10 plante de apartament care atrag energiile pozitive

Aducerea energiei pozitive în casă este necesară pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, longevitatea și fericirea în viață. Poți trăi o viață liniștită și fericită doar atunci când spațiul în care locuiești are o atmosferă pozitivă.

Invitarea energiei pozitive în casă este necesară pentru a-ți îmbunătăți sănătatea, longevitatea și fericirea în viață. Poți trăi o viață fericită și împlinită doar atunci când spațiul în care locuiești emite o vibrație pozitivă. Și aici natura joacă un rol vital.

Există o serie de plante care pot aduce pozitivitate sau vibrații pozitive în casă. În plus, plantele în ghiveci din casă pot înlătura energia negativă și pot oferi o senzație complet nouă de existență – pentru tine și familia ta.

Plante pentru energie pozitivă în casă

Iată câteva plante care cu siguranță vor contribui la aducerea energiei pozitive în casă:

Iasomie

Iasomia este plantată în principal pentru florile sale frumoase și este apreciată ca plantă de interior. Planta atrage energie pozitivă și ajută la întreținerea relațiilor. Are un miros foarte plăcut care poate calma chiar și o minte tulburată și poate stimula energia. Planta va aduce tot felul de auri pozitive dacă o plasați în interior, lângă o fereastră orientată spre sud.

Rozmarin

Planta de rozmarin este binecunoscută pentru purificarea aerului, menținându-l liber de toxine nocive și promovând atât sănătatea fizică, cât și cea mentală. Parfumul plantei este suficient pentru a îmbunătăți starea de spirit a casei tale, luptând împotriva anxietății, îmbunătățind memoria, vindecând insomniile și aducând pace interioară. Trebuie să o țineți într-un loc cu culori luminoase și temperaturi răcoroase.

lucky bamboo
Bambus norocos

Bambus norocos

Bambusul norocos sau planta de bambus aduce noroc în sănătate și în viața amoroasă. Este o plantă care necesită puțină întreținere. O puteți ține în orice colț al camerei care are o lumină blândă sau foarte slabă. De asemenea, asigurați-vă că o mențineți scufundată în cel puțin un centimetru de apă dulce. De mult timp, această plantă a fost folosită ca simbol al bogăției și al norocului.

Planta banilor

Planta banilor are puterea de a genera un flux care aduce prosperitate și noroc în viață. Dacă păstrați această plantă în casă, va absorbi substanțele chimice sintetice din mobilier. În plus, planta de bani vă va ajuta să reduceți stresul și anxietatea acasă.

Busuioc

Plantarea busuiocului în casă se crede că are un efect spiritual și vindecător asupra atmosferei. Planta emite oxigen și absoarbe dioxidul de carbon și monoxidul de carbon. Va funcționa cel mai bine dacă o plasați în partea de nord sau de nord-est a casei. Busuiocul este, de asemenea, considerat un mare antioxidant care îndepărtează energia negativă din casă și invită vibrații pozitive.

Basil plant
Busuioc

Liliacul de apartament

Planta de liliac de apartament ajută la îmbunătățirea calității aerului din locuință. Mulți oameni cred că aceasta are beneficii și pentru sănătate prin reducerea șanselor de a avea astm și dureri de cap. În plus, plantele sunt foarte frumoase pentru a fi păstrate în casă.

Orhidee

O altă plantă bine cunoscută pentru aducerea energiei pozitive în casă este orhideea. Orhideele sunt, de asemenea, asociate cu virilitatea și fertilitatea, ceea ce le face perfecte pentru cuplurile proaspăt căsătorite. Plantele au nevoie de umiditate ușoară și de întreținere redusă. Și aroma lor plăcută poate îmbunătăți starea de spirit a persoanelor din casă.

Levănțică

Levănțica este cunoscută și pentru aducerea fericirii și relaxării în viața unei persoane. Ar trebui să fie păstrată într-un loc în care să o puteți mirosi des pentru a obține cel mai bun efect.

Salvie

Savia are proprietăți de curățare extraordinare care ajută la eliminarea emoțiilor negative precum frica și furia. Planta stimulează fluxul de energie pozitivă și este foarte benefică datorită numeroaselor sale calități medicinale. Ar trebui amplasată în zone uscate, cu umiditate scăzută

Lavender
Levantica

Aloe Vera

Nu în ultimul rând, planta de aloe vera are proprietăți de vindecare uimitoare. Aloe vera este cunoscută și pentru capacitatea sa de a elimina substanțele chimice poluante din atmosferă și de a purifica aerul. Prin urmare, dacă o păstrați în camera de zi sau dormitor, va îmbunătăți calitatea aerului pe care îl respirați.

Adăugați aceste plante de interior în casă și umpleți-vă viața de pace și fericire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *