unei lumi în care individualitatea este celebrată și diversitatea este îmbrățișată.

Curajul și convingerea de care dai dovadă atunci când vine vorba de contestarea normelor sociale reflectă propriul curaj, creativitatea și pasiunea pentru viață.

9. Îți onorezi practicile spirituale.

Când vine vorba de o femeie, unul dintre semnele majore ale unei femei sălbatice și ale unui spirit liber este chiar acesta de aici.

O femeie sălbatică înțelege importanța practicilor spirituale pentru a se conecta cu sinele ei superior și cu divinul. Ea și-a dezvoltat propriile practici spirituale unice, fie că este vorba de meditație, rugăciune sau ritual, și le onorează ca pe o modalitate de a-și aprofunda conexiunea cu universul.

Dacă ești o femeie sălbatică, atunci aceste practici nu sunt doar simple obiceiuri pentru tine, ci mai degrabă o parte esențială a rutinei tale zilnice. Prin intermediul lor, găsești inspirația, curajul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a parcurge provocările vieții și pentru a-ți exprima potențialul maxim.

Prin prioritizarea spiritualității, onorați caracterul sacru al vieții și interconectarea tuturor lucrurilor. Recunoașteți că adevărata înțelepciune nu poate fi găsită doar prin căutări exterioare, ci mai degrabă izvorăște dintr-un izvor profund de intuiție și îndrumare interioară.

Ca rezultat, veți trăi o viață cu mai multă împlinire, scop și bucurie și îi veți inspira și pe cei din jur să facă același lucru.

10. Practici iertarea și crezi în puterea ei.

Vrei să știi cum să fii o femeie sălbatică? Practică iertarea și crede în puterea ei din toată inima.

O femeie sălbatică practică iertarea, înțelegând că aceasta este o componentă cheie a creșterii spirituale și a vindecării. Ea se iartă pe sine și pe ceilalți pentru greșelile și fărădelegile din trecut, știind că păstrarea resentimentelor nu face decât să o țină pe loc.

Înțelegeți că, practicând iertarea, vă eliberați de povara trecutului și vă deschideți către noi posibilități și oportunități.

Îmbrățișarea acestor calități și faptul că nu vă rușinați de niciuna dintre ele vă va ajuta să deveniți cea mai bună versiune a dumneavoastră. Poți să te folosești de femeia ta sălbatică interioară și să trăiești o viață mai autentică și mai împlinită.