10 obiceiuri simple care îți vor schimba viața pentru totdeauna

 

Știi că pentru a trăi o viață fericită și împlinită, tot ce trebuie să faci este să adopți câteva obiceiuri simple și atât?

Este un fapt că suntem condiționați să fim optimiști… fiind fericit și pozitiv tot timpul. Am impus această credință în mințile noastre; Mă refer la o credință greșită în mintea noastră subconștientă atât de mult încât atunci când suntem supărați sau răniți începem să ne simțim și mai demotivați și devastați pentru că nu putem satisface așteptările false ale creierului nostru.

Este un fapt că la un moment dat în viață suntem obligați să ne simțim negativi, deprimați și demotivați. Și este absolut OK să te simți așa. Deci, atunci când suntem într-o plimbare cu roller coaster emoțional și încercăm să ne echilibrăm, aceste 10 obiceiuri ar ajuta cel mai mult. Acestea sunt încercate și testate de mine! Și funcționează perfect.

Iată cele 10 obiceiuri care îți vor schimba viața

1. Scrierea într-un jurnal.

Scrieți în jurnal două părți. Într-o parte, scrie lucrurile pe care le-ai făcut într-o zi și care te-au făcut fericit. Într-o altă parte, scrie lucrurile care te-au făcut să te simți trist și deprimat.

Acum, odată ce ați scris această parte, citiți-o și tăiați-o cu stiloul. Vă veți simți relaxat. Procedând astfel, nu vom șterge aceste lucruri urâte sau amintiri, ci doar le acceptăm pentru a trece peste ele cât mai devreme.

2. Menținerea unei cărți de manifestări sau afirmații.

Acum, acesta este ceva fantezist, dar eficient. Păstrați o carte în care scrieți lucrurile pe care doriți să le manifestați. Scrie-ți visele. Notează-ți lista de dorințe aici. Și în cartea de afirmații, scrieți calitățile pe care le doriți pentru dezvoltarea de sine.

Asigurați-vă că utilizați timpul prezent în timp ce scrieți, nu timpul prezent continuu sau timpul viitor. De exemplu, sunt încrezător. Sunt curajos. Și simți că o ai deja. Acest lucru a transformat viețile multor oameni din jurul meu, inclusiv a mea!

3. Complimentarea lucrurilor mici.

Complimentele nu se irosesc niciodată. Oferă complimente oamenilor din jurul tău.

Fii recunoscător mamei tale pentru că și-a sacrificat visele pentru tine și familia ta.

Fii recunoscător tatălui tău care încearcă întotdeauna să te trateze ca pe un prinț sau prințesă.

Fii recunoscător soțului tău pentru dragostea necondiționată și compania fabuloasă.

Fii recunoscător prietenilor care au fost acolo pentru tine întotdeauna.

Fii recunoscător fraților tăi pentru toate micile certuri care dau o bucurie imensă și fac legătura mai puternică.

Fii recunoscător universului pentru că te-a ajutat îndeplinindu-ți dorințele.

Fii recunoscător naturii pentru că ți-a oferit o mulțime de resurse.

Fii recunoscător vecinilor tăi care gătesc mâncărurile delicioase la petrecerea de weekend.

Fii recunoscător tuturor celor din jurul tău.

Toată lumea te învață ceva, așa că fă-i fericiți cu complimente simple.

4. Bucurându-se de lucrurile mici.

Este ceva ce făceam încă din copilărie. Îmi place să mă bucur de lucrurile mici. Să fie prima ninsoare sau ploaie. Să fie sărutul bunicii mele. Lasă-l să se joace cu copiii. Lăsați-l să se ude în ploaie cu animalele de companie. Lasă-l să grădinărească și să vorbească cu plantele mele în timp ce le ud. Lucrurile mici ajung adesea să-ți ofere mai multă fericire.

5. Iubirea de sine.

Acest lucru este foarte important. Auto-răsfăț. Îngrijirea de sine. Respectul. Iubirea de sine ar trebui să fie obiceiul nostru.

Se spune: „Simte-te vinovat pentru că nu te prioritizezi pe tine mai întâi”. A face lucruri care îți plac, cum ar fi răsfățul corpului tău devine un obicei dacă alegi să faci aceste practici zilnic.

6. Meditație.

Acest lucru vă conectează la sinele vostru interior. Pur și simplu îți oprește pălăvrăgeala minții. Te face să te simți liniștit și, de asemenea, îți oferă un bonus sub formă de forță mentală.

Luați-vă cel puțin 15 minute pe zi pentru a vă conecta la vocea voastră interioară și la sufletul vostru interior.

7. Ia-ți timp pentru un hobby.

Nu credeți că de multe ori nu acordăm atenție hobby-urilor noastre din cauza programelor noastre plictisitoare și aglomerate? Fiind un student ocupat, fiind un om de afaceri ocupat, fiind o gospodină ocupată și fiind oameni ocupați de muncă în general, uităm adesea să justificăm talentele care se află în noi. Cu timpul, ajungem să le suprimăm.

Dar ar trebui să le lași să iasă. Acordă ceva timp talentelor și hobby-urilor tale. Petrecerea timpului cu hobby-urile noastre este la fel de bună ca petrecerea timpului cu sufletul nostru.

Deci, ești gata să cânți la chitară după o pauză lungă?

Să începem atunci ????

8. Ofera-ti cadouri.

Îmi spun secretul de a fi motivat. Am eșuat în mod constant la examenele mele pentru mai mult de 7 încercări. Dar îmi amintesc că obișnuiam să-mi ofer un mic cadou de fiecare dată doar pentru a mă menține motivat.

Faza de eșec nu este permanentă, așa că ridică-ți starea de spirit cu o anumită apreciere de sine. Oferă-ți un cadou pentru victoriile și zilele tale speciale. Nu așteptați până când cineva va veni și vă va aprecia oferindu-vă ceva.

9. Încercarea de a lupta singur.

Sună ciudat, nu?

Întotdeauna avem nevoie de cineva în jurul nostru care să lupte cu problemele noastre. Ne bazăm pe oamenii noștri gândindu-ne că vor lupta împreună cu noi și cu problemele noastre. Dar de cele mai multe ori ajungem să luptăm singuri. Și este foarte bine să te bizui pe forțele proprii în acest caz.

Desigur, trebuie să luăm îndrumare și sfaturi pentru a face față într-un mod mai bun, dar așteptarea ca alții să ne rezolve problemele și problemele este ca un basm.

Așa că antrenează-ți mintea pentru asta, în loc să o antrenezi să se bazeze pe alții în momentele tale grele. Modul în care ne simțim responsabili și responsabili pentru succesul nostru ne permite să fim mai responsabili și mai responsabili și pentru eșecuri.

10. Intipareste-ti în minte „Este ok să fii dezordonat și imperfect”.

Jumatate din viata noastra o petrecem dovedindu-ne, facandu-ne perfecti, fiind ordonati etc. Dar sună plictisitor, nu? Doar spune-i minții tale că este ok să nu realizezi toate aceste lucruri!

Încercarea de a ne face perfecți și ideali ne consumă multă energie și, de asemenea, ne frustrează când vedem că nu ne-am putea ridica la înălțimea propriilor noastre așteptări.

Spune-ți că sunt perfect cu imperfecțiunile mele. Acceptă-ți defectele și prețuiește-le. Spune-i minții tale că este în regulă să eșuezi, deoarece eșecul face parte din viață.

Nu ne place niciodată să citim o poveste despre oameni de succes care nu s-au luptat niciodată și au devenit de succes, nu? Așadar, acceptarea de sine contează foarte mult pentru iubirea de sine.

Acestea par lucruri foarte simple de făcut, dar dacă faci din fiecare obiceiul tău, îți schimbă viața treptat. Veți experimenta mai multă mulțumire decât oricând.

Și chiar dacă nimeni nu te place sau nu te iubește, va exista întotdeauna o persoană care te va iubi din adâncul inimii.

Știi cine este acea persoană. ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *